💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 439
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 635
И на мен Симеон ми изглежда агресивен тип.

# 1 636
  • София
Доста безпардонно беше това от Елизабет с целувките.
А Андрей не е глупав мъж, кого заблуждава като я нарича "сестра ми"? Май маже очите на жена си през екрана. 😂
Тук понеже не е бай брадър, няма кадри от спалните нощем.
Аз вярвам на Красима за спалнята.....убедена съм, че са преценили правилно нещата. Хич да не е имало кекс....е било цунки, погалвания, палатки.Joy
Joy

# 1 637
  • Испания
Правилно ли разбрах, че Андрей не иска да си ходи, за да не трябва да си играе с детето???

Вие от шега явно не разбирате.

Тя и жена му така се шегува, че той не се занимава с детето. Шегаджии някакви!

# 1 638
Андрей не иска да си ходи вкъщи, за да не си играе с детето, да не се занимава с жена си. Елизабет още малко ще му скочи на Андрей пред камерите. Той пък няма против, тъй като си мисли за грошовете й. Жена му в същото време гледа пред телевизора, плаче за Морунов, но се кълне в любов на Елизабет. Няма против нея, не ги мисли Елизабет и Андрей, защото е заета да прави планове как ще става богата и известна след като мъжът й е звезда.
Е*аси извратените отношения.

# 1 639
  • London
Сега се надявам да устискат на провокациите на наглия и агресивен Симеон. Много животинско има в това момче, като почнеш от стойката,  продължиш с погледа и поведението.
Гледах го на няколко лайфа.....момче като момче. Добродушно дори ....а и честно казано лош човек не се разбира така с животните. Той по цял ден е с куче и птици. Прекалено преекспонираш нещата ....

Това виждам и чувам от него. Познавам доста мутри с кучета, обикновено питбули или добермани.

Е аз му видях кучето....как той го обгрижва, как то се закача с него, прави бели, как прекъсва лайва, защото е време за разходка на кучо. А кучо е добродушко също. Ама върви разправяй, че нямаш сестра ....правиш някаква проекция за момчето, а то не е такова. 🙃

# 1 640
Правилно ли разбрах, че Андрей не иска да си ходи, за да не трябва да си играе с детето???

Вие от шега явно не разбирате.

Голям шегаджия е Андрей и още как.

# 1 641
Най много се дразня на Елизабет и Андрей и Неделчо , но не виждам никаква любовна връзка между тях. А да се обижда жена му, детето леля му и стринкиния му девер , които нямат общо ни с игрите и да се наричат всякак си е ..мани мани . Ако хистеряса публично и я хване за косите , по пълна лейка ли ще е .

# 1 642
Приключенците с уга-буга са ми доста по-симпатични от голямото червено добро утро, които парадираха с култура, в частност Елизабет и Неделчо.
Това пък с уга-буга беше едно от най-забавните, изумявам се, че някой може да смята забавленията и смеха за нещо просташко. Има кога да си сериозен, има кога и да се забавляваш
.
Милиони, милиарди пъти предпочитам да съм сред тях и да чистя прозорци дори, отколкото да седя край басейна и да кроя велики планове за отмъщение и после да рева.

# 1 643
Куче, което лае, не хапе! На Симеон злобата му е на лицето. А на елизЪбата в душата.

# 1 644
Е не му са много добри шегите на Андрей наистина, не става за комик, но се опитва.

# 1 645
Тъжно ми е за Морунов, но е може би един от най-достойните играчи, които сме гледали в подобни предавания. Евала!
Интересно ми е сега Бойците как ще си изиграят картите и им стискам искрено палци!
Подозирам, че като най-комплексен играч, Боби ще си осигури първият имунитет, а последен ще е Неделчо - без да съм виждала играта.

# 1 646
  • Варна
Честита победа на Андрей, Simple Smile

Морунов добре опази сабите за Андрей, дано последният ги използва умно.
Неделчо като бели денс танцьорка цял сезон въртя дупето и се добра до обединеното племе. Евала, най- достойния, физически подготвен и умен боец е там. Все се надявах някого от първоначалните бойци като Морунов или Стоян да бъдат на неговото място.

Морунов и Андрей още са на арената, а Елизабет и Неделчо натъкмяват " стратегия" как ще спасяват 3-ма с грошовете на Елизабет. Смях в залата. Sweat Smile

Уж зная, че всичко е шоу и се опитвам да съм дзен, но успях да се ядосам след само номинацията на Морунов.

# 1 647
Мда,не му се получи шегичката. Като цяло си е малко дръвце. 😁
Обаче от откъсите на негови лайфове съдя,че изобщо не е предполагал каква е Елизабет и ми се струва доста разочарован от нея сега,като гледа какво говори тя оред камерите и какви интриги върти. Дошъл му е акъла и на него... 😆

# 1 648
  • Испания
Не чета спойлери, но имам глава на раменете си и нещо между ушите си, казано скромно, затова въпросът е такъв. Е, оказа се вярно.

# 1 649
  • София
От фейсбук:

Само не разбрах защо "Спешно отделение". Манка-симулантка нали я няма.

Общи условия

Активация на акаунт