💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 431
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 590

За съжаление...

# 1 591
  • London
Елизабет за дете ли имаше предвид? Пуснах чак на битка целенасочено...
Да, тя му подари кръст, който винаги носи със себе си и той каза "Мерси, дано не ревнува жена ми, но ти си ми като дете, ние и без това искаме второ" и продължи да се обяснява в синнхроните.

Елизабет се смееше за сърцата на Симеон, а сега кръстове подарява. Това не е ли подаръка от Мартин реално? Той й подари кръст? Joy А тя пита ли го вярващ ли е...? По Казахстан има и други вероизповедания....Joy

# 1 592
И Морунов беше използван като Мартин. Игра го като касичка за друг.

# 1 593
Не мога да повярвам, че хора като Морунов отпадат, а Дечко допълзя до финала..

# 1 594
  • София
И зрителите поревали след поредния скучен епизод и така...

# 1 595
Ехе и целувки....... имам доста приятели мъже, не помня някога да съм целувала някого Grinning по бузката... цунки цунки

Ами.... жалко за Морунов, то се знаеше. Но драмата ми идва в повече, натоварва ме.

# 1 596
Андрей, обаче, е единственият, когото дадоха да се обръща на тръгване от арената!

# 1 597
  • София
Преди битката

След

За виждащите: открийте разликите или липсата на такива!
[/quote

Девите иначе били наблюдателни...

# 1 598
И ние не вярвахме, че Неделчо ще остане, а Морунов ще си иде преди него.
Скрит текст:
Андрей е победител.

# 1 599
Боже, какъв наивник е Морунов! Така грешно да прецени Андрей и Елизабет. Ако ги слуша човек тях с Неделчо те двамата са ангелчета.
Въобще не вярвам нито на Андрей, нито на Неделчо, че страдат.

# 1 600
  • София
Тъпо.... И сега целувчици - прегръдки... Бляк

# 1 601
  • София
Елизабет се смееше за сърцата на Симеон, а сега кръстове подарява. Това не е ли подаръка от Мартин реално? Той й подари кръст? Joy А тя пита ли го вярващ ли е...? По Казахстан има и други вероизповедания....Joy
Друг кръст му подари, мсиля, че златен, някакво бижу беше, а Мартин ѝ подари един по-голям, ръчно изработен от него или бъркам? Подари му го за късмет, защото винаги го носила, и за да се върне от елиминаци.

# 1 602
По- “гладиаторско” би било да ги спретнат с онези шлемове с четките за тоалетна отгоре и да ги пуснат да си целят гърнета един срещу друг. Подобно на играта между Елена и Елизабет. Жалко за добрия и честен човек, а онова нещо Неделчо и план за елиминация измислил с Елизабет. Ще отмъщавали….за какво? Сами са си виновни?!

# 1 603
  • София
Не мога да повярвам, че хора като Морунов отпадат, а Дечко допълзя до финала..
Мда, с пълзене винаги се получава, май... Sunglasses

# 1 604
  • Бургас
И Морунов беше използван като Мартин. Игра го като касичка за друг.
Всъщност, ако се замислим винаги се е получвало така. Добрите хора винаги си патят,
за сметка на тарикатите.  И винаги има някой, който да диктува правилата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт