💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 86 894
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 105
  • Козлодуй
Красима в интервюто по нова телевизия каза че от от давна живеела сама и се е научила да се оправя сама и аз веднага се запитах - колко от отдавна е това като е на 21 г., освен това щом се оправя сама от къде намира пари за тези интервенции по себе си и не се ли страхува че тези операции ще и се отазят много лошо като остарее?
Елизабет поне е естествена, а Андрей щом харесва естествени жени е решил че е най-добра за коалиция. Друг е въпроса че Елизабет си помисли че я харесва като жена - все пак неопитна е още.
Изобщо всички се държат доста детински но това си е от годините - ако не бяха емоционални едва ли щяха да ги вземат във формата Simple Smile

# 106
Аз пък не съм забелязала точно Красима да се държи детински. Може би само в началото, но не и след това. Дори не бих предположила, че е на 21 г. - не само заради външния вид, но и заради начина на разсъждаване в предаването. Аз лично съм против интервенциите и то при толкова млади хора, но щом Красима иска - да си прави. На никого не вреди. И не виждам проблем в това да има възможности - дали тя, дали семейството й.
Човек може да е естествен на външен вид, но ако характерът му не става - язък за всичко останало.

# 107
Относно отпадането на Вальо, по вина да продукцията, чрез нерешим пъзел. Аз подадох жалба до СЕМ - Съвет за електронни медии https://www.cem.bg/jalbi.php, излагайки че това предаване е недостойно за национален ефир и в никакъв случай не може да се води "игри" поради тоталната намеса.
Мисля че ако повече хора пишат, до тях, би имало по-голява тежест.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 13:12 от Свилен Стоянов 604008

# 108
  • Козлодуй
Красима се държи като голяма защото бърза да порасне Simple Smile Това че изтъква че живее сама и се оправя сама в живота е точно детинско Simple Smile

# 109
  • София
За Красима е достатъчно да е вярно, че зад камера е правила грозни коментари относно националност и етническа принадлежност (съдейки по разговора със Симеон, много вероятно), за да стане абсолютно дъно в нечии очи. Без значение какви други качества има.
Камерите или не работят постоянно или ако работят, ни показват само това което на тях им върши работа в даден момент - няма време за всичко. Не показаха и Красима да дава писмо на Симеон, но е напълно възможно това да се случи на терен, защото си носят якетата и раниците с тях.
 Не ни показаха и как Красима и Симеон, дебнат колко време Елизабет е в стаята на Андрей, но ако имаше нещо по-така между тях, за което Симеон разказваше на масата, дали щяха да ни го спестят от Продукцията - едва ли, но тук и без да ни го покажат, много хора вярват, че има.

# 110
  • Испания
Относно отпадането на Вальо, по вина да продукцията, чрез нерешим пъзел. Аз подадох жалба до СЕМ - Съвет за електронни медии https://www.cem.bg/jalbi.php, излагайки че това предаване е недостойно за национален ефир и в никакъв случай не може да се води "игри" поради тоталната намеса.

Това упражнение вече сме го правили, но ти пиши дали/какво са ти отговорили.

# 111
Красима е на 21 г. Какво пречи да живее сама откакто е станала на 18 г да речем? 3 г. не са малко време.
Аз не бих се доверила на приказките на Мани. Може да има някаква истина, която обаче е силно украсена.

# 112
  • Козлодуй
Всички нещо послъгват такова ми е усещането Simple Smile

# 113
Мисля че ако повече хора пишат, до тях, би имало по-голява тежест.

За да прикрият този "гаф", оставиха махленската свада да се разиграва на воля. Водещите не присъстваха дори. Зрителят започна да обсъжда поведението и манталитета на двете панаирджийки и фокуса от пъзела на Вальо се измести. Нищо чудно и тази вечер да се заформи нов скандал, с други двама. В този сезон сеира продава.

# 114
Гласувах за Бойци! Приключенците копаят дъното.
Смайли, благодаря за прекрасната тема!

# 115
  • London
Аз пък не съм забелязала точно Красима да се държи детински. Може би само в началото, но не и след това. Дори не бих предположила, че е на 21 г. - не само заради външния вид, но и заради начина на разсъждаване в предаването. Аз лично съм против интервенциите и то при толкова млади хора, но щом Красима иска - да си прави. На никого не вреди. И не виждам проблем в това да има възможности - дали тя, дали семейството й.
Човек може да е естествен на външен вид, но ако характерът му не става - язък за всичко останало.

Да факт, срещу Красима има доста лоши коментар в началото.....всички сме били за Андрей при спора им. 😆 Но с течение на времето нещата са се променили ....Та наистина не бива да се съди по първи впечатления и по корицата за дадена книга.

Реално драмите на Красима не ги знаем, тя реши да не ни занимава подобно на Елизабет и Мани. И в крайна сметка я запомнихме със спортните й качества, а не с ахилес.....така че явно си е струвало да си трае. А човек ако иска винаги има за какво да ревне и разкаже, няма живот без драми.Joy

# 116
# 117
  • London
Ще  ги мачка Симеон тая вечер. Щом и корицата е с него, че и лайв ще прави е ясна работата.

# 118
  • София
Благодаря за темата,Смайли и Бенгън!
Корицата...той Неделчо реагира по този начин на всичко,не ми е интересен.
Сега,то остана една седмица и ще е тъпо за мен да стана накрая червена.то пък няма и за кого/какво.
Ще си подкрепя приключенците и по-конкретно Борис.
При бойците двете жени ме нервят,Морунов и Неделчо ми миришат на нафталин,остана един Андрей,ама и на него какво да му харесам.

# 119
От всички участници само Елизабет и Андрей не спряха да плюят и след приключването на предаването. Това за мен е най-показателно. Мисля, че дори на Мани и Поли не съм засичала коментари една за друга, пък спретнаха сеир за чудо и приказ.

Общи условия

Активация на акаунт