💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 607
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 900
Е, хубавото момче се жертва и сигурно ще отпадне. Аз трима любимци имах, двама окапаха един след друг, сега и третият ще ги последва.
Тъп ход в играта, но от друга страна това предаване я го спечели, я не, но животът отвън продължава и утре ще трябва да застане пред колеги, приятели, семейство. Хора с подобна професия, ако са стойностни знаят, че носят отговорност и към нея и да я представят на обществото по най-добрия начин.

# 901
Кой точно от Приключенците заслужава по-малко от Елизабет да е в обединеното племе. Тя наистина се мисли за нещо изключително. За мен лично от тези 9 първо трябва да отпадне Неделчо и после тя, всички останали са по-добри от тях двамата.

# 902
Както днес Елизабет умря за Морунов и другите на изометрия, така и утре ще умре.

# 903
Ох, мадам комплексната и неворятна мишка щяла да умре за Морунов, ако имало изометрия Joy
Да, първа като днес.

# 904
  • София
На 99% съм сигурна, че ако Андрей беше капитан, то нямаше да номинира себе си.
Щеше да номинира пак Морунов със същия довод, с който го номинира и днес.
Гарантирано! С комплименти, подлярски го принудиха Морунов... направо го сготвиха тримата тарикати!

# 905
Утре битката ще е драматична и многокомпонентна, но не видях пъзел, по-скоро силова. Хм. Малко ми е напрегнато за бойците :0 Обаче прическата на Ралица ще е хита на сезона.

# 906
  • Испания
Леле-мале!

# 907
Играта утре и изглежда отново синя, но пък бойците са много нахилени. Не знам. Не искам Морунов да отпада преди обединението.

# 908
Ралица май гледаше към ..
Скрит текст:
Приключенците

# 909
Докога, ще се подиграват с червените. Ти бива, бива бутане на сините маймуни. Разбирам 3-4 победи, но това става грозно вече. Искам дългото трасее с бягане за Андрей и Симеон и Симеон да плаче.

# 910
Утре стискам палци на Приключенците. Не искам Морунов да отпадне. Нека Неделчо или Елизабет да си тръгне точно преди обединеното племе.

# 911
Ако има спойлери, аз също искам на лично, че много ме напрегнаха. Морунов ми е фаворит.

# 912
Ако паднат утре бойците е ясно, че отива Андрей. Лиглата никой няма да я номинира, а Неделчо Морунов ще го пази с двата гласа.
При приключенците може и да изгърми Рабухчиев вместо Поли.

# 913
Относно логическите игри, памет и прочие аз лично на мястото на Симеон великия, и горилата бих се огледала в собственото си племе. Защото Борис наред с простащината която демонстрира никак амя никак не трябва да се подценява в логически игри особено такива за памет 😉

# 914
  • София
Аз пък искам да паднат Приключенците и Симеон като е много отворен да се предложи той за елиминация. И Морунов да го прати в къщи, че сигурно за времето на отсъствието му са се насъбрали бая паяци в къщата му, да си ги хапне с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт