💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 87 121
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 135
  • London
Аз си промених мнението за Красима в епизода с кокошките. Как всички бяха много велики на приказки, а накрая тя (кифлата) запретна ръкави и им разфасова животните. После с въпросната питка и цупенето на Елизабет, която не беше център на вниманието и ревнуваше. Изобщо не харесвах Красима заради случката в началото, а симпатизирах на Андрей. Във въпросната седмица в стопанството ми се промени мнението. Сега тя ми е от любимите участници, а мазника не мога да го дишам. Много спомогна и джуджето за това.

Оооо това беше много забавно с кокошките

Александър обаче много странно се държи той очевидно заради пререканията дето вече са съществували с продукцията. Така ми се струва....защото на лайв не е такъв човека.

# 136
Joy Ще вземе да ни прочете сега жената на Андрей и ако е оперирана от чувство за хумор ще има да повръща. Притесних се.
В лайфа на Алекс и Братоев и двамата казаха, че Андрей е супер наивен. Дали пък не се опитват да обяснят необяснимата му подкрепа за Елизабет.

На 100% съгласна с Дяволо и Катрала за Симеон.

# 137
  • Испания
Интересно, че наивните винаги са наивни в своя полза. Освен това, наивността е оправдание за всякакви безобразия, които може да натвори наивникът.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 19:28 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 138
  • София
На мен лично Симеон ми е неприятен точно с нережисираното си поведение, когато си подхвърлят реплики с опонент или в някоя караница, като с Паулина - силно се съмнявам да са разучавали роли ред по ред и всяка дума да е от сценаристите. В тези случаи той ми изглежда агресивен и груб. Отделно е някак хлъзгав, успява да замаже неприятни конфликти, които могат да го пратят на елиминации.
И като допълнение нискочелата му визия и рецитирането в стил "Тържество в детската градина" в синхроните или при въпроси от водещите.

# 139
Мен Симеон не ме дразни, но определено не ми е приятен и то само заради ресурата около него. Още в началото го изкараха невероятния отшелник и играч, а реално първият играч, който имаше някаква физическа подготовка и му се играеше - Мартин, го отстрани като пич. След това го вкараха в племената и пак беше много надъхан да го изпращат него да ги елиминира другите и винаги като се стигне до номинация изпращаха жени. Като се прибра от капитанска битка, докато беше в Шампионите излъга, че е бил много близо до Рабухчиев, който спечели, а истината е че Неделчо даже го изпревари тогава. Наистина не ми е приятно,че и режисьорите и той явно си вярват, че той е по-добър играч от колкото е реално. Морунов,Стратимир дори и Валентин,Боби наистина са показали цялостно представяне на изключително високо ниво, но на зрителя не се показва и говори това, а се обръща внимание на Мани,Елизабет, Паулина, Симеон и ни се казва колко са непобедими и супер шампиони, а реално не е така. Миналата седмица даже ни обясняваха как Мани щяла да навакса забавянето си и да бие Андрей на пъзел, а тя нямаше едно добро представяне на пъзел без съдеиствие от продукцията.

# 140
Напълно съм сигурна,че има поне 100 причини за "плюенето" по Симеон.
Вижте го как играе,бе хора.. Все тарикатски да излъже,все да бутне някой,да заобиколи правилата..селско парче и никакъв феърплей от човек,който се занимава със спорт.Андрей с право си каза,че не го уважава.То,на кое отгоре?!
Убедена съм,че е въртял интриги и настройвал участници срещу други участници.Има една злоба и нещо ненормално в този човек.
Да споменавам ли и и как се сваляше с Красима в национален ефир,нищо,че и той и тя са обвързани.

# 141
  • София
Ами телевизията е велик манипулатор.
Нарочно го правят такъв Симеон, излъчват всичко най-лошо което прави, а на другите го спестяват. Идеята е ясна, по някое време някой от послушковците и ''добрите момчета'' (я Морунката, я Андрей или пък любимките им Поли и Елизабет) да го отупат болезнено.
Точно пък Нина да го атакува, таз жена срам няма.
ЛЮБИМЦИ на Продукцията ли, а Симеон, какъв е!?
 Влезе във формата с онази хамалска битка, която беше съобразена с неговите възможности и така двамата с които игра, нямаха никакъв шанс. Явно и той като Мани, е атрактивен с характера си, но и с птицата му която също стана участник.
 Същата хамалогия беше и битката с Мартин. Но той успя да победи Симеон Велики(според продукцията) и вместо да го изпратят в къщи като победен и отпаднал, го вкараха в играта.
 А като отшелник, за разлика от Мартин,  се държеше гадно с всички които бяха изпратени на острова.
 Та и той като Мани си мисли, че честно е стигнал до тук.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 17:37 от Mari_Mar

# 142
  • London
Вижте го как играе,бе хора.. Все тарикатски да излъже,все да бутне някой,да заобиколи правилата..селско парче и никакъв феърплей от човек,който се занимава със спорт.Андрей с право си каза,че не го уважава.То,на кое отгоре?!
Убедена съм,че е въртял интриги и настройвал участници срещу други участници.Има една злоба и нещо ненормално в този човек.
Да споменавам ли и и как се сваляше с Красима в национален ефир,нищо,че и той и тя са обвързани.
Само дето Симеон си е останал приятел с хората от отбора, а Андрей с кой мъж завърза ама наистина сериозно приятелство??? И да са го поканили някъде не съм останала с впечатление с някой да се има наистина ....какво обяснение ще дадеш?

# 143
За мен обяснението защо всички са срещу Андрей е лесно... Кисело грозде.

# 144
  • София
Скрит текст:
Само дето Симеон си е останал приятел с хората от отбора, а Андрей с кой мъж завърза ама наистина сериозно приятелство??? И да са го поканили някъде не съм останала с впечатление с някой да се има наистина ....какво обяснение ще дадеш?
На лайфовете в Истаграм в Туджаров се събираха част от участниците и Андрей с тях, а другите се включваха онлайн и не видях някой с някой да не си говори. За разлика от жените-участнички в различните формати, които винаги намират за какво да се скарат и да се намразят, мъжете си разменят по някоя реплика и после, все едно нищо не е било.

# 145
Ха, той бил класик... Никога не си бях помисляла. Иначе такива зрелищни и чисти хватки на състезание никога не съм виждала. Може би защото гледам борба само на олимпийски игри, а там са с много равни сили...

# 146
  • София
Скрит текст:
ilchukkseniya
1,2,3 или 4?

Във връзка с Андрей започнах да мисля, че естествеността е готина.

Той винаги ми казваше, че съм по-добре без грим и дори сега, всеки път, когато се гримирам, той ми казва се измий 😂

Преди това винаги правила поставяне на миглите си, боядисах ярко веждите си, правила ярък грим за работа ( работила като танцьорка)

Сега обичам себе си без всичко това. Правя лек грим само когато е необходимо и никога не използвам фотошоп.

Виждам, че забелязвате това и ми пишете комплименти🙈
Много ми приятно 🤍

Пожелавам ви да бъдете себе си 🌿

Естественост в модата
🤍

elizabeth_vassileva 1😍

ilchukkseniya @elizabeth_vassileva ❤️😘😘😘

Мили те! Разчувствах се!

Естественост в модата! Разбрахте ли?

То е ясно, че всеки си има собствен вкус, ама и на мене Мис Олиа ми е посредствена.

Много си права. Тя се оля с публикувани снимки и видеа, след излизане от формата.  
Най-обичам мъже, които казват на съпругите си или на партньорките си дали да носят грим или не. Вече си представям как Андрей е от хората, които се шегуват, казвайки "заведи я на плуване на първата среща". Red flags everywhere.

И други хора определиха Неделчо като свестен и забавен и се събират с него, но досега никой не казвал, че не харесва Симеон и Красима. Това са си на Андрей маниите. Аз също не мога да си представя да се събирам с тях, но и никой не го кара Андрей. И все пак, досега не съм срещала човек, когото не харесвам, а не мога да спра да мисля за него. Звучи ми ужасно.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 19:01 от La Vikinga

# 147
Аз пък не виждам някой да плюе Андрей. Това, че не ми харесва поведението му, основно след играта и маниите му по Симеон и Красима, не означава плюене. Не ми е фаворит Симеон, но и не виждам нищо дразнещо в него. Къде ги тези тарикатлъци, които се споменават постоянно. Направи там един заслон на Морунов и това беше. В другите игри си игра ОК. Ако не се лъжа, даже каза че няма какво да дели с Андрей в някой от синхроните.

П.С Коментирах мнение, което изчезна.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 19:43 от Lafusko

# 148
  • Испания
Не знам от какъв зор правят по две корици, въпреки че тази е в пост.

Скрит текст:
Явно и коментари против Андрей се трият. Освен да се оплача и аз 😃
Хич да не ти пука 😜 и интернетът да затрият, той няма да стане по-стока

# 149
Симеон хем ме радва колко е нахъсан в игрите, хем като докара психопатския поглед и почне да крещи, ме плаши. Отделно имаше няколко много грозни и неспортсменски прояви. (Изглежда ми като мъж склонен към насилие, включително и към жени. Един такъв доминиращ на всяка цена.) С Боби се отприщиха при приключенците след като явно видяха себеподобни в лицето на Рабухчиев и Стратимир. Не ме кефи този човек. А и ми е много смешно като почнат с конфликта Андрей-Симеон, все едно са Монтеки и Капулети двамата. И да речеш, че са най-добрите играчи там. Колкото Мани беше велика на пъзели.

Общи условия

Активация на акаунт