💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 602
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 930
  • Испания
Този път Морунов показа истинската си същност.До сега се стараеше да е такъв,каквито са другите и си премълчаваше.Мани поиска той да покаже истинската си същност.И я показа-самопредложи се  и влиза в дуел със Симеон вместо Андрейчо-дано го спечели!!!И  се самопредложи за номинациите.Наистина е самопожертвувателен и със сигурност е изпадал в ситуации,в които е съжалявал,че е такъв,но на човек му омръзва да се прави на друг.Само така-смелост,доблест и чест!БРАВО Морунов!!!Ти вече си победител!!!Друг е въпросът, както винаги останалите мишки май не заслужават жертвата му.Така е било винаги,но животът има нужда от такива хора.И дано го оценим всички.

Къде влиза Морунов в дуел със Симеон?

# 931
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На 99% съм сигурна, че ако Андрей беше капитан, то нямаше да номинира себе си.
Щеше да номинира пак Морунов със същия довод, с който го номинира и днес.
аххаха и пак щяха да кажат ''браво, Андрей''.

Аз пък съм на 100% сигурна,че Андрей щеше да се прати на битка.Първо - защото е честен играч,второ - защото е спортист и си влиза с името и трето - защото многократно даде заявка,че битки не го плашат и няма проблем да ходи да се бие.
 Не Браво,ами хиляди пъти бих казала Браво.
Същото браво казвам и на Морунката тази вечер,защото това е достойна мъжка постъпка.
Я си помислете сега за 4те маймуни от Сините.Кой от тях би се самоизпратил на дуел на такъв етап от играта? Ами,НИКОЙ.Дори и смешкото Симеон,който много иска да ходи на дуели,ама няма желание..Пак щеше да е Паулина.

# 932
  • London
Пак дразнеща и куха Елизабет.
Не виждам как Бойците ще спечелят в тази игра. Приключенците сякаш имат предимство. Хайде Бойците на съвет.

СЯКАШ? Laughing
Червените са с 2 ръце и 150 кг назад от Приключенците.Тази битка е предрешена,още преди да е стартирала.
Адмирации за Морунов и Андей.
Така като гледам битката утре,никой няма предимство.Тоест приключенците винаги ще имат такова,защото са 4v5 и силно се надявам Бойците въпреки това да победят.
А кой е виновен,че са със 150 кг по-малко? Кой?

Това с тия маймуни е .....хайде да не казвам какво. Имат си имена...." Маймуните".

# 933
La Catrala
Той Симион също не се е доказал като особено комплексен играч. Евентуално за такъв бих определила Борис но знам ли напоследък ме разочарова. Морунов също донякъде но не помня да се е явявал на логическа игра. Андрей и Симеон не са комплексни и двамата имат силни и слаби страни.

# 934
  • София
Последователен глас за Елизабет в анкетата от мен.

Относно статуса на Елизабет и Симеон, липсва доза обективност. Ако не ги наричаме с имената им, а говорим хипотетично за правилата, които бяха поставени в началото, то участник, изгубил елиминации, които не са "директни елиминации", отива на плажа на Отшелника, където се състезава с него, ако победи става следващия Отшелник, загубилият си тръгва. Накрая Отшелника се завръща в племето с всички останали.

Съмнителна за мен беше победата на Елизабет над Мартин, но по правило победилият, който и от двамата да беше, се завръща в племето, няма как това да се брои като два шанса. Ако бяха избрали да дадат на Елизабет още един двубой а плажа, на нейно място щеше да се върне Стоян вероятно. Докато Симеон в ролята на загубил битка на плажа на Отшелника по правило трябваше да отпадне. И то загубил доста по-честна битка, отново срещу Мартин. За неговата първа победа срещу другите две "резерви" също имаше множество теории, че е нечестна. Така че и двамата с Елизабет имат по една съмнителна победа. Той има и едно връщане, измислено в движение, нейното връщане си беше подсигурено от въпросния плаж, правило, от което Симеон също е облагодетелстван.

В битка между тях двамата, бих подкрепила Симеон, но това не променя факта, че тя не се е връщала повече пъти от него.

# 935
На мен ми се стори, че в промото Рабухчиев беше доволен. Може и Приключенците да са спечелилите. Играта ми се стори като за техните възможности.
Ако все пак Приключенците паднат, ще пратят Рабухчиев или Боби. Симеон има грошове + 2 гласа като капитан. Никак не ми се иска Морунов да отпадне от Симеон или пък да гледам битка Морунов-Боби - харесвам и Морунов, и Боби и няма да знам за кого да викам. Ако Морунов се изправи срещу Рабухчиев, има голям шанс да го победи и ще му стискам палци.
Все пак искам битка Морунов срещу Неделчо. Мечтите ми да разкарат Елизабет преди обединеното племе няма да се осъществят. А и тя трябва да отпадне не от Морунов или Андрей, а от Симеон или Паулина. Бих се изкефила да загуби и от Боби.
Ооо да! Ще се помоля на Бога на ИВ Grinning

# 936
# 937
Стискам палци на Приключенците за утре. Дано пак паднат червените.
Ето ще е пикантно за сценарият. Пък и който гроб копае, сам пада.....българска поговорка. Червените не спряха със злобата и схемите.
Браво за издържливостта на сините днес. Паолина се справи, отново. Готини и позитивни са сините( в повечето случаи), след като се махнаха дразнителите като Туджаров и Семира ( другите стратези)
Стратегия, стана мръсна дума покрай това реалити.

# 938
Андрей много пъти даде заявка, така е. А кога поиска от останалите да го номинират? Нали много му се ходи в битки, защо не застана днес или в някой от предните съвети и не помоли другите да си дадат гласа за него?

# 939
Аз имам усещането, че тази седмица ще си тръгне Рабухчиев

# 940
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬  отговарям ти-Морунов днес се самопредложи за капитан,днес на терена.А Симеон е капитан на приключенците.Преди да приключи гласуването попита Андрей дали иска той да стане капитан,ако иска да се бие със Симеон.Андрей даде отговора си,като гласува за Морунов за капитан.Това чух и видях аз все пак,може нещо да съм пропуснала.

# 941
И защо да е нагласена за Приключенците утрешната битка, така и не видяхме всички компоненти на битката? Имаше теглене на кану, но имаше и плуване, където не може да се каже, че Приключенците са по-силни. И каква трябва да е битката, че да им е удобно на "най-комплексните"?
И на мен ми писна всички многокомпоненти битки да завършват с пъзел. Ха дано утре го пропуснат.

# 942
Заради злобната Елизабет искам червените да паднат утре. А и синият, по принцип ми е по-симпатичен цвят от червеният. Морунов направи жест, но останалите абсолютно не го заслужаваха. Може и да спечели някой и друг грош, за да не го цакат с богатствата си Елизабет и Андрюша. За съжаление няма шанс да се изправи срещу Елизабет.

# 943
Стори ми се, че в промото Ралица каза -" с тази победа отивате на финал", това значи, че сините са победили,не че очаквам нещо друго

# 944
  • London
Последователен глас за Елизабет в анкетата от мен.

Относно статуса на Елизабет и Симеон, липсва доза обективност. Ако не ги наричаме с имената им, а говорим хипотетично за правилата, които бяха поставени в началото, то участник, изгубил елиминации, които не са "директни елиминации", отива на плажа на Отшелника, където се състезава с него, ако победи става следващия Отшелник, загубилият си тръгва. Накрая Отшелника се завръща в племето с всички останали.

Съмнителна за мен беше победата на Елизабет над Мартин, но по правило победилият, който и от двамата да беше, се завръща в племето, няма как това да се брои като два шанса. Ако бяха избрали да дадат на Елизабет още един двубой а плажа, на нейно място щеше да се върне Стоян вероятно. Докато Симеон в ролята на загубил битка на плажа на Отшелника по правило трябваше да отпадне. И то загубил доста по-честна битка, отново срещу Мартин. За неговата първа победа срещу другите две "резерви" също имаше множество теории, че е нечестна. Така че и двамата с Елизабет имат по една съмнителна победа. Той има и едно връщане, измислено в движение, нейното връщане си беше подсигурено от въпросния плаж, правило, от което Симеон също е облагодетелстван.

В битка между тях двамата, бих подкрепила Симеон, но това не променя факта, че тя не се е връщала повече пъти от него.
Кой е казал, че се е връщала повече пъти?

Общи условия

Активация на акаунт