💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 550
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 720
Ох все едно на някого му пука дали Лизи ще използва социалните мрежи? Ако не го прави само тя може да загуби по някакъв начин, (като последователи, рекламодатели и т.н. пари или чесане на его, зависи), но ако изчезне след няколко дни ще бъде забравена и заместена от нова ''звезда''. Предполагам, че тези евтини номера са част от триковете да се държи вниманието към нея, докато още върви предаването, защото после ще е по-трудно, ако няма стабилно число последователи, та това е начин да ги увеличи явно.

# 721
  • London
Е, хайде сега.....защо да се приема за нещо лошо да търсиш разумно мъж? Какво значи да й оправи живота? Ами не.....много ясно, че няма да търси гольо с 5 стинки в джоба. Щото такова не само не го оправя момче ами и го съсипва.Stuck Out Tongue Winking Eye

Елизабет не е хейтена без причина. Да би мирно седяло, не би чудо видяло.

# 722
Аз пък гледах един отговор на въпрос от Андрей, в който казва, че не знае какво му е мнението му за Елизабет и предпочита да не го казва, тъй като вече е отнесла много хейт. Прозвуча като да не е много ласкаво. Не знам как да го постна. При копирането линка излиза много дълъг.  Опс - стана

https://vm.tiktok.com/ZM8GJBEPb/

# 723
  • London
Обърнал е палачинката хахах Андрей. И той според тоягата....Joy

# 724
  • Испания
Имам чувството, че жена му му припомни, че има семейство.

# 725
  • София
Оф Юлиян какво пак иска?
Добрин стана първи на финалната битка. За какво има претенции? Освен това е скапан човек. Не продукцията го е изкарала такъв. Всички му видяхме сеира и агресията извън терен. Тоя не е у ред...

Добрин не можеше да плува ама във всяко друго отношение беше силен и между другото е страхотен човек. Възхищавам му се и го следя вече 3 години, никога не ме е разочаровал. Той е единственият човек от ИВ 1, 2 и 3, които следя.
На мен ми е ясно, че това не е популярно мнение, но реших да споделя, белким, ако има друг като мене - да не се чувства самотен Grinning

Иначе съм много ЗА да съдят предаването по принцип...барем им дойде акъла и почнат да правят качествено реалити.

# 726
  • Козлодуй
И аз харесвам Добрин и вярно понякога се чувствам самотна Simple Smile

# 727
  • София
И с какво се занимава Добрин в последните две години? Оползотвори ли наградата?

И аз четох за Юлиан и се зарадвах, че ги съди, стискам му палци да спечели делото и поне някаква компенсация.

# 728
Много съм изненадана от този клип. Аз мислех, че и след финала на формата Андрей и Елизабет са си дружки. Явно съм пропуснала нещо. Най-вероятно Андрей не е харесал синхроните на Лизи. Grinning

# 729
  • Козлодуй
Аз не зная но последните снимки които видях - много добре изглежда и възмъжава Simple Smile

# 730
В случая има ли значение кой на кого е фен и има ли смисъл да се противопоставят като се спомене единия? Ако си фен - ако не си...Но ето възможност да се докажат някои да го наречем неточности - подписали са договор, в който, ако не е била включена допълнителна клауза (не сме сигурни, никой не е виждал и няма да види договорите), защо да не потърсиш справедливост?

# 731
  • Испания
Вживявах се първия сезон. Миналата година и тази не могат да ме трогнат.

# 732
Аз се радвам, че съм пропуснала първи сезон. Като знам миналата година колко се тръшках заради Ванчето 😃 Много избеснях, че не стигна до финал. В този сезон повечето ме дразнят и само отпадането на Красима ме жегна. Само знам, че не искам Елизабет да е победител и дори не искам да стига напред. За другите ми е все тая.

# 733
  • Испания
Ще ги мачкат и ще ги правят на маймуни и още как! Ей го тоя, дето го напуснаха, тръгнал да агитира хората да попълват формата за участие.

# 734
Нарочно ли се унижават? Грозно е.

Общи условия

Активация на акаунт