💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 619
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 735
Ами той си постигна целта, намери жена и стана разпознаваем 😀

# 736
  • Испания
Мигла да ги рекламира, че си отживя там, а и е рекламното лице на формата, но Валентин... Това не го прави един интелигентен човек. Сам се орезилява.

Ами той си постигна целта, намери жена и стана разпознаваем 😀

Само той знае каква е била целта му, но ако е била такава, оттеглям думите си за него, че е интелигентен.

# 737
Интелигентни хора няма да се запишат в това предаване. Не и след вече излъчени два сезона.

# 738
  • London
Ще ги мачкат и ще ги правят на маймуни и още как! Ей го тоя, дето го напуснаха, тръгнал да агитира хората да попълват формата за участие.

Този почвам да се съмнявам....за всичко във визитката му. Прилича ми на Шоу оф. Joy

# 739
  • Испания
Фризьорът се е инсталирал в стола на Ралица.

# 740
Ще ги мачкат и ще ги правят на маймуни и още как! Ей го тоя, дето го напуснаха, тръгнал да агитира хората да попълват формата за участие.

Доколкото виждам това е пуснато от Игри на волята, най-вероятно са подписали, че от продукцията могат да им използват снимките по свое усмотрение. И от своя профил може да го постне, ако по договор е задължен.

# 741
  • Испания
Всеки може да го тълкува както иска. Всеки участник може да прави това, което акълът го учи, а ние ще ги коментираме.  Не е снимка, две видеа в стори на формата.

# 742
Смайлис, те и на гости при Гала ходят, такива са им договорите. Човек с акъл нямаше да подпише, но като са се хванали на хорото...

# 743
  • Испания
Знам им договорите. Не всички ходят при Гала.

# 744
Кой е пропуснал?

# 745
Определено ако си мислещ човек, няма да участваш в този формат. Аз обожавам да спортувам и да се включвам във всякакви състезания, но могат да ти съсипят целия живот само да го решат сценаристите.
Мислел съм си, как може и да си най-добрия човек на земята и да се паднеш в едно племе с подобна на Мани, да и кажеш че слаб играч и да те изкарат сексист, че искаш да изгониш човека на продукцията.
Или да направиш коалиция с жена и ще ви изкарат веднага, че сте правили секс дори и само да си говорите.
Един мой познат е бил резерва в Биг Брадър и са му казали, че ще го вкарат в предаването само ако прави секс вътре, а той е с приятелката си от 10 години. От  глупостите на сценаристите и мъжете и жените могат да изгубят всичко навън, защото им е удобно на сценария.

# 746
  • Испания

Сещам се поне за двама: Юлиян ИВ1 и Алекс от този сезон.

# 747
  • London
Май и не всеки го викат при Гала....например Елена от този сезон не е ходила, ако не ме лъже памет? Навярно заради това с чорапите? Тодор мисля също не е по обективни причини.Joy

# 748
  • Испания
Да, и Елена.

Тодор го пуснаха на запис.

Голяма работа като не се появят в тъпото "На кафе". Като свърши "Здравей, България", превключвам. Гала така се е окопала, че май никой не може да я мръдне. И се леят само глупости в ефир.

Просто някои са се отървали.

# 749
  • София
Благодаря за темата, Смайли!
Гласувах за Приключенците, че ми се струва по - пикантно за елиминации, а и ми е интересно какви доводи ще извадят Мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт