💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 592
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Симеон отпадна и го върнаха. Елизабет падна и я върнаха. Не виждам разлика.

Елизабет падна и както беше по онова време правилото, победеният отива на острова...победи след това Мартин, стоя на острова и тогава я върнаха. Лошото постъпиха със Стоян и другите които нямаха втори шанс. СИМЕОН, е толериран още от първата НЕЧЕСТНА битка, с която го вкараха в шоуто.

Аха. ...ама аз пък изобщо не виждам като теб нещата. Битката на Симеон нечестна, а на Елизабет много честни бяха. Мхм.....ти да видиш.
Отговорих на това ,,Елизабет падна и я върнаха'', а не дали битката на Елизабет е била честна.И мен ме яд за Мартин, но е факт, че тя не беше върната след като е ОТПАДНАЛА.

# 916
Този път Морунов показа истинската си същност.До сега се стараеше да е такъв,каквито са другите и си премълчаваше.Мани поиска той да покаже истинската си същност.И я показа-самопредложи се  и влиза в дуел със Симеон вместо Андрейчо-дано го спечели!!!И  се самопредложи за номинациите.Наистина е самопожертвувателен и със сигурност е изпадал в ситуации,в които е съжалявал,че е такъв,но на човек му омръзва да се прави на друг.Само така-смелост,доблест и чест!БРАВО Морунов!!!Ти вече си победител!!!Друг е въпросът, както винаги останалите мишки май не заслужават жертвата му.Така е било винаги,но животът има нужда от такива хора.И дано го оценим всички.

# 917
  • София
Продукцията ще пази ПауНина, за да има две жени на финала.

# 918
Егати малоумното гласуване от червените. Сега беше момента Елизабет да е номинирана. Аз човек с толкова пари няма да пропусна да номинирам. Елизабет като каква точно инстанция се изказва, кой е достоен за финал. Пък и си вярва да е доброто тя. Душичка Joy
Стискам палци утре на приключенците пак. И Неделчо или Елизабет на номинации. Морунката бие...и така.

# 919
  • София
Ако паднат утре бойците е ясно, че отива Андрей. Лиглата никой няма да я номинира, а Неделчо Морунов ще го пази с двата гласа.
Според мен ще си ползват грошовете Елизабет и Андрей. Целта им е да има двама бойци номинирани и могат лесно да я постигнат. Изобщо не обсъждам вариант, в който Приключенците губят, по видяното в промото ми се струва, че такава възможност няма. Може и да греша, но Ралица като че ли се обърна към тях накрая.

# 920
Ако паднат Бойците ,мисля че Неделчо ще изгърми.Ако са Приключенците-Стратимир.

# 921
Много ми харесва, как тука си разигравате сценарий, как ако Андрей е бил капитан е щял да спаси себе си и да прати Морунов и да го хейтите човека, а това даже не е станало, но се озлобявате към него както Елизабет го прави към Красима и Симеон и си мислите, че сте много по различни от нея в това отношение.

# 922
не искам да спечелят Елизабет , Неделчо, Симеон и донякъде Андрей . Всички останали ми е безразлично , у всеки от тях намирам повече хубави отколкото лоши черти
Утре сто процента ще дадат битка за бойците , После заради жеста на Морунмов - битка за него. Предусещам , че Поли ще си тръгне , тя ми е любимка признавам си , но няма чак сили за финалист . Дано не позная ..и дда излети Симеон

# 923
  • London
Докога, ще се подиграват с червените. Ти бива, бива бутане на сините маймуни. Разбирам 3-4 победи, но това става грозно вече. Искам дългото трасее с бягане за Андрей и Симеон и Симеон да плаче.

Ми да....щото само това може Андрей нали? Joy

Мари Мар беше отпаднала от Кремена ...., А Симеон от Мартин. И двамата имаха втори шанс. Къде е разликата? Той не е бил в племе така че не го връщат два пъти .. з а веднъж подобно на Елизабет.

# 924
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пак дразнеща и куха Елизабет.
Не виждам как Бойците ще спечелят в тази игра. Приключенците сякаш имат предимство. Хайде Бойците на съвет.

СЯКАШ? Laughing
Червените са с 2 ръце и 150 кг назад от Приключенците.Тази битка е предрешена,още преди да е стартирала.
Адмирации за Морунов и Андей.
Така като гледам битката утре,никой няма предимство.Тоест приключенците винаги ще имат такова,защото са 4v5 и силно се надявам Бойците въпреки това да победят.

# 925
  • Варна
И аз мисля, че утре ако загубят елиминационната битка бойците, то Елизабет и Андрей ще си използват грошовете. Морунов срещу Неделчо ми се струва напълно възможна вероятност.

Елизабет е крайно време да започне да си използва грошовете, все пак няма да си ги носи вкъщи. Simple Smile

# 926
Не съм гледала първите сезони, но тук битките са предизвестени от доста време, и утре няма да е изключение явно, няма как да се компенсира числово превъзходство на този етап. Това ми е много тегаво и безинтересно, ама нали се хванах на хорото 🙃 искам да видя развръзката

# 927
На мен ми се стори, че в промото Рабухчиев беше доволен. Може и Приключенците да са спечелилите. Играта ми се стори като за техните възможности.
Ако все пак Приключенците паднат, ще пратят Рабухчиев или Боби. Симеон има грошове + 2 гласа като капитан. Никак не ми се иска Морунов да отпадне от Симеон или пък да гледам битка Морунов-Боби - харесвам и Морунов, и Боби и няма да знам за кого да викам. Ако Морунов се изправи срещу Рабухчиев, има голям шанс да го победи и ще му стискам палци.
Все пак искам битка Морунов срещу Неделчо. Мечтите ми да разкарат Елизабет преди обединеното племе няма да се осъществят. А и тя трябва да отпадне не от Морунов или Андрей, а от Симеон или Паулина. Бих се изкефила да загуби и от Боби.

# 928
Ако паднат утре бойците е ясно, че отива Андрей. Лиглата никой няма да я номинира, а Неделчо Морунов ще го пази с двата гласа.
Според мен ще си ползват грошовете Елизабет и Андрей. Целта им е да има двама бойци номинирани и могат лесно да я постигнат. Изобщо не обсъждам вариант, в който Приключенците губят, по видяното в промото ми се струва, че такава възможност няма. Може и да греша, но Ралица като че ли се обърна към тях накрая.
Възможно е и така да стане. Понеже гласовете им за Морунов си бяха стратегически. Той е много по-силен от Неделчо и по-голяма заплаха за тях.

# 929
  • Сред мелниците

Елизабет ..победи след това Мартин......

Елизабет победи Мартин.
 Мани победи Стоян.
 И Красима беше  победена от Кремена.
Все достойни победи.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 23:04 от В (като Вятър)

Общи условия

Активация на акаунт