💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 557
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 960
Ама нелепо е - цял сезон някак се измъкваш от индивидуални битки, но иначе изгаряш от желание да ходиш. Уж. Ми да взема да се запиша и аз - ще казвам как ми се ходи на арената, а другите ще ме пазят да не ходя. А те междувременно ще се жертват и ще отпадат. И така до финала.

# 961
Ох, Андрей е героят на целия сезон. Най-комплексният, най-умния, винаги готов за бой, винаги готов да се пребори, но само на думи. Фалшив герой. А най-лошото в неговото представяне е след игрите. За разлика от всички други участници той ми стана жалък и неприятен именно с обидите и непрестанния хейт заедено с неговата дружка.
И не мога да разбера защо са такива мундари и ядат сладолед направо от кутията.
И каква семейна идилия-седнали до басейна голямото мишле яде сладоледче, а малкото му седнало в краката и го гледа с големите сини очи. Повръщащо човече!

# 962
Днешната битка вече би всички рекорди по несправедливост - до сега, при повече хора в племе, ги задължаваха да не участва 1 участник, сега изведнъж - 5ма играят срещу 4 и вече няма никакъв проблем. Абсолютно никакъв шанс нямаха червените! Адмирации и за Морунов и за Андрей, че и за Неделчо - бориха се до колкото могат! Елизабет нещо твърде лесно се предаде! Прави сте, че от както се върна стана различна и вече няма особени постижения.

Сините не ги харесвам. Все по-антипатични ми стават - начело със Симеон, следван от Рабухчиев. Станимир, Боби и Паолина са ми по-симпатични. На тях даже симпатизирах в началото - после минах през някои разочарования. Всъщност Паолина напоследък има само плюсове и не съм толкова негативно настроена. Не мога да не й призная, че и сега беше много добра. За мен тя е най-комплексната жена - даже подозирам, че може и да е на финала.

Андрей го раздава добряк, обаче не смятам, че и супер наивно постъпва - преценява си ги нещата. Както писах вече  - той си е индивидуален играч. Тук реши да отстъпи двата гласа, защото все пак има някаква защита от грошове, а и защото когато първи направиш жест, после другия се очаква да го върне - т.е трупа си точки.
Морунов поддаде на провокациите и честта не му позволи да се скатае този път. Но в крайна сметка и неговото не беше толкова наивна постъпка. Той ако падне сега - значи просто другия е по-добър и ще го бие и по-късно в даден момент - т.е няма да е победата негова. Ако пък спечели - си осигурява много сериозен гръб и подкрепа при обединението на племената, а и всенародна любов като излезе от играта!
Така ми се щеше да го изправят срещу някой син, но нещо интуицията  ми подсказва, че пак ще е червен - може би Елизабет? Редактирам се - Морунов няма да допусне да е Елизабет - отново ще го обявят, че си е избрал лесен противник. Остава Неделчо тогава!

# 963
  • София
Няма как да знам дали Андрей не ги е молил след като не е излъчено. Може и да ги е молил, може и да не е. Залагам на второто - другите го уважават, все щяха да приемат молбата му 🙂
Стори ли ми се или някой от бойците каза, че днес по пътя за съвета Андрей е искал да го номинират? Не съм сигурна.

# 964
  • София
Кой е казал, че се е връщала повече пъти?
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 каза, че Елизабет се е връщала три пъти в тази тема, но по време на епизода със завръщането на Елизабет много хора коментираха именно това. FireWithin666 също каза, че няма разлика между връщането на Симеон и това на Елизабет. Но той по принцип започна от Плажа на отшелника, както и да го въртим, трябваше в предаването да има един завърнал се отшелник, а сега има двама. Аз бих предпочела вторият да е Мартин, но дори той да беше, на Симеон пак му е даден още един шанс. В началото му казаха, че ако загуби битка на плажа, отпада. Това правило поне беше споменато, за разлика от много други, съставени в движение като великите "10 наказателни минути". Sweat Smile

Поне 99% от пишещите са единодушни, че Плажът на отшелника нито беше интересен, нито беше добре измислен като концепция. Трите резерви, спокойно можеха да бъдат разпределени по една във всяко племе. Самата аз съм винаги пристрастна, когато става дума за Елизабет, но този плаж беше изключително ненужен.

Съжалявам за подчертаването на никовете, единият шрифт така ми излиза, та реших и двете имена да подчертая, да не решите, че се заяждам. Bowtie

# 965
  • London
Кой е казал, че се е връщала повече пъти?
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 каза, че Елизабет се е връщала три пъти в тази тема, но по време на епизода със завръщането на Елизабет много хора коментираха именно това. FireWithin666 също каза, че няма разлика между връщането на Симеон и това на Елизабет. Но той по принцип започна от Плажа на отшелника, както и да го въртим, трябваше в предаването да има един завърнал се отшелник, а сега има двама. Аз бих предпочела вторият да е Мартин, но дори той да беше, на Симеон пак му е даден още един шанс. В началото му казаха, че ако загуби битка на плажа, отпада. Това правило поне беше споменато, за разлика от много други, съставени в движение като великите "10 наказателни минути". Sweat Smile

Поне 99% от пишещите са единодушни, че Плажът на отшелника нито беше интересен, нито беше добре измислен като концепция. Трите резерви, спокойно можеха да бъдат разпределени по една във всяко племе. Самата аз съм винаги пристрастна, когато става дума за Елизабет, но този плаж беше изключително ненужен.
Навярно имаше промяна заради напускането на Алекс и Братоев ...., А не че Симеон е бил много специален. Поне така виждам нещата аз.

# 966
  • Където морето целува небето...
Ама хайде да ревем за Бойците, че били слаби играчите им! Каква битка да им дадат? Един пъзел освен и то без други компоненти. Че кой им изгони Стоян, кой им изгони Красима? Мисли се като се номинира, ама на тях и това не им е силната страна. Красима щеше да ги отвее днес с торбичките, пък ако ще джуджето да е най-комплексната. Нали бяха най-великите и най-силните? Сега ги прецакали с игрите...

# 967
Бойците сами са си виновни за загубата. И да бяха с Милена, и да бяха с Милена и Мани - пак щяха да загубят. Изгониха си силните участници, а сега разчитат на игри, които завършват с пъзел.

# 968
  • София
Между другото, днес трябваше да номинират Елизабет, защото беше най-слабото звено. Нали с този мотив все номинираха Красима! Елизабет падна първа като круша и трябваше да бъде номинирана.
Елизабет не е най-слабото звено, само ако участва Мани в дадена игра на този етап. Не видях една битка, в която да се справи по-добре от всички. А откакто спряха да поставят халки по трасето - съвсем.

# 969
  • London
Морунов си беше мишка лично са мен цял сезон, днес се отсрами поне малко ..... Ако се беше скатал щеше да е всичко друго, но не и мъжко.

# 970
Червеният отбор много дрънка и малко върши. А Андрей ако изгаряше от желание да ходи в битки, щеше да заяви ясно и пред всички, че иска да бъде номиниран. Другото си е баш скатаване.
Как една Габриела успя да накара останалите да я номинират? Тогава тя си искаше, пролича си. Габито може, Андрей не може.

# 971
Днес в играта с торбичките се гледаше НИКОЙ да не изпусне торбичка. Дори от пет души, вероятността някой да изпусне торбичка е по-голяма, отколкото от четирима. В този смисъл играта не беше несправедлива. Играеха трима приключенци срещу двама бойци. Паулина издържаше спокойно тежестта, за разлика от Елизабет. Нали си имат и най-големият мозък на всички времена - защо не им направи стратегия?

# 972
Стратегиите на Неделчо са като победите на Мани - много се говори за тях, а всъщност са едно нищо.

# 973
Червеният отбор много дрънка и малко върши. А Андрей ако изгаряше от желание да ходи в битки, щеше да заяви ясно и пред всички, че иска да бъде номиниран. Другото си е баш скатаване.
Как една Габриела успя да накара останалите да я номинират? Тогава тя си искаше, пролича си. Габито може, Андрей не може.
На всеки съвет го повтаря.Колко пъти още трябва да го каже.И въпреки,  че всички мислиха,  че ще се избият кой да е капитан,  той гласува за Морунов с ясното съзнание,  че има голяма вероятност да го пратят него на дуел.Знае се че Морунов и Неделчо срещу Елизабет няма да гласуват,  така че остава той.

# 974
Днес в играта с торбичките се гледаше НИКОЙ да не изпусне торбичка. Дори от пет души, вероятността някой да изпусне торбичка е по-голяма, отколкото от четирима. В този смисъл играта не беше несправедлива. Играеха трима приключенци срещу двама бойци. Паулина издържаше спокойно тежестта, за разлика от Елизабет. Нали си имат и най-големият мозък на всички времена - защо не им направи стратегия?
Щеше да е равностойно, ако и торбичките бяха съобразени с броят на играчите. Не бяха ли общо 8? В единия отбор имаме по 2 на човек, в другия имаме по 2 за трима и по 1 за останалите, което е далеч по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт