💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 878
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 495
Симеон е победител, защото каквото дават в промото преди рекламата се случва обратното, а промото беше за обрат на Милена.

# 496
  • Испания
Валентин няма да научи Елия как да се облича, но той все по-често слага анцуг /голям праз каква марка/, а колко елегантен беше.

# 497
Милена ще победи.Многокомпонентна е  и много скромна.На пъзела Симеончо ще грухти.Милена според мен може и  пъзел да реди.
Даже мисля,че  Милена ще спечели този формат.
И го заслужава.

# 498
  • Сред мелниците
Толкова са ми противни бойците.

Но мисля че Милена ще вземе играта.

# 499
  • Испания
Димо да се скрие някъде с тия глупости, дето ръси.

Тоооочно това си помислих .
    И се зарадвах на коментара ти, защото си имам едно на ум, да не би грешката да е в моя телевизор

Не е, не е!

# 500
  • София
Валентин няма да научи Елия как да се облича, но той все по-често слага анцуг /голям праз каква марка/, а колко елегантен беше.

Скрит текст:

На Вальо му отива анцуг на дупенцето... айде сега, ясно е, че всички завиждаме леко на Елия, ама нека да е благородно Satisfied

# 501
  • Испания
"Много по-компонентна е от трикрилия гардероб Симеон". Това приказка на водещ ли е?
Бих го дала под съд за уронване на името.

На Вальо му отива анцуг на дупенцето... айде сега, ясно е, че всички завиждаме леко на Елия, ама нека да е благородно Satisfied

ЗавждаМЕ? ЖДНБ!

# 502
  • София
Миленка е много нервна на змея...

# 503
Пак ще има обрат според Димо

# 504
По мое мнение Вальо е затворен ,кроеше разни планове,леко комплексиран,но амбициозен,навярно умен и си е съвсем за Елия.

# 505
  • София
Миленка психически няма да се справи.

# 506
  • София
Симеон не игра ли на дракона на самотния плаж. Мисля, че зеления дракон е по-нестабилен.

# 507
Миленка е много нервна на змея...
На Милена, ако й бяха казали, че играят за предимство, а не за оставане, щеше да играе по-спокойно.

# 508
Милена е трагична.

# 509
  • София
"Много по-компонентна е от трикрилия гардероб Симеон". Това приказка на водещ ли е?
Бих го дала под съд за уронване на името.
Всъщност Димо май каза "двукрилен", което според мен си беше живо подценяване на Симеон. Поне да беше трикрилен Wink
Димо: "Вече второ топче е в гащите на Симеон?" Really??

Общи условия

Активация на акаунт