💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 87 404
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 195
Морунов и Милена спят в едната стая в стопанството, а Елизабет и Андрей в друга и Неделчо навън, мхмммм Joy

# 196
  • София
Андрей нещо не харесва Неделчо.
Защо е толкова важно за него дали ще е Милена или Морунов, та даже щял да говори с Елизабет, нещо не разбирам?
Ако го е страх от коалиция, то Морунов е много повече човек до Дечо, отколкото Милена, която е идеалния център.
Нещо не можах да схвана логиката му в случая.

Иначе за избора на капитан, Приключенците си мислеха, че пак ще е Андрей явно и избраха единодушно Андрей. Ама греда... Миленка.

# 197
  • Варна
Отвратителна режисура!!! За Мани- от обяд до другия ден по обяд- чакат я, тъжат, не си лягат, котки, послания...а за Валентин- ни дума, ни вопъл, ни стон! Не може да нямат записано послание от него! Имат! Но той не е скандален и има наглост да е възпитан и дори без силикон.

# 198
Ралица май току-що каза на Неделчо, че ще загуби/отпадне на пъзел. Thinking

Smileys, благодаря за страхотната тема и всичко интересно, което публикуваш! Flowers Hibiscus
Мari_Mar, благодарности за безценните линкове, които постваш не само в тема! Flowers Hibiscus
Bengun, оценявам труда ти по статистиката! Не знам как ти се занимава, с този сезон пък съвсем. Simple Smile

# 199
Защо нямаше видео с послание от Валентин?

# 200
  • Испания
Андрей нещо не харесва Неделчо.

Андрей не харесва никого, освен себе си и Елизабет.

# 201
  • Буркина Фасо
загубени са без миглата.
поста за плуване беше нейната игра Smiley

# 202
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз искам да загубят Приключенците заради Вальо. Толкова игри им изнесе и накрая
-еми добре, че Паулина се върна…
Ми нека сега тя да ви нареди пъзела, тъпчовци.

# 203
  • София
Опасявам се с това натъртване на Неделчовите умения на пъзел да не прецакат нещо Бойците...

# 204
  • София
Вальо тотално не го отразиха.
Ново дъно за продукцията. Показаха видеото на Мани, но не и на Вальо. Вальо е твърде възпитан за тях, не е интересен.
Халтурци.

# 205
Много натърти Ралица за загуба на бойците сякаш.

# 206
  • Варна
Не разбирам защо Вальо така тихомълком си тръгна след всички суперлативи с които го изпратиха. Тъпо малко и отново няма справедливост!

# 207
Ох, горкият Морунов, гащетата са му толкова големи, че седят надрусани като пеленки Joy

# 208
Опасявам се с това натъртване на Неделчовите умения на пъзел да не прецакат нещо Бойците...
Направо съм сигурна. Няма да се учудя, ако има някое липсващо или объркано парче. Close

# 209
  • Испания
Защо нямаше видео с послание от Валентин?

Вадим си пореден извод за продукцията. На махленката пуснаха, на Валентин - не. Ама какво да запише човекът, след като не напусна, а го напуснаха.

Общи условия

Активация на акаунт