💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 87 055
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 120
Благодарности! Flowers Hibiscus

Все ми е едно кой къде е вече.

# 121
  • Испания
Никой /освен двамата/, не е писал/казал нещо лошо за някой участник след излизане от формата, още по-малко пък да включва и член на семейството си.

Това говори много само по себе си.

# 122
Той и Андрей си е шашав - вместо да си гледа жената и детето, той само Красима това, Красима онова, Симеон еди какво си. Скучно му е явно.

# 123
Никой /освен двамата/, не е писал/казал нещо лошо за някой участник след излизане от формата, още по-малко пък да включва и член на семейството си.

Това говори много само по себе си.
Аз не им следя профилите, но от това, което ти и останалите публикувате в темата, май наистина не съм срещала негативни коментари от други участници. Дори за Мани има по-скоро шеги и закачки. Grinning

# 124
  • Испания
Ксения си направила папка "Игри на волята". И какво може да се намери там? Бях го публикувала. За Елизабет сърце и била я обичала, за Красима и Мани - повръщащо човече. Какво да се коментира?

# 125
Ксения си направила папка "Игри на волята". И какво може да се намери там? Бях го публикувала. За Елизабет сърце и била я обичала, за Красима и Мани - повръщащо човече. Какво да се коментира?

Това е манталитет ...... нисък.

# 126
  • London
Тук се курдисали един до друг после се номинират. Joy Аз последния път който мразех за пред хората момче, а то не ме понасяше и бях най-дебелата и грозната .....нещата свършиха креватно и с много страст. Joy Та на мен ми знаете мнението....за тях двамата и понеже не са си начесали крастичката то избива нанякъде. Иначе такава непоносимост не е нормална...

Предизвиквам Гуспа да ги викне в Максимал....като отбор. Да видим най-сетне развръзката.....

# 127
Тук се курдисали един до друг после се номинират. Joy Аз последния път който мразех за пред хората момче, а то не ме понасяше и бях най-дебелата и грозната .....нещата свършиха креватно и с много страст. Joy Та на мен ми знаете мнението....за тях двамата и понеже не са си начесали крастичката то избива нанякъде. Иначе такава непоносимост не е нормална...
Предизвиквам Гуспа да ги викне в Максимал....като отбор. Да видим най-сетне развръзката.....

SmileSmile Интересна теза Thinking ама Красима май не съм чула да казва, че го мрази, пък и го номинира само веднъж-на първата номинация. После казваше, че няма основание. Той обаче до последно Stuck Out Tongue

# 128
То и на мен ми изглежда като някакво привличане. Изобщооо - Симеон я харесва, тя не го отразява, Андрей я харесва, тя не го отразява. И само Елизабет стои самичка и никой от мъжете не я иска 😃

# 129
  • Испания
Дори Туджаров не успя да я похарчи. Защо ли?

# 130
  • London

SmileSmile Интересна теза Thinking ама Красима май не съм чула да казва, че го мрази, пък и го номинира само веднъж-на първата номинация. После казваше, че няма основание. Той обаче до последно Stuck Out Tongue
Тя май после пробва сократце со благо ама тоз тиквеник злопаметен.Joy Мервала съм я как му се усмихва.....за да ги дебне по стаите може и да е имала някакъв интерес.

За Елизабет всеки вика " Вземи я ти", тя прашки намушкала, питка се мусеше, че не й дават да направи.....бута се, бута се. Joy Няма братче.

# 131
Не знам кой кого харесва, ние хубаво се шегуваме, но съвсем честно ми се стори, че Андрей не беше особено доволен, когато разбра, че Красима е отпаднала. И след това пак беше доста мълчалив - и след видеото на Красима, и след твърдението на Мани, че Красима и Симеон били влюбени. Много сапунки съм гледала като малка и затова ще кажа, че на Андрей му е тъпичко и ревнува 😃

# 132
  • Където морето целува небето...
Аз си промених мнението за Красима в епизода с кокошките. Как всички бяха много велики на приказки, а накрая тя (кифлата) запретна ръкави и им разфасова животните. После с въпросната питка и цупенето на Елизабет, която не беше център на вниманието и ревнуваше. Изобщо не харесвах Красима заради случката в началото, а симпатизирах на Андрей. Във въпросната седмица в стопанството ми се промени мнението. Сега тя ми е от любимите участници, а мазника не мога да го дишам. Много спомогна и джуджето за това.

# 133
  • London
Сега гледам Нина от Фермата 4 се възмущава от Симеон във фейсбук страницата на предаването, бая ми идеше да й ударя един коментар отдолу. Га....се излагаха те не помни, такива са ми много интересни особи.Joy

Аз явно съм особен човек.....наистина не разбирам с какво Симеон чак толкова е издразнил. Да кажеш да има някакви синхрони да плюе нон стоп, а то нищо....изгрухтял веднъж, номинирал Елизабет и вече олелелел. Joy Странни птици сме хората .....

# 134
  • София
Ами телевизията е велик манипулатор.
Нарочно го правят такъв Симеон, излъчват всичко най-лошо което прави, а на другите го спестяват. Идеята е ясна, по някое време някой от послушковците и ''добрите момчета'' (я Морунката, я Андрей или пък любимките им Поли и Елизабет) да го отупат болезнено.
Точно пък Нина да го атакува, таз жена срам няма.

Общи условия

Активация на акаунт