💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 719
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Кво става, бе... по три пъти повтарям, за да редактирам... Confused

# 826
Бойците падаха при всички положения. Залагах на Елизабет, че ще се справи. Но нейните уста и претенции са по-големи от възможностите й.

# 827
Колко сме различни хората и колко различно гледаме...! Мен пък сините ме дразнят с маймунщините си и намирам за нормално да са умърлушени червените след загубата на Милена... Даже Елизабет ми хареса как отговаряше на Ралица и Рабухчиев. Grinning
Няма лошо да гледаме различно, полезно е. Simple Smile

Но те не са умърлушени, а по-скоро си злобеят и това се е превърнало в нормалното им състояние Grinning

# 828
  • София
Стори ли ми се, или при Приключенците в началото имаше един човек с една торбичка, а Бойците бяха всички с по две?

# 829
Не искам да си ходите??? Ми ходи си ти! Да не ползва грошовете и готово

# 830
Еми да. Не бяха по равно. Никакъв шанс да спечелят Бойците.

# 831
  • София
Въх! Елизабет била Доброто.... ни повече, ни по-малко... JoyJoyJoy

# 832
  • Испания
Елизабет: "Не искам да си ходитееее". А защо тя да не си ходи? Защото ще си харчи грошовете?

Тя била добра. Ха, ха!

Уж се връщат от битка, а Паулина влачи коза.

# 833
Само на мен ли ми е ужасно противен Симеон?
Не само на теб. Едва издържам мазната му физиономия! Нямам търпение да го опука някой вече, даже ако е някой орангутан още по-добре.

# 834
Еми Елизабет злото ще продължи да губи докато си в игрите.Егати вещицата е това момиче .

# 835
хахаха о не мога, това момиче Елизабет изобщо не е на център. Какви ги плещи Grinning айде да си ходи, че не мога да я слушам.

Ох, на стопанството е толкова хубава селска идилия Heart

Сигурно Неделчо ще бъде номиниран.

# 836
Елизабет може ли да е толкова куха? Дразни ме все повече и повече. Не знам дали е възможно.

# 837
  • София
Елизабет как го каза "не искам никой от вас, момчета, да си ходи", все едно е сигурна, че няма да бъде тя. Какво, надява се на грошовете ли? Като нищо сега ще я номинират, колкото ще грошове да има и да се опитва да се откупва. А дори да се откупи сега, другия път ще я набутат за отмъщение.

# 838
Ха ха ха, Елизабет се мисли за доброто, а лошото били Приключенците, защото... ревяли като маймуни. Това момиче наистина няма реална представа за себе си. Май не е имало по-противно същество до сега в ИВ.

# 839
  • София
Продукцията сере върху бойците че изпратили Милена вместо Андрей от страх а предната седмица Сините пратиха Мани от страх и Симеон се покри зверски. Но нито дума.
Ми да! Мани непременно трябваше да бъде запазена! Още! Докрая! JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт