💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 399
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 740
Манка няма ли да я поканят да участва и тя в някоя игра? Все пак счупи всички класации и статистики в Игри на волята. Yum

Ахаха, много точно! Joy
Относно битките този сезон и аз ще запомня Калоян-Стратимир, Мартин-Симеон и капитанската Морунов-Стратимир. От женските Кремена-Елизабет беше най-зрелищна.

# 1 741
Smiley поста ти с танците на Андрей и Стоян играят Just Dance - игра на Ubisoft подходяща за всяка възраст,където ти показват движение и трябва да го имитираш.

# 1 742
Не знам дали Морунов има приятелка все още, тъй като доста интимно и нежно беше прегърнал Елизабет на някакъв лайф. Като видя камерата , веднага я пусна...

# 1 743
  • Испания
Smiley поста ти с танците на Андрей и Стоян играят Just Dance - игра на Ubisoft подходяща за всяка възраст,където ти показват движение и трябва да го имитираш.

Да, знам. Сега погледнах, че не съм публикувала написаното от Стоян.
stoiancenov
Според вас кой е по добър в танците:)

В случая Андрей е прав.

# 1 744
  • София
Изгледах БГ Скуид гейм, доста забавно, и за участниците изглежда така. Юлиян си е Юлиян. Grinning Онзи, дето се пазареше нещо с него, не ми изглеждаше много на център.

Морунов ми е симпатичен общо взето, е, не е титан на мисълта и той, но не е и нужно. Отишъл в пожарната, защото му трябвало работа, но открил, че това е призванието му. Ами много хубаво! А и млад е още, колкото и да не изглежда на годините си, и има още да уляга.

# 1 745
  • USA
Е,то си личи,че има фотошопнато на снимката.
Закача я по забавен начин.Аз лично намирам,че много си отиват като двойка,Андрей и Елизабет.

Елизабет според мен има руско в нея,много й личи във физиономията,но не мога да намеря биография.Сигурна съм,че някой от семейството й е руснак.

# 1 746
  • London
Не знам дали Морунов има приятелка все още, тъй като доста интимно и нежно беше прегърнал Елизабет на някакъв лайф. Като видя камерата , веднага я пусна...
Той го казва в интервюто, че е има.....не си съчиняваме ние.

# 1 747
  • София
Гледала съм го и затова самата продукция ми се стори смешна, но исках малко да смекча коментара си, затова не го нарекох пародия, което е по-правилното. Може би вината е на човека, монтирал видеото с тези цветове, музика и подбрани сцени. Видях, че дори са заложили на по-възрастен участник, за да бъде имитиран самият сюжет на "Squid Game", не ми беше интересно.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 20:20 от La Vikinga

# 1 748
  • Испания
Гледала съм го и затова самата продукция ми се стори смешна, но исках малко да смекча коментара си, затова не го нарекох пародия, което е по-правилното. Може би вината е на човека, монтирал видеото с тези цветове, музика и подбрани сцени. Видях, че дори са заложили на по-възрастен участник, за да бъде имитиран самият сюжет на Squid Game, не ми беше интересно.

Сравнено с оригинала е смешно, но публикувах видеата, защо има участници от ИВ.

# 1 749
  • London
Е все пак това не е високобюджетен сериал, но като преживяване ми се стори супер. Ако направят подобно риалити би било много интересно, разбира се по-задълбочено и изпипано в рамките на няколко месеца игра.🙃

Аз съм гледала само откъси, защото бях прочела статия, че тук има петиция да не се допуска да го гледат деца....за да не решат да я играят играта. Та от любопитство бях погледнала. Нямам сериозен поглед в дълбочина.

# 1 750
  • София
Да, знам. "Не ми беше интересно" беше "рецензия" на самата продукция. Иначе, нямах избор, и бях за Вайс. Sweat Smile

Аз съм гледала само откъси, защото бях прочела статия, че тук има петиция да не се допуска са го гледат деца....за да не решат да я играят играта. Нямам сериозен поглед в дълбочина.
Смисълът на "Squid Game" далеч не е в игрите, самият сериал е за последиците от капитализма. Персонажите са също добре написани и е лесно да се привърже зрителят към тях. Много добра актьорска игра. Не е подходящ за хора, които не могат да гледат сцени с насилие, кръв, убийства, има и ограничение на възрастта.

# 1 751
  • Испания
Да, знам. "Не ми беше интересно" беше "рецензия" на самата продукция. Иначе, нямах избор, и бях за Вайс. Sweat Smile

И аз бях за Вайс, а Любомир беше страхотен на ръбчето.

# 1 752
  • Испания
Изпратих ти ЛС.

Византиецът се е поокръглил май.

# 1 753
Е,то си личи,че има фотошопнато на снимката.
Закача я по забавен начин.Аз лично намирам,че много си отиват като двойка,Андрей и Елизабет.

Елизабет според мен има руско в нея,много й личи във физиономията,но не мога да намеря биография.Сигурна съм,че някой от семейството й е руснак.

Не мисля, че Елизабет прилича на рускиня, само защото е светличка. Рускините имат специфични черти - бледосивкава кожа, сиво - сини очи, кръгло лице ( последното най- вече), високи скули, малък нос и уста. Малко ми бият на порцеланови куклички, Елизабет е хубавка но по- скоро бих я причислила към западноевропейките, отколкото рускиня. Разбира се, във федерацията живеят много под-националности, но говоря за основния, източноевропейски тип.

# 1 754
  • London
Абе и при тях няма точна рецепта. Както и при нас.....Joy Определено русите и светлите в БГ са потомци на славяните по нашите земи, тъмните на траките. Аз съм с дръпнати очи.....сигурно и от Кавказ имаме население в този ред на мисли.Joy

Общи условия

Активация на акаунт