💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 728
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 245
Приключенците съвсем честно си спечелиха. Спрете се с тези глупости за мястото - Димо щом не направи забележка нито за това, нито за играта на Елизабет, значи така е било ок да играят. Играта този път не беше нагласена.

# 1 246
Приключенците спечелиха нечестно. Кануто не беше издърпано докрай. Тези секунди можеха да обърнат играта

# 1 247
  • София
Един път Елизабет да вкара мисъл.

Не би трябвало да е разрешено да събаря пясъка.
Не би трябвало и някои да не се качват на понтона, а само да протягат ръка, но правилата в точно този бг. формат са без всякакво значение. Rolling Eyes

# 1 248
  • София
Все пак Паулина страшно много се забави в началото. Но при Бойците Андрей ги прецака. Както вика мъжът ми - за пореден път се дъни и не заслужава да стане победител.
Морунов мина учудващо бавно частта с кануто, дълбоко се съмнявам, че ако беше минал той втори път на трасето, щеше да се справи по-добре. На Андрей щеше да му е много по-лесно да се скатае и да не мине втори път, а да гледа отстрани и да дава акъл. За мен не е за подценяване това, че за Андрей физическото натоварване беше двойно.

# 1 249
Андрей, с това подозрително неуцелване, и после подозрителните му преувеличени за мен реакции, на други мисли ме навява….Предвид, че и Елизабет има доста грошове… но хайде, да речем, че се е поуморил бая.

# 1 250
  • Буркина Фасо
Все пак Паулина страшно много се забави в началото. Но при Бойците Андрей ги прецака. Както вика мъжът ми - за пореден път се дъни и не заслужава да стане победител.
що да е само той ?  ако Неделчо беше минал без наказание можеше и да победят въпреки забавянето на Андрей.

# 1 251
Приключенците съвсем честно си спечелиха. Спрете се с тези глупости за мястото - Димо щом не направи забележка нито за това, нито за играта на Елизабет, значи така е било ок да играят. Играта този път не беше нагласена.
Няма смисъл да се спори, опитват се от 100 кладенеца вода да изкарат.... за да омаловажат победата отново.

# 1 252
  • London
На финала......какво ще мълчат като мисирки обаче. Кога как им изнася. Много дразнещо. Как пък аз не седнах да му оспорвам спринта на Андрей ....

# 1 253
И аз си помислих, ще Андрей нарочно се издъни в края. Но може просто да не му стигнаха силите.
Промених си мнението - искам битка Морунов-Андрей и Андрей да си ходи. Морунов заслужава повече да спечели това предаване.

# 1 254
  • Варна
Браво на приключенците, честита им победа, Simple Smile
Сега ако може и Неделчо в петък да излезе на арената и да отпадне, за мен би било хубаво.

# 1 255
Да, както някои омаловажават представянето на Андрей. Справи се супер. Да.,малко каръшки се представи на прашката, но останалото беше топ - и то ДВА пъти.
Та, да не си говорим за кладенци и омаловажаване.

# 1 256
Един път Елизабет да вкара мисъл.

Не би трябвало да е разрешено да събаря пясъка.
Не би трябвало и някои да не се качват на понтона, а само да протягат ръка, но правилата в точно този бг. формат са без всякакво значение. Rolling Eyes
Оф да, забравих да го коментирам това! Но никой нищо не каза естествено, за Андрей само и единствено може?!!!!!!!!!!!!! Но не, той не мишкува! Той винаги е честен! Grinning

# 1 257
Много хубава игра и на двата отбора. Хайде да не търсим секунди, защото повечко не им стигна. Андрей ги закопа обаче. Малшанс. Радвам се за приключенците.  Много искам Елизабет на номинация, ама няма да ме огрее. Искам и Морунката да остане.
Божеее, Елизабет не приемала нещата лично. Айде бе

# 1 258
  • Испания
Елизабет била пораснала във формата /да, лошотията ѝ е безкрайна вече/, била лидер сред мъжете. Ралица кой формат коментира?

# 1 259
А на Неделчо не му ли подсказаха, че надписът на пъзела трябва да е в средата, защото доколкото видях, той го беше наредил в горния край. След като Димо го упъти, веднага премести кубчетата с надписа.
Страхотна победа на Приключенците. А Борис беше НАЙ-ДОБЪР!!!

Общи условия

Активация на акаунт