💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 597
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 870
  • Испания
Неделчо откъде знае какво прави Паулина с грошовете си? Дървен философ.

# 871
Боже, ако Морунов, подтикнат от думите на Мани, изгърми без да ползва сабите, ще издивея!

# 872
Колкото и да гледам,  пак са ми по-симпатични бойците - и външно, и затова, че независимо от безизходицата се борят до последно. 4 срещу 5 на силова игра си е абсолютно неравностойно.
  А и най-мразя да ритат падналия. Това е най-голямото падение на човек по моята скала, най-долното нещо.

# 873
  • София
Елизабет и нейните очи просто са били на друга планета този месец и половина. Морунов сега ще прати себе си на елиминции. Понеже съм пристрастна, изобщо не ми харесва героизма му. Но след нравоучителните лекции на Ралица кой би постъпил другояче.

# 874
Морунов не е длъжен да пази Андрей и да жертва себе си.

# 875
  • София
Учудващо цивилизован съвет. За мен това е доказателство, че Андрей не се скатава и даде капитанството на Морунов от феърплей, не от страх.
Е, че то вече има ли накъде? Joy
Оставаше и сега да се скатае, след като от ден първи развява лозунга: "не ме е страх да се явявам на всяка битка за елиминации"

# 876
Морунов ако точно последната седмица да се прави на герой трябва да е много прост. Ще изпрати Андрей сигурно.

# 877
Имаме ли спойлер? Напрегнато ми е да гледам, толкова много да НЕ ги харесвам тия приключенци…

# 878
  • София
Абе този Неделчо какво само повтаря за чупене на зъби.... отврат е
Някои говорят за това, а други направо чупят.

# 879
  • London
И Морунов и Андрей минаха между капките, особено Морунов ...оня поне беше номиниран 1 път май първата седмица.😆 Ми да....за кога се пазят? Направо за финала?

# 880
  • София
Симеон отпадна и го върнаха. Елизабет падна и я върнаха. Не виждам разлика.

Елизабет падна и както беше по онова време правилото, победеният отива на острова...победи след това Мартин, стоя на острова и тогава я върнаха. Лошо постъпиха със Стоян и другите които нямаха втори шанс. СИМЕОН, е толериран още от първата НЕЧЕСТНА битка, с която го вкараха в шоуто.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 22:31 от Mari_Mar

# 881
Морунов да праща Андрей и много да не го мисли. Глупаво е баш сега да рискува оставането си.

# 882
Ако искаше да го изпрати, щеше да си даде 2та гласа за него, та май е решил да се прави на мъченик...

# 883
  • София
Морунов ако точно последната седмица да се прави на герой трябва да е много прост. Ще изпрати Андрей сигурно.
Sweat Smile Аз имам огромни съмнение, че има капацитета за това. Аи продукцията не би ни показала пожарникар/лекар и прочие в друга освен героична светлина.

# 884
Това щеше да е достойно в началото, в този етап на играта е просто тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт