💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 538
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 990
Аз отдавна спрях да коментирам когото и да било от участниците, защото искрено съжалявам всички. Победителят е ясен и това естествено е продукцията. Колкото повече Неделчо прави стратегии и не спира да се хвали с тях, толкова те го "надиграват". Игрите са изключително нечестни, подбрани и замислени така, че да си тръгне този, който не е интересен на продукцията. Неделчо все е учуден, че за нещо не се е сетил и все е на съвет.  Само ми е чудно как не почувстваха срам така да унижават участниците си. За сините зверове дори няма да си хабя думите, отвратителна гледка, жалки момчета, напомпани с его и  самочувствие. Изключвам единствено Стратимир.
За мен изключително достойни дори в загубите са Морунов и Андрей. Много неща не се показват, гледаме режисирани сценки, диалози и монолози, но за мен достойният играч си личи. Аз съм твърдо за червените. За мен са много по- стойностни и като хора, и като състезатели. Но съжалявам всички, защото ги използват по най- брутален начин.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 08:41 от Iollli

# 991
Андрей постави съвсем друг тон в племето. Дух на спортменство и чест. Не на пазарене и спасяване на кожата с грошове както беше при Мани. Бойците все повече ми харесват а приключенците ми опротивяват заради това мекере Симеон, много арогантно го раздава. Пък и много си е повярвал. Дразни много дори и мен през екрана. Само на Поли и Тими симпатизирам, на гардеробите не.

# 992
Скрит текст:
Днешната битка вече би всички рекорди по несправедливост - до сега, при повече хора в племе, ги задължаваха да не участва 1 участник, сега изведнъж - 5ма играят срещу 4 и вече няма никакъв проблем. Абсолютно никакъв шанс нямаха червените! Адмирации и за Морунов и за Андрей, че и за Неделчо - бориха се до колкото могат! Елизабет нещо твърде лесно се предаде! Прави сте, че от както се върна стана различна и вече няма особени постижения.

Сините не ги харесвам. Все по-антипатични ми стават - начело със Симеон, следван от Рабухчиев. Станимир, Боби и Паолина са ми по-симпатични. На тях даже симпатизирах в началото - после минах през някои разочарования. Всъщност Паолина напоследък има само плюсове и не съм толкова негативно настроена. Не мога да не й призная, че и сега беше много добра. За мен тя е най-комплексната жена - даже подозирам, че може и да е на финала.

Андрей го раздава добряк, обаче не смятам, че и супер наивно постъпва - преценява си ги нещата. Както писах вече  - той си е индивидуален играч. Тук реши да отстъпи двата гласа, защото все пак има някаква защита от грошове, а и защото когато първи направиш жест, после другия се очаква да го върне - т.е трупа си точки.
Морунов поддаде на провокациите и честта не му позволи да се скатае този път. Но в крайна сметка и неговото не беше толкова наивна постъпка. Той ако падне сега - значи просто другия е по-добър и ще го бие и по-късно в даден момент - т.е няма да е победата негова. Ако пък спечели - си осигурява много сериозен гръб и подкрепа при обединението на племената, а и всенародна любов като излезе от играта!
Така ми се щеше да го изправят срещу някой син, но нещо интуицията  ми подсказва, че пак ще е червен - може би Елизабет? Редактирам се - Морунов няма да допусне да е Елизабет - отново ще го обявят, че си е избрал лесен противник. Остава Неделчо тогава!

За да считате това за несправедливо - значи ви убягва целта на играта и племената .
Трябваше да се случи много по от рано . Всяка битка трябва да се играе на мах , защото влече последици.
Какъв е стимулът на битката за територия - спечелилите  да са сити отпочинали и по-годни за следващата битка. Какъв е стимулът на битката за елиминации - има три типа игра - 1) (играем на мах) да спасим отборът и той да е най-силният до края (още от началото бройката трябваше да има превес , за да искат играчите да се запазят
2) (играем ама се пазим )да разкараме най- слабите , че ни пречат 3) (уж играем а май саботираме)да разкараме тези които са  сериозна заплаха и не ни се водяът по ума и не ни кефят, щото егото ни е огромно
Тази трета стратегия избраха Великите умове Елизабет и Неделчо, сега хак да им е и ако утре не е решаваща бройката , значи играта е писана за тях и продукцията ги подпомага

# 993
  • Sofia
Скрит текст:
Може и да греша, но според един стар спойлер, Рабухчиев отпада точно преди сливането на племената. Ако утре Приключенците загубят, е възможно точно той да бъде излъчен на номинациите, макар че за мен не е много логично – по-вероятно ми се струва Стратимир да го отнесе, ако предположим, че Поли ще е защитена по някакъв начин.
А може наистина и Дечо да стяга куфара тази седмица, дано!

# 994
Червените още от самото начало тръгнаха със скандали и интриги. Не знам дали продукцията ги е подбрала с такива характери (как ли пък ще им познаят характера на кастинга), или случайно са се събрали, но помня скандал между Мани и Стоян още от първия ден. Неделчо също не изостава с вечните си планове и стратегии, които съобщава предварително и продукцията прецаква. Не съм гледала внимателно и не усетих интригата със Соня, която беше много силен играч - не знам защо я загубиха. В крайна сметка унищожиха силните си играчи и сега пляскат с ръце под мъдрото ръководство на Елизабет. Андрей, според мен, гледа да не изпъква много много и да се съхрани до индивидуалните игри - индиферентен е към останалите играчи, хванал си е мишлето за гръб и чака да дойде неговият час. В този смисъл не се натиска много за индивидуални битки в полза на племето - колкото и да е силен, никога не се знае какво може да стане и от кого да отпадне. Проформа се зъби на Симеон - уж, че няма търпение да го победи, но предполагам, че чака това да стане в индивидуалните игри. Елизабет се радва, че с грошовете си може да дърпа конците - видя се как ги дърпа, после се жалва, че са ги победили.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 00:56 от Poni69

# 995
И аз съм втрещена от хейта по Елизабет. Много бързо се забрави как Красима в началото нарочи от нищото Андрей. Как го обиждаше, а дори не може/не знае да говори правилно с цел да настрои останалите срещу него и да го нарочат. Впрочем успя. Въртя опашка и завъртя под нея безмозъчните Братоев и Алекс, а покрай тях и Елена. Как се побеждава такава коалиция още в началото? Гнусни, женски намерца и пърхащи мигли. Единственото логично нещо беше Елизабет да се противопостави и да се опита да си намери съюзник в лицето на аутсайдера, който Красима създаде.

# 996
  • Испания
Червените още от самото начало тръгнаха със скандали и интриги. Не знам дали продукцията ги е подбрала с такива характери (как ли пък ще им познаят характера на кастинга), или случайно са се събрали,
Скрит текст:
но помня скандал между Мани и Стоян още от първия ден. Неделчо също не изостава с вечните си планове и стратегии, които съобщава предварително и продукцията прецаква. Не съм гледала внимателно и не усетих интригата със Соня, която беше много силен играч - не знам защо я загубиха. В крайна сметка унищожиха силните си играчи и сега пляскат с ръце под мъдрото ръководство на Елизабет. Андрей, според мен, гледа да не изпъква много много и да се съхрани до индивидуалните игри - индиферентен е към останалите играчи, хванал си е мишлето за гръб и чака да дойде неговият час. В този смисъл не се натиска много за индивидуални битките полза на племето - колкото и да е силен, никога не се знае какво може да стане и от кого да отпадне. Проформа се зъби на Симеон - уж, че няма търпение да го победи, но предполагам, че чака това да стане в индивидуалните игри. Елизабет се радва, че с грошоветежси може да дърпа конците - видя се как ги дърпа, после се жалва, че са ги победили.

Продукцията има око за тази работа /многобройни ББ, ВБ, ХК, два сезона ИВ/.
Веднага ти казвам за Мани. Редовен посетител на ареста за сбивания, любител на нощните заведения, които затваря. Вероятно и след това е създавала мотивите за арестуването ѝ. Скандалджийка от класа.

Във формата за кандидатстване, която попълват пишат куп неща, свързани с личния им живот.

Минават през психолози. Умения за плуване и др. спортове са про форма. Както виждаме, всеки един от тях е там, защото има причина за това.

Мислите ли, че не са надушили Елизабет още в началото? Ако не бяха, нямаше да е участник.

И т. н.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 00:56 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 997
  • London
И аз съм втрещена от хейта по Елизабет. Много бързо се забрави как Красима в началото нарочи от нищото Андрей. Как го обиждаше, а дори не може/не знае да говори правилно с цел да настрои останалите срещу него и да го нарочат. Впрочем успя. Въртя опашка и завъртя под нея безмозъчните Братоев и Алекс, а покрай тях и Елена. Как се побеждава такава коалиция още в началото? Гнусни, женски намерца и пърхащи мигли. Единственото логично нещо беше Елизабет да се противопостави и да се опита да си намери съюзник в лицето на аутсайдера, който Красима създаде.
Красима го номинира само веднъж! На нито един съвет не даде повече гласа си за него.....и такава коалиция, че Андрей за цял сезон само в тая първа седмица бе номиниран. Та фактите говорят друго...
Самата тя бе номинирана в тази въпросна седмица заедно с него.....благодарение на капитанските му гласове.

# 998
Предполагам, че им разглеждат и профилите в социалните мрежи, които също казват доста неща, както и проверяват информация в Гугъл.

# 999
Нещо сте в много голяма грешка. Андрей никога не е бил аутсайдер при шампионите. Все още е в прекрасни отношения с Алекс и Братоев точно. Точно малкото зло не понасяше, че не е център на внимание. И ако сте чели темата щяхте да разберете, че нехаресването на Андрей и Елизабет е главно заради държанието им след играта. Също така, ако бяхте чели, щяхте да видите и линк с мнение на Андрей за Елизабет, или пък за липсата на такова/меко казано/.
Нещо много застъпници изведнъж Joy

# 1 000
  • Испания
С кого живееш в момента? От колко човека се състои вашето домакинство? *
От колко време сте заедно и къде се запознахте? *
В какви взаимоотношения си със съпруга/та си или парньора си? *
Колко връзки си имал/а преди настоящата? *
Ако имаш партньор, какво е най-хубавото и най-лошото в него/нея? *
Какво мисли той/тя, за това, че се записваш за ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ? *
Изневерявал/а ли си някога? *
Имал/а ли си някога връзка, от която те е било срам? Ако “да”, защо? *

Може да се насладите на цялата кастинг форма.

Задължително е да се отговори на всички въпроси.

Преценяват точно за какво им трябваш, взимат те и се възползват от цялата информация, която са събрали.

# 1 001
Аз поне не съм писала, че Андрей е аутсайдер, а че не е отборен играч и чака, за да се изяви на индивидуални битки, когато се бие за себе си.

# 1 002
Аз поне не съм писала, че Андрей е аутсайдер, а че не е отборен играч и чака, за да се изяви на индивидуални битки, когато се бие за себе си.
Така е. Моят пост беше към MarilynM.

Еха Anguished какво пък отношение биха имали тези въпроси към играта. Ако съм обвързана, ще бъда по-слабо звено ли Sunglasses То от все едно някой ще си каже истината. Хич не се учудвам какво гледаме, предвид въпросите. Close

# 1 003
Нещо сте в много голяма грешка. Андрей никога не е бил аутсайдер при шампионите. Все още е в прекрасни отношения с Алекс и Братоев точно. Точно малкото зло не понасяше, че не е център на внимание. И ако сте чели темата щяхте да разберете, че нехаресването на Андрей и Елизабет е главно заради държанието им след играта. Също така, ако бяхте чели, щяхте да видите и линк с мнение на Андрей за Елизабет, или пък за липсата на такова/меко казано/.
Нещо много застъпници изведнъж Joy

Андрей не е бил номиниран, защото Шампионите след това не са ходили на номинации и ако не се беше случило Наденица гейт и всички гъзоносачи на Красима не се бяха разбягали като плъхове, дали пък Андрей и Елизабет нямаше да са нон-стоп на пангара? Просто нямаха възможност да се развият. Видя се на първия съвет как всички гласуваха за Андрей. Причината и ясна. Не съм застъпник на Елизабет. Дори не я харесвам. Просто мразя фактите да се забравят и преиначават. А такива пошли женски номера на Красима (как пък само около мъже гравитираше) са ми изключително противни и уронващи.

# 1 004
Щом казвате. То се вижда дали я харесват зрителите Елизабет и дали одобряват поведението и по коментарите в социалните мрежи. И тук не говоря за откровените обиди, а просто за негативно мнение.
И все пак, къде точно е аутсайдера, който създаде уж Красима? Междудругото, май сте по втрещена не от хейта по Елизабет, а от подкрепата за Красима. И двата Ви поста са си хейт по нея отвсякъде. Направо съм втрещена.

Общи условия

Активация на акаунт