💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 649
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Стратегиите на Неделчо са като победите на Мани - много се говори за тях, а всъщност са едно нищо.

Мъхъм. Точно за това аз лично бих гласувала (и гласувах в анкетата) за Неделчо, ако бях в отбора на Бойците.
За мен, всъщност, точно той е голямата издънка на червените. Следването на неговите мъдри мисли, вещи указания и далновидни стратегии ги докара до това положение. Сега, допускам, че и Продукцията е удряла по някое и друго рамо в осъществяването им, ама той и сам добре се справи. Набеди Соня за интригант, Соня я отстреляха "директно", ситуацията в отбора не се промени. Като осъзна, че не е в Соня проблемът, подгони дружката си Мани. Продукцията няколко пъти му я върна, де, но все пак.. Помогна много за отпадането на Красима, Кремена и Милена. Ситуацията в отбора още не се е променила, доколкото виждам. Побеждават, само когато пъзелите са решаващи, във всички други игри губят. Междувременно, Неделчо активно допринася за загубите чрез стратегиите си за игрите. Накрая все се оказва, че не са били правилните стратегии. Е...
Чудя се, сега като се гледа, дали осъзнава точно кой им съсипа племето и го докара до "кожа и кости"?
Иначе някои от клипчетата му са забавни.

# 1 006
Вижте, не съм в темата, за да споря с вас или да се съгласявам. Не знам защо подхождате толкова пасивно-аргесивно. Изразих гледната си точка, че Елизабет не е имала друг избор да играе играта така, както я играе, иначе щеше да бъде сдъвкана и изплюта от Красима и Ко. Ако бях на нейно място и някой е извътял всички мъже около себе си, нямаше да харесвам този някой толкова много и щях да се опитам да го надвия. Всеки оцелява както може.
П.п. пак казвам, аутсайдер не можа да стане заради последващите силни игри на Шампионите и преждеверменното им разпадане след като ядоха шишчета.

# 1 007
Елизабет спокойно можеше да играе играта и без да пръска злоба по всеки от племето, пък и не само. Това продължи и след играта. Само тя и Андрей от всички участници си го позволиха. Красима не я е обидила нито веднъж, малкото не се спря. Това пък за мъжете е абсурдно. Както и да е. Разни хора, разни идеали

# 1 008
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много доблестни тези играчи. Готови да се жертват и да бъдат отстранени, но абсурд Андрей да бъде чут и да бъде номиниран.

Имаше поне 2,да не кажа и 3 съвета,в които Андрей можеше да определи кой отива на елиминации.
Въпреки всичко,той даваше такъв вот,в който гласовете да са разпределени така,че капитана или друг да избира кой да отива,като това вкарваше Андрей в потенциалните елиминации.И това ли не го видяхте? Колко удобно.
Назовете един друг играч,който така да си е разпределял гласовете,че сам да се номинира за елиминации,защото аз такъв не помня? Всички са гласували така,че да си спасят кожите.

В същите тези съвети,Милена на два пъти гласува за него с доводите,че Андрей иска да ходи на съвети и е казвал на хората да гласуват за него.Елизабет също каза,че Андрей ги е агитирал за дуели в резиденцията/стопанството.
В друг съвет,той шушукаше многократно на Елизабет да го номинира,за да може той да ходи на дуел,с цел поне този път да не дават жертви.Тогава тя не го изпрати.

Не разбирам откъде това плюене по Андрей,системно и то все от 10на потребителки.Може да е всякакъв,но не е страхливец и е спортсмен на терен.Ето такъв човек заслужава да спечели.

# 1 009
  • София
Играта беше ясна. Но нямаше да е ясна, ако тук бяха Стоян и Красима. Стоян специално би издържал много, това му е сила. Красима също. Щеше да е инфарктен дуел на Стоян и Красима срещу Борис и Симеон. Боби според мен би издържал най-много от приключенците, те за това и го щадяха, но напразно, дори не се и изпоти Бобката.
Така че техните грешни ходове ги докараха тук + пазенето на Мани от продукцията. Не са им виновни приключенците и със сигурност приключенците не са злата империя, нито Елизабет е джедай.

Много ме е яд още, че силни участници като Стоян и Соня не получиха втори шанс. А уж мотото на сезона беше, че всеки заслужава втори шанс.

Браво на Морунов. Доблестна, мъжка постъпка на истински капитан и лидер. Бях 100% сигурен, че ще направи точно това при така създалата се ситуация. Това му беше единствения верен ход при така създалата се ситуация и думите на Ралица, въпреки че рискува отпадане на крачка от финала.

Ако утре загубят приключенците, най-застрашени са Борис, Рабухчиев и Стратимир. Гласовете са 3 на 3, защото Симеон е капитан, а при равенство пак той решава, така че Боби донякъде ще е защитен. Или Поли ще си купи имунитет за всичките си грошове или просто няма да стрелят по нея за втори пореден път. Просто имам предчувствие, че няма да е тя номинирана.
Ако пък загубят Бойците, то ще гледаме епизод 1234 от сапунката как на Андрей много му се ходи на Арената, ама не отива... Елизабет този път ще развърже кесията за да спаси мишленцето. Няма да го рискува в неизвестна битка с топ състезател като Морунов. Така че за мен Неделчо на 90% ще е номинирания, в което няма нищо нелогично или нечестно. Просто това е играта.

# 1 010
Има няколко неща, които ще отбележа и които са си чисти факти - пък вие ми спорете колкото си искате.
Андрей е бил на елиминации само веднъж - в началото когато Красима и останалите го нарочиха и го номинираха. Отидоха с Красима и се спасиха. За цялото време до сега е имало не 1 или 2 съвета. Ако Андрей искаше индивидуални битки, как смятате - нямаше ли за толкова много време да успее да убеди другите да го номинират? От началото до крайната фаза на отборните игри - гласът му ли не се чува, смятат го за най-ценния играч и са готови да рискуват себе си? Факт е, че Андрей не е номиниран седмица след седмица - къде по заръка на продукцията, къде по негово нежелание. Хубаво смятате, че Симеон подскача, но само на думи е велик. Очевидно както думите на Симеон, така и тези на Андрей са ала-бала.
Друг факт - нямам Инстаграм и не следя участниците с какви глупости се занимават след предаването, но от постовете тук става ясно, че само Андрей и Елизабет си позволяват да обсъждат по негативен начин бивши свои съотборници. И това след предаването. Андрей дори получава "подкрепата" на жена си, която коментира с повръщащи човечета бивши съотборници на Андрей. Това красиво поведение ли е? Факт е също, че всеки си прави в профила си каквото си поиска, но как само Елизабет и Андрей пренасят антипатиите си и след предаването? Нормално ли е това? За мен не е. Факт е също, че само Елизабет по някакви причини е решила да си сменя номера, да блокира бивши съотборници, да си ограничава профила - ако сме само ние тук, няколко заблудени човека, които по някаква дива причина не харесваме най-комплексната, защо е този сериозен и всеобщ хейт към Елизабет? Всички ли не са прави да не я харесват?
И сега не с факти, а лично мнение - Андрей като играч е добър. В началото си почна ударно и съм казвала, че е удоволствие да му гледам играта. Това до едно време - започна да прави грешки, да се дъни, да не мисли. Моят мъж например харесва Андрей и иска да види как Андрей бие Симеон в някоя по-многокомпонентна игра, но няколко пъти коментира, че Андрей се излага и че не вкарва мисъл в играта си. Не е най-силният, нито най-комплексният. А можеше да бъде.

# 1 011
Андрей започна да иска да ходи на номинациите на последните два-три съвета. Ако трябва да сме обективни, преди да отпадне Красима, въобще не се чуваше. А иначе е добър играч, спор няма, но и никой не твърди обратното. Просто не е чак толкова комплексен и перфектен, колкото се описва. Но пък и никой друг не е.

# 1 012
Последно Неделчо кога отпада?

# 1 013
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
"Андрей и Елизабет си позволяват да обсъждат по негативен начин бивши свои съотборници".
Кои са тези съотборници? Аз защото освен 1-2 коментара от Андрей,като "Кой е най-добрият играч? Красима" друго не съм видяла.
И точно,защото нямаш ИГ,аз пък ще ти кажа,че Андрей много пъти се е събирал на гости на други съотборници,рекламира дрехите на Стратимир и Рабухчиев(а дори не са си близки в игрите),много пъти са го канили на лайфове и дори смея да твърдя,че хората го уважават.

Факт е,че Андрей започна да иска да ходи на елиминации,когато Червените губиха битка след битка.И точно тогава на всички тези гласувания,той е давал вота си така,че да е част от потенциалните застрашени,вместо да си спаси кожата.
Защо коментирате съвети,в които нито Андрей е претендирал за битки,нито е имало причина да агитира да го пращат? Риторичен въпрос.

И пак срещам коментар с "Андрей не е отборен играч". Да не би докато другите му съотборници играят битка,Андрей да лежи на пясъка и да чака Димо да обяви края на играта?!

Апропо,никога Андрей не е претендирал,че е перфектен.Дори напротив,днес си каза,че не иска да се състезава срещу Неделчо,царя на пъзелите.
Когато трябваше да ходи на капитанска срещу Мани,пак каза,че не иска да излиза срещу нея,защото ще му дадат елементи,в които той е по-слаб,докато жена ще е по-добра.
Момчето си преценя много точно възможностите и никога не се е надувал,че е много велик.
Виж,Симеончо не пропуска епизод,в който между две грухтенета да се изтъкне как той е най-добрият.

# 1 014
Ако паднат утре бойците е ясно, че отива Андрей. Лиглата никой няма да я номинира, а Неделчо Морунов ще го пази с двата гласа.
При приключенците може и да изгърми Рабухчиев вместо Поли.

Ако Бойците паднат, лиглата ще харчи грошове за допълнителни гласове, за да спасява свети андрей (нарочно с малка буква). Морунов-Неделчо или Морунов срещу Борис, така виждам двубоя в петък.

# 1 015
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ако сините паднат утре(дано,дано!),ще номинират или Паулина(но тя вероятно ще си купи имунитет или гласове) или Рабухчиев.

Симеон и Борис нито ще се самопредложат,нито ще гласуват така,че друг да решава кой да ходи на елиминация.Иначе, най-добрите.

# 1 016
Играта не беше честна вчера по 2 причини - сините бяха 5 човека, а червените четири.
Симеон изпусна първи торбичка. Според условията миналата година за същата игра, ако торбичка бъде изпусната племето отпада и другото племе печели. Защо не дадоха победа на бойците и аз не знам?

# 1 017
  • София
Който е готов да попълни такава форма, значи се е съгласил с всичко това да се използва срещу него. Твърде много лична информация, която дори да не е някаква тайна, пак е смущаващо да бъде искана.
Интересно, дали пожарникарят е гласен за положителния победител на формата? Той може да има всички положителни качества накуп, но продукцията решава.

# 1 018
  • Мюнхен
Играта не беше честна вчера по 2 причини - сините бяха 5 човека, а червените четири.
Симеон изпусна първи торбичка. Според условията миналата година за същата игра, ако торбичка бъде изпусната племето отпада и другото племе печели. Защо не дадоха победа на бойците и аз не знам?

Димо преди играта каза, че първата паднала торбичка не е фатална. Но втората слага  край на играта. Освен това ръцете трябваше да са високо над главата, нещо което Морунов и Андрей не спазиха.

# 1 019
  • earth
На Морунов краката много кльощави

Общи условия

Активация на акаунт