💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 455
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Елизабет защо просто не си признае, че никой не би седнал с нея на една маса, след всичко, казано от нея зад кадър, а не обратното.

Ами те просто не знаят какво е говорила. Разбират го заедно с нас.
Но Елизабет беше тази, която каза "да не би да мислиш, че ще седна на една маса с тях". А, тя знае какво е говорила и знае, че ще е точно обратното.

# 1 486
  • Испания
Показателно е как гледат и реагират номинираните, докато чете Елизабет.

Припомням многократно казаното от Алекс: "Вие сте интелигентни хора, гледайте!"

Който има очи, вижда.

# 1 487
Морунов реве, защото знае, че си тръгва.

# 1 488
  • София
Направо да ни бяха пуснали синхроните на Морунов, които е заснел след битката, защото той и сега говори в минало време. Съвсем прекалява, колкото и да са режисирани въпросите в синхроните, този патос си е лично негов.

# 1 489
Моруката сдаде багажа още преди  битката да е почнала.Да дават края направо и това е Жалко е, че няма да е на финал за сметка на  хора като Неделчо,Елизабет ,Паулина ,Рабухчиев,Симеон .

# 1 490
  • Брюксел / София
Ох, страшна сапунка ни дават: ред сълзи, ред сополи! Това е една игра и то в повечето случаи нагласена.
Никаква логика няма Елизабет, Неделчо, Рабихчиев да са в играта, а Морунов или Андрей да отпадне, ама това е игра - всичко може да се случи.
Няма нужда от толкова много реване и сополи, досадно е! Просто е игра!

# 1 491
Елизабет какво ми реве сега, тя отиде там да ги играе яко, каза си директно, че не й пука за племето, пък сега - сълзи

# 1 492
  • София
Той нека опита да види каквоще каже жена му. ще му дърпа ушите.

# 1 493
  • Англия
Играта май ще е нещо като биатлон, ама с крака. Не уцелваш - правиш обиколка. На такава игра фаворит определено ще е Андрей за мен.

# 1 494
E каква е тази тенденциозна игра! На маратонец му дават тичане. По- очевидно нямаше как да го направят. Пореден потрес! Дано Морунов го бие на негов терен.

# 1 495
Ха ха, игра с бягане и издръжливост... Чудя се за кой от двамата е нагласена 🤔😀.

# 1 496
  • София
Знаете, че съм един от първите и най-върли критици на Елизабет, но Андрей е малко извратен. Цял сезон нищо не ѝ каза, сега като видя, че тя е съвсем сериозна и подаръци му прави, които са важни за нея, смее се и  ѝ казва: "Ти си ми като дъщеря". Не беше особено смешно, но него явно му е забавно.

# 1 497
той защото ще я пита Grinning

А и жена му я обича.

Сега идвам точно навреме за битката! Не че не се знае краят, но поне дано е интересна за гледане.

# 1 498
Много ми стана досадно. А писмото беше наистина тотален булшит. Елизабет си е тотално хлътнала по Андрей.
Играта си е баш като за Андрей. Стискам палци на Морунов.

# 1 499

A кaкто им дават вода и дамски превръзки, дали им дават и презервативи? Би трябвало, защото как им дават алкохол - белким се напият и направят шоу. А какво по-голямо шоу, ако има и секс? Пък липсата на презервативи може да е спирачка...
Иначе три месеца да са там и без секс... Това са млади и здрави хора. Ние едно време 20 дена на военно или бригада и сварките бяха масови...

Общи условия

Активация на акаунт