💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 604
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 705
И аз я погледнах , обща е темата , но 99 % е за фермата . Не я гледам и предполагам няма да следя .

Аз не бих нарекла Семира най-красивата участничка . За тяло , ок … ама чертите на лицето и са доста особени и силно изразени , не е моя тип жена / как прозвуча/ , тоест , не се доближава до моята представа за красива жена . Но все пак всеки си има гледна точка и тя няма как да е еднаква . За един , едно , за друг , друго .

Съжалявам , че Милена отпадна , но беше ясно и даже не се впечатлих особено . А коментара за Симеон беше в преносен смисъл … понеже и според мен , рязко се светна за фразата и точно , когато Милена дойде . Или изкара голям късмет като стана напечено и главата му проработи … или , “едно пиленце ми каза “ . И пак ще кажа , по принцип той играе нечестно и агресивно ,! Но снощи се справи по-добре с топчетата по една или друга причина . По-скоро , притеснението на Милена изигра много лоша шега . Така се шашна , че сумати време не можа да се успокои . После пък похвално , вкара и 3 топчета много бързо . Малшанс 🤷♀

Днес четох , че Юлиян съди формата … пише , че вота е манипулиран и той е реалния победител . Че не искали да му покажат гласуването , че го изкарали женомразец и подлец , а не е така и т.н. Имал много стабилен финансово братовчед , който поемал разноските по делото , защото иначе нямало как и , че ще се бори да му дадат 200 000 лв. , малко ме съмнява да успее , ама знаеш ли … също и , че има доста прецакани участници , но си мълчат .

# 706
  • London
Мълчат си, защото някои влизат просто за реклама и не се вълнуват особено кой ги прецаква. Май така се получава.....

Тренировка с Рабухчиев
https://www.instagram.com/tv/CWoCU-zgi-1/?utm_medium=copy_link

# 707

Аз не бих нарекла Семира най-красивата участничка . За тяло , ок … ама чертите на лицето и са доста особени и силно изразени , не е моя тип жена / как прозвуча/ , тоест , не се доближава до моята представа за красива жена . Но все пак всеки си има гледна точка и тя няма как да е еднаква . За един , едно , за друг , друго .

въобще не ми харесва в лице. особено и грубо лице има.

# 708
И аз четох за Юлиян, и донякъде има шанс, ако е истина, че е подписал договор за участие, в което победителят се определя в битка. После ги "изненадват", че победител ще се определи с вот на зрители. И вота след две години така и не му бил показан. Така че има правни основания, поне според договора.
А останалите какви претенции да имат, разочаровани няма, Тошето какво недоволства нямам представа, той не отпадна ли "справедливо"?

За спойлер-темата, да предимно за Фермата, заради огромния гаф на Мирон, който издаде последните 10 участника. Сега се пише и нагажда според инфото, след два дуела, ще се чака на роднини.Wink За игрите и тук се търкалят 100 предположения, наречени спойлери...

# 709
  • London
Направо ви се чудя....за мен е една от най-хубавите външно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Да няма излъчване на будала.....момиче, което знае какво иска е Семира. Личи й....Stuck Out Tongue Winking Eye

На Тошко му бяха пратили призовка за 50 000 евро или лева не съм сигурна във валутата....неустойка да плати, защото нещо се разприказвал за условията в предаването. Той негодуваше основно за разликите в обещано и представено как ще е и какво реално се случва. Мисля, че основният проблем му бе някаква контузия...., Която е била неглижирана в предаването, нямало е снимка на крака. После се оказва счупена кост постфактум.

# 710
да, личи ѝ - търси си някой да ѝ оправи живота.
ами груба е в лице за мен - челюст, форма на лице, нос, кофти устни...
Скрит текст:

# 711
да, личи ѝ - търси си някой да ѝ оправи живота.
ами груба е в лице за мен - челюст, форма на лице, нос, кофти устни...
Скрит текст:

+1

+1

Лицето е грубо, особено частта с устата и носа... сливат се, раздути, разплути.... не знам устните правени ли са или са такива като разляти, лицето като надуто, нос също... цялото излъчване - НЕ.

Единствено ми харесва екзотичният тен, който има и това че е естествен, а не солариум.

# 712
Красотата и харесването са субективно нещо , тази Семира и на мен не ми харесва. Не мога да разбера защо си обезобразяват устите, а в това предаване имаше много с подути усти , сякаш е някакво изискване за участие във формата. Не съм видяла на никой да му ходи корекция на устата, всички са като нахапани от оси. Хайде и аз да пооплюя по женски Stuck Out Tongue Winking Eye

# 713
На снимките от последните два поста , едно и също момиче ли е 😂

Ла Катрала , на твоите и аз я харесвам … ако не я бях виждала по-реално в предеването , бих се замислила 😄

Ама то и аз съм много хубава като се барна 😄

# 714
  • София
Елизабет е сменила дори и телефонния си номер. Това разкри Андрей:

Цитат
Припомняме, че наскоро от TikTok профила на Елизабет изчезнаха всички клипчета, та дори и профилната ѝ снимка. В Instagram пък тя временно заключи профила си, но сега се завърна и изглежда е успяла да си почине малко от негативните коментари.

Андрей, с когото са дружки, отговори обаче на едно лично съобщение, изпратено от фен на Елизабет. "Какво се случва със социалните мрежи на Лизи?", пита последовател, а Андрей отговаря директно:

"Здравей! Елизабет почива от хейта, който се изля по неин адрес, тя смени номера и не влиза в социалните мрежи", пише в отговор той.

Източник: https://www.vbox7.com/article:00b7a11680

# 715
  • Испания
Как няма да му отговори, като я нарича "Лизи"!
Тези хора са се взели много на сериозно.

# 716
  • София
С приятели като Андрей, защо са ти врагове. Sweat Smile

# 717
Хич и не ми е мъчно за Елизабет. Да беше с по-нормален характер, че да не я хейтят толкова. Тя си е виновна.

# 718
  • София
Андрей, с когото са дружки, отговори обаче на едно лично съобщение, изпратено от фен на Елизабет. "Какво се случва със социалните мрежи на Лизи?", пита последовател, а Андрей отговаря директно:

"Здравей! Елизабет почива от хейта, който се изля по неин адрес, тя смени номера и не влиза в социалните мрежи", пише в отговор той.

Ако Лизито не беше мразила и не беше хейтила всеки за всичко, нямаше да хейтят и нея... ама явно сме "поканени" да я съжалим... милата тя...

# 719
Елизабет си има трески за дялане , обаче хейта е отвратително нещо, не разбирам що за удоволствие е да обиждаш някой,който дори не познаваш -добре, не ти харесва и не одобряваш постъпките му,коментирай си, без да обиждаш и злословиш.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 20:02 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт