💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 87 439
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Ама честно ли някой може да докладва коментар,който не му харесва?! Open Mouth
Другото,по-интересно,обаче е,на базата на какво се трият коментари? Thinking
Защото аз не прочетох нищо нередно.

Смайли,отново благодарности за страхотната тема! Heart

В анкетата гласувах за приключенците.
При бойците няма един,който да ми е симпатичен /може би само Морунов малко/.

# 151
  • София
И по повод твърдението тук, че Симеон останал приятел с всички, пък Андрей с никого...
ето гифчета, от два лайфа

Симеон не съм видяла, с кого се има и събира след края на Игрите.

# 152
Ако Стратимир си махне брадата и обеците ще стане много готин . Каква е тази мода сега повечето да ходят с някакви ужасни бради като козина!? Както едно време мустаците ли? Ужасно е....

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 20:37 от T.Valcheva

# 153
Повечето участници може и да харесват даден човек, но това никак не означава, че човекът е читав. Не е като да са всички едни мили и добри душички.

# 154
  • София
Mari_Mar,
Ама аз не твърдя такива неща. Че при мен Симеон е на минуса и е там май в 90% от времето...
Едното ми твърдение няма нищо общо с другото. Просто смятам, че в случая имаме любим похват на телевизионерите. Това което се прави със Симеон и останалите приключенци е тенденциозно и си има причини, които може би ще видим по-нататък в шоуто, не знам, мога и да бъркам разбира се. Ако да, както винаги ще си призная и извиня. Винаги пиша това което усещам отвътре. И в никакъв случай не значи, че защитавам Симеон и съм му станал фен. 🙂

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 21:14 от Diavolo

# 155
Когато участник продължава да плюе и след предаването, колко изкривено да го виждаме? А и недейте толкова да ги надценявате играчите - не са толкова добри актьори.

# 156
Легендата гласи, че Мани все още забива пирони... пък може и все още да слиза от стълбата, от играта с Андрей Grinning

# 157
  • Испания
Стратимир: "По-добре да се върне Паулина, отколкото Вальо". Защо ли не се учудвам!

Но какъв кулинар се оказа Статимир! Баница, питка, сладолед...

# 158
  • Испания
Боже, и смехът ѝ на Елизабет не е читав.

Като се смееше миналата седмица Борис и аз се заливах от смях, а от истеричния смях на Елизабет ми става лошо.

Паулина започва да оправдава махленското си поведение.

# 159
  • Пловдив
Хора, моля някой да ми обясни какво му се е случило на Борис с кожата около врата му. Изглежда притеснително. И цял ден на слънце 🙄 Съжалявам, ако е обсъждано, но толкова бързо пишете, че успявам да прочета само част от коментарите.

# 160
  • Испания
Хора, моля някой да ми обясни какво му се е случило на Борис с кожата около врата му. Изглежда притеснително. И цял ден на слънце 🙄 Съжалявам, ако е обсъждано, но толкова бързо пишете, че успявам да прочета само част от коментарите.

От една от игрите, когато се държеше за кол, а двама от другото племе го дърпаха, за да пусне кола.

# 161
О не, защо трябва тези неща да се разказват отново, не мога да ги слушам.  С тези гърди ще откача. 

# 162
  • София
Пффф, не стигаше селската свада миналия път, а сега подробен разбор с акцент гърдите на Паулина!!!

# 163
Мани имала запазен час след 1 седмица, да си прави гърди в Турция.. Е, значи е знаела че ще си тръгне ли? Вероятно по договор..

# 164
А Мани ако имала  час след седмица да си слага силиконови импланти, очевидно всички са знаели, че ще отпадне.. Много нелепо

Общи условия

Активация на акаунт