🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 571
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 980
Ха-ха, глупости, me for president. 🤣🤣🤣 Очевидно беше, че Стефан не е никак лош на арената и най-важното мисли. А още в предния дуел се видя, че Ивайло не е особено силен, бързо се изморява и е припрян, а това води до грешки и загуба на време.

# 1 981
  • Sunshine state
Аз смятам, че Ивайло ще посочи Киро за фермер.

# 1 982
Аз смятам, че Ивайло ще посочи Киро за фермер.
Уффф и аз така! Дано Стефан вземе куиза!

# 1 983
Явно с ' дарението " Стефан флегмата си е купил победата днес 🤣🤣🤣
Ти да не си жена му на Ивайло? 🤣

Направо самият Ивайло съм 🤣

# 1 984
Хехее, браво бе Стефане! Аз го мислех за бавен, на ръба на флегматичен, но как само ме опроверга. Много се радвам Simple Smile
Обаче в мен остава едно усещане, че водещите умишлено си замълчаха за ключа на Ивайло. Все ми се струва, че при други обстоятелства биха му казали директно, че ключът е изскочил на мига. Значи все пак не са чак толкова пристрастни, както ги упрекваме.
Все повече си мисля, и че дарителят на сумата е Стефан. Мда.
На няколко пъти попадам на много неприятни расистки изказвания за Ивайло тук. Недейте така, хора. Първо, че ми се струва малко вероятно да е от етноса. Отделно - дори и да беше, какво?
Боби миналия сезон като беше ром, да не би някой да обиди, прокълна или напсува? Ако не беше компромата с баща му, до самия финал си имаше фенове. Така че, моля ви, не етноса определя възпитанието на човека.
Аз дори не го смятам за прост, нито пък тъп. Просто е заядлив и агресивен, което е кофти, но това не омаловажава другите му качества. Една част от мен се радва, че си тръгва, но дълбоко в себе си вярвам, че може да бъде и по-добра версия на себе си. Начинът, по който си тръгна, го показа. На всеки каза добра дума. Дори и на Ваня, която тормозеше.
Детето му е много сладко Simple Smile

# 1 985
  • София
Трол! Игнорирайте го.

# 1 986
А сигурно ли е това за дарението? Защото дойде един потребител каза, не обясни нищо и си замина.😀

# 1 987
Иван няколко пъти подсказа да са наблюдателни,  завъртя се да погледне по-отблизо част от мястото където падна ключа. А Андрей искрено благодари за участието му и колко достойно било. Опусумите съвсем са изперкали. Сега сме ние   на ред да благодарим на Стефан  , че го махна тоя напрягащ , глуповат нахалник и вече двубоите няма да минават на фона на звучни клетви , като че ли бълвани от столипинска циганка.
Сега Ивчо и богинята още дълго време ще удължат самонаказанието си да са   лишени  от активно общуване в социалните мрежи , което за тях е смазващо с оглед позьорството и празноглавието им.
P.S. Е той манталитетът му , като на представител от етноса. И според моите критерии е доста тъп. Няма обща култура, никакви интереси към нещо смислено, не може да сметне елементарна задача, едно самозабравили момченце ,чийто най голям успех е да рита топката 15 години.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 22:38 от gerido

# 1 988
  • Sunshine state
А сигурно ли е това за дарението? Защото дойде един потребител каза, не обясни нищо и си замина.😀
Нищо няма сигурно, докато не го заявят от самата продукция, предположения само.
Не виждам добро у Ивайло и честно казано не ме и вълнува. Единствено радоста, че се е махнал ми остана от неговото участие. 😁

# 1 989

Ей ви един пример за злоба и агресия и за простотия.
Хем злобно и обвинява, хем нито е чело и чуло, че дарителят е Любо - от седмица и нещо се знае това.
То феновете на Кирил и Ивайло, за си техни копия, няма как да е иначе.
Мерси за психоанализът 😃

# 1 990

И язе туй заподозрях, хахаха. Ма няма нужда ни запознаваш със съмненията си, щото и ние гледаме

# 1 991
Аз съм 50:50 кой е дарителят.
Между другото Ивайло днес ми хареса как се държи и промяната според мен се дължи на писмото от жена му и най-вече от спокойствието и нормалността, които Стефан излъчва. Определено имаше късмет да падне от най-толерантния и разумния там. Георги щеше да се изгаври с него.

# 1 992
  • В тъмната гора.

Въхх, недей..сега водосвет трябва да се прави в БГ мама...

# 1 993
Това към Ваня не го отчитам като добра дума. Каза и да не се самозабравя като има власт или нещо подобно. Даже тя май му каза "прощавай" първо.
Естествено има и добра страна, но тя е само за тези, които харесва, ако не си от тях, то нямаш шанс да я видиш.😀

# 1 994
  • Другата България
Инфото за Любо е от човек, който ми даде всички спойлери към момента, които се оказаха верни до един.
Тъй че аз вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт