💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 87 496
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 390
На мен много ми харесва роклята. Стилна и права рокля винаги е на мода, какво значи от 90-е?  А и винаги зависи от повода.

Чантата май е o bag

# 391
# 392
Мис Ели няма ни вкус, ни стил. Много хубав цвят рокля, но самият модел беше модерен преди 100 г.

# 393
  • Козлодуй
Вчера на играта повториха лабиринта от 1-вата битка за капитан когато се играеше за капитан защото още не се познаваха за да избират такъв и тогава Паулина спечели защото си придържаше въжето пред себе си и го проследяваше предварително преди да мине затова очаквах пак тя да спечели пред Андрей - тогава пак него победи но завършиха наравно Simple Smile

# 394
Вчера на играта повториха лабиринта от 1-вата битка за капитан когато се играеше за капитан защото още не се познаваха за да избират такъв и тогава Паулина спечели защото си придържаше въжето пред себе си и го проследяваше предварително преди да мине затова очаквах пак тя да спечели пред Андрей - тогава пак него победи но завършиха наравно Simple Smile
На тази битка за първи капитан и Паулина и Андрей са победители и капитани на отборите си - Приключенци и Шампиони.

# 395
  • London
За цици не знам ..., Но кола си в взела Мани ( или дЕдо й Тома й я е взел). Стига се е снимала по паркингите измежду чуждите.Joy

# 396
  • Козлодуй
Да така беше но Паулина първа се измъкна от лабиринта Simple Smile

# 397
А с какво толкова ви дразни Елия? Ние почти не я гледахме, че да разберем що за човек е. Снима се с клинчета, ама изглежда добре и не и е гол задника. Освен това се показа достатъчно умна да напусне рано цирка.

# 398
Е, аз не виждам нещо лошо в тоалета на Елия, семпъл и изчистен, само не знам колко е подходящ за училище, толкова прилепнал.. но пък аз съм явно с много остарели разбирания Simple Smile

# 399
Смайли , тъкмо идвах да пускам Симеон Божинов и аз 😄 Нищо , ще пусна Паулина , че и двамата бях приготвила .

Във фейса 99 % от коментарите под нейна снимка са негативни , защо ли 😁

Симеон може би е полу сърбин , щом е Станкович .
За спортсменството му , 100 % подкрепям един от коментарите по-назад … винаги пречи умишлено , запушва им пътя , слага ръце , крака … абе супер нечестно поведение . Това , ако е силния смел спортист … заслужаваше наказание , а не получи дори забележка в някои игри 🔫

И Полиии 😆

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 17:28 от *Мери*

# 400
  • London
Ми не е Ок тоалета на Елия....ужасна кройка, дето не се носи с такъв тъмен чорап и цвета на чантата следваше да е друг поне според моите разбирания.

Нещо такова щеше да е далеч по-добре....Има си марки за стилни жени с професия изискваща определен вид. Ама Вальо....тук следва да се намеси щото като го гледам държи много именно на това пък Елия....Joy

# 401
  • София
Вчерашната игра ми хареса.Малшанс за Симеон с ласото,което и предопредели резултатът.Все тая ми беше Елизабет дали ще е на лукса,предпочитах да не е.
Много искам лисицата Милена да си свие опашката и да си ходи,че ме заболя главата снощи да я слушам Simple Smile

# 402
Елия не ме дразни - просто не харесвам кухи хора.
Снощи и мен ме заболя главата от Милена, но все още й симпатизирам. И тя си е една хитруша и гледа да е със силните на деня, но пък в игрите е добра и като човек не ме дразни.

# 403
Ами въпрос на вкус е, да чантата не е ок да е същия цвят. Но аз например изобщо не харесвам разкроени модели рокли, нито широки дрехи, какво като е за училище и е по тялото?! Няма деколте, нито е прекалено къса.

# 404
  • Испания
Смайли , тъкмо идвах да пускам Симеон Божинов и аз 😄 Нищо , ще пусна Паулина , че и двамата бях приготвила .

И Полиии 😆

Няма нищо. Много сакато са ѝ сложили козята глава.

Майко мила! Миглата призовава да се записват хората в ИВ 4. За нея няма да си губя времето да я записвам. Та и от профила на предаването я пускат.

Ако ѝ бяха дали наградата, щях да ги призная. Сега - не.

Общи условия

Активация на акаунт