💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 601
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 365
На какво ли не се начетох тук последните дни? Какви ли схеми не се въртяха кого как ще пратят на номинация бойците. Е видяхме, че нищо такова не стана.Нито Елизабет си използва грошовете, нито Морунов или Андрей се скатаха като мишки, както мнозина писаха, че ще стане.Какво да ви кажа, по лоши стратези сте от Елизабет и Мани взети заедно;)))Някой ще напише ли: Не бях прав за тези мъже, когато писах че ще постъпят недостойно?

# 1 366
Някой ще напише ли: Не бях прав за тези мъже, когато писах че ще постъпят недостойно?

Няма , не чете ли - и най-голямата гад да е, щом е добър играч ,трябвало той да спечели.
Не смятам така - не искам такива победители, колкото и талантливи и добри играчи да са , нито в игрите, нито в живота.
Нямам отговор в анкетата.

# 1 367
Вече на толкова режисирани битки, конфликти и т.н. се нагледах, че почвам да си мисля, че съветът също е много режисиран, за да ги покажат колко са достойни. И даже, че първо е имало друг съвет, в който са се разиграли грошове, саби, тънки сметки и се е стигнало до номинация на Андрей. И след това са заснели втори съвет, който снощи са ни показали.

# 1 368
  • София
Неделчо е на гости в Тими във Варна, ама сега бил в другата стая, не разбрах пиел там ли, плачел ли заради съвета. По едно време по настояване на Вальо, Дечо се появи.
Не знам защо, но това ме разсмя рано сутрин. Smile

За разлика от снимката с разплаканата съпруга на Андрей, все повече ми се струва, че има някакви липси.

# 1 369
  • Испания
Отдавна не вярвам в дядо Коледа, та да вярвам на дублите, монтажите и ножицата на продукцията.
Какъв героизъм! Не се скатаха Андрей и Морунов! Къде да се скатаят, като са останали четирима! Къде им беше героизмът, като номинираха жени? Но сега не може, защото никой няма да им позволи да номинират Елизабет, която пък също се отличи с патетика: "за този, който остане на арената завинаги". Ще каже човек, че е починал /да не дава Господ!/.

# 1 370
И аз не вярвам в дядо коледа , но не съм циник -вярвам ,че има и добри хора,и че сълзите са истински. Никой не е безгрешен .

# 1 371
  • София
И аз вярвам, че сълзите им са истински и че повечето са добри хора. Но лошите хора също плачат и то истински. Това дали някой си изпозлва или не грошовете не знам как го прави достоен. Никога не съм била съгласна с възгледите на Стоян и не само по този въпрос. Обвинявана беше Продукцията, че даде 700 гроша на Елизабет, а не Елизабет, че има грошове. Тя беше, е и ще бъде обвинявана за много други неща, които направи по време на участието си. Така че това кой, как и дали си е използвал грошовете не може да превърне някого в "достоен" човек. Достойна беше постъпката да не се използват на финала. Но предаването е три месеца на екран, не една (1) седмица.

Нямам особен интерес към битката утре, за мен ще е като финала на втори сезон - скучен. Подкрепям изцяло Морунов, просто защото Андрей ми е по-скоро неприятен, но нито един от двамата не ми е бил любимец през сезона. А още по-безинтересна я прави фактът, че резултатът вече е известен (точно като финала на втори сезон) и то не от спойлъри, а от самото промо за следващия епизод.

# 1 372
  • Испания
Не вярвам, а знам, че има добри хора, но това няма нищо общо с това, че не вярвам на продукцията и това, което ни показват.

# 1 373
Ами тогава явно имаме различни критерии за добри хора ,доколкото разбирам намека за четиримата бойци.

# 1 374
  • София
Изключително неприятен ми е Горилата. То бива бива, ама тая лигавщина ми идва в повече. Как пък не си тръгна тоя... ми ще трябва да го търпя още. Борис ми се виждаше интелигентно момче, ама нещо и той изпростя. За Симеон ме е яд, защото познавам родителите му и смятам, че е са му дали много добро възпитание и обучение. Не знам защо така изпростява и той. Ония лигльовци Тими и Поли изобщо не искам да ги коментирам даже.
Аз съм за Андрей

# 1 375
Силно се надявам Морунов да надвие Андрей. Но предвид факта, че вторият е спряган за победител, едва ли...

# 1 376
Еха, Елизабет се разрева и вече е най-достойната.
Морунов ми е най-достоен за финал от четворката. Стискам палци за него.

# 1 377
Каквото и да си говорим хитреците и сплетниците ще люпят семки на дивана , докато горилите им , оръжията им (морунов и Андрей)  ще се бият на терена. Колкото и героично да изглежда ...си е глупаво. Морунов му изигра лоша шега факта, че цял сезон не си отвори очите и не взе собствено решение. Много е нерешителен и се води лесно. Същото се отнася  и за Андей. И двамата когато имаха власт (капитански гласове с които можеха да изпратят категорично някой на пангара , ги разделяха , спотайваха се и нямаха смелостта окончателното решение и отговорност да са техни. И не продукцията , а Морунов и Неделчо запазиха Мани толкова дълго (Морунов когато даде номинационен глас за Соня(искаше да е и в двете коалиции тъй като не можеше да прецени коя е по-успешна) въпреки, че бяха в един отбор , и Неделчо, който я пазеше за глас в негова полза. ) Решението му накрая , пак беше от нерешителност и как ще изглежда пред публиката. Верно ли вярва, че Елизабет е едно беззащитно дете . ?? и верно ли вярва, че Неделчо му е приятел. Неделчо толкова явно се опита да се вклини в групата на Шаро (Андрей и Елизабет) , че изглеждаше като еничер - по жесток от всички в борбата с "враговете" им. След като Елизабет категорично го отхвърли , се впи като пиявица пак в Морунката .
И Морунов постигна максимума, ще си тръгне с чест и почести , като Марти и като Бамби и с добра нагласа на публиката към него. Което никак не е малко , дори е най-големия приз от състезанието.

# 1 378
Laughing
Днес Бойцитехса с човек по-малко и ще минава някой два пъти! Вчера явно бяха с един невидим повече - Мани може би!
Реално е едно и също, защото днес се разпределя трасето(курсовете) между всички, а вчера равен брой торбички бяха разпределени между всички.

Е това питам и аз?
На което даже една дама ми обяснява, че не съм разбирала смисъл на играта щом го питам!:laughing:

Както и да е - 100 пъти повторихме, че всичко е една манипулация от страна на продуцентите с цел по-голяма гледаемост, но и това са си го пречупили през техните виждания.

Съжалявам, че тази битка трябва да я гледаме сега  - тя си е финала за мен. Накрая човек се разчувства, има нужда от приятели и подкрепа и за това се взеха тези решения и реално един от най-добрите трябва да си тръгне.  Даже вече усещам как му подготвят изпращането на Морунов - тъпо ми е за него................

Андрей прецака битката снощи - Неделчо имаше наказание, но то се очакваше, Елизабет не беше точна, но пак се очакваше, а Андрей се забави точно там, където уж беше добър. Не го обвинявам - той все пак мина два пъти - физически и психически беше много натоварен, може би и прекалено пренавит. Реално всички дадоха максимума от себе си и паднаха с няколко елемента само. Имаха всички шансове да спечелят.

Паоулина беше голяма издънка.

# 1 379
Понякога се чудя , как може червените да губят 99.9 % от битките откакто ги обединиха в 2 племена … понякога е нагласено , ок … но ето вчера 🤦♀ Все някой от тях прецаква нещо . Големи каръци , така ли не им провървя … май Неделчо беше прав за проклятието на Бойците 🤷♀
Наистина не ми се гледа довечера … от сега ме е яд . Прецакаха и Мартин , Елена също като отиде на битка без да е нужно , но после и Красима го обра де . Силни играчи и добри хора , ама …

Общи условия

Активация на акаунт