💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 610
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 855
  • Испания
Неделчо като си чуе името, замръзва и започва да мига на парцали.

# 856
Симеон отпадна и го върнаха. Елизабет падна и я върнаха. Не виждам разлика.

# 857
Брей, няма да ползват грошовете

# 858
Яснооо Grinning   просто се чудих от къде тази злопаметност, като даже някои моменти и причини си ги измисля май май Grinning

# 859
Андрей отива на битка

# 860
Като вземат да се хвалят...Всичките са толкова смотани.

# 861
  • Испания
На Елизабет вторият шанс беше плажът, връщането в племе - трети. Симеон започна на плажа, втори шанс - в племе.

# 862
  • Отвъд алеята зад шкафа

Симеон отпадна на Самотния остров, по правилата трябваше да напусне завинаги. Елизабет загуби елиминационна и отиде на Самотния остров, където не е губила битка. Условието беше, че последният отшелник се връща при племената.

# 863
Само на мен ли ми е ужасно противен Симеон?
С теб съм Simple Smile

# 864
  • София
Ето за каква невероятно комплексна битка си мечтае Симеон - да разбива камък с чук. Изключително зрелищно. То за хора като Приключенците един пъзел е като ядрена физика. Нелепо. Гледат на човек, който е решил 100 пъзела и едно судоко като на гений (и изобщо не целя да обидя Неделчо, за мен той е умен и досетлив, въпреки че е избухлив). Ако може всички игри за това племе да са с един компонент и той да е "носене".

Ралица и Елизабет и двете непоносими - Ралица използва и предпоследната възможност, за да упреква и наставлява безпредметно, а втората не искала "момчетата да си ходят". Тя понеже е недосегаема.

# 865
Еми то който и да беше паднал и останал там все щяха да го върнат. Просто изобщо не трябваше да включват този тъп остров.

# 866
А, моля, моля! И аз съм Козирог и си обичам зодията. Това, че Елизабет е злобна си е характеропатия.

# 867
Абе този Неделчо какво само повтаря за чупене на зъби.... отврат е

# 868
  • София
Учудващо цивилизован съвет. За мен това е доказателство, че Андрей не се скатава и даде капитанството на Морунов от феърплей, не от страх.

# 869
  • Варна
Пак битка дадена така че да спечелят сините. Защо така тенденциозно подхождат точно в последните дни, видимо тенденциозно!

Общи условия

Активация на акаунт