💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 587
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 350
Бела, чии стратегии са демонстрация на интелект, че не мога да се сетя като гледам към този момент? За Туджаров не мога да коментирам колко щеше да е успешна стратегията, че си замина рано, но в другите никакъв интелект не виждам. Хеле пък Неделчо и Елизабет са пишман стратези, как пък един път нямаха успех. Само биене в гърдите колко са хитри и само думи хвърлени на вятъра. Великият Неделчо даже Манка го надигра и го прати на елиминации. Ама то сигурно е защото Манка е още по-интелигентна....
Йоана 19, а защо Неделчо не се е подготвил физически като другите, а само едни пъзели реди. И тази вечер висеше като пране на тези халки. Друг мъж, който не може да мине халките нямаше в този сезон. А, да, и Мартин, но той поне в другите битки се справяше сносно.

deivi, моят коментар разглеждаше въпроса дали е достойно или не да имаш стратегия и да влизаш в коалиции. Аз казвам, че е достойно, защото е част от правилата на играта. За мен лично е интересно да преценявам по тази линия на кого му сече пипето и на кого не. (Това дали ще е успешна стратегията зависи от много фактори, включително намесата на продукцията.) Недостойно, обаче, е неспортсменското поведение на играчите по време на самите игри.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 05:23 от Бела Суон

# 1 351
  • София
Непонятно ми е как някои хора толкова горещо заклеймяват коалирането и стратегиите при положение, че са съвсем легитимна част от играта и всъщност са вид демонстрация на интелект, социална адаптивност и т.н., докато ритането на съперник под водата, препречването при преминаване на препятствията, воденето на записки при игра за памет, пожелаването на нечия смърт се подминават като нещо съвсем естествено и нормално.
Елизабет ли визираш, която прокле приключенците, когато спечелиха битката за територия и тръгнаха към резиденцията!? Беше много грозно наистина... Flushed

# 1 352
В прашката явно има доста късмет. Мисля, че Неделчо прецака битката с това наказание. За цяло лято не се научиха как най-лесно се минават халки. (С изключение на Елизабет).

Морунов - голям!

Е за това ви говорех много пъти - човек влиза в тия "игри" и или се излага или заслужава уважение. Елизабет се изложи, Морунов заслужи уважение. И не само той.

# 1 353
  • Испания

Лайв от снощи.

Влизам в темата и мисля, че съм се объркала - пълно с непознати никове. Сещам се, че финалът наближава и всеки сезон се случва.

Каква регистрация имало в ИВ: https://www.instagram.com/eli.andi.igrinavolqta/! Това ще е някое дете.

# 1 354
Аз мислех, че Морунов достига все пак до обединеното племе, защото изглеждат близки със Стратимир, но явно не е така.

# 1 355
  • Отвъд алеята зад шкафа
В крайна сметка дотук Елизабет не е използвала грошовете си. Не си купи място за финала. Но със сигурност ще й трябват след обединението, защото ще е първа на пангара. Не виждам с какво се изложи - тя имаше стратегия още от началото и си я следва. Жена не може да стигне до този етап на играта без хитрост и стратегия.

# 1 356
Глас за Морунов 👍💪♥️🤞

# 1 357
  • В светлината на слънцето
И аз стискам палци на Морунов, макар че след вчерашния прощален епизод да се сещам в каква посока отива сценарият. Много ще ме е яд, ако отпадне точно сега.

# 1 358
# 1 359
Хора, само на мен ли ми се струват безумни тия властно-тържествено-театрални жестове с ръка с които  Ралица и Димо посочват на участниците накъде да тръгнат когато им казват - "Стопанството ви очаква" или "Резиденцията ви очаква" или "Твоят път в ИГ свършва тук и сега"
То бива бива патетика ама тия се вживяват все едно, че са хан Аспарух който казва на българите - Ще тръгнем на запад! 

Представете си Гуспата да посочи така бавно в една посока и да каже - Ваня, можеш да си отвориш една биричка.
Зрителите ще се попикаят.

# 1 360
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кой искате да победи утре, макар че победата е предизвестена?

В какъв смисъл е предизвестена?
Предизвестена,защото ако спечели Андрей,продукцията го бута? (сякаш сам той няма умения сам да се избута)
Предизвестена,защото си гледала спойлерите? (ами не всички отварят спойлери и дори не се знае колко верни са те)
Предизвестена,защото Морунката реве в промото? (което нищо не значи).

# 1 361
  • Sofia
Тази вечер за мен е финал, малко подранил, но финал. Яд ме е, че двамата най-комплексни и достойни (поне за мен) играчи ще се изправят един срещу друг! От първия ден съм за Морунов - какво ли не изтърпя този човек. С какво, и кому толкова навредиха бойците, че да ги накажат с Манка в отбора!? Цял сезон се доказваха и бориха не само срещу останалите, а и срещу продукцията, която е най-силния играч! Морунката се доказа и като играч, и като човек. Изнесе игрите на цялото племе, в този сезон само трима човека заслужават да им обърнеш внимание - Морунов, Стоян и Андрей. Останалото е плява, която дори не ми се коментира. Наричала съм ги австралопитеци, Да, малко им е!

# 1 362
  • Испания

Сигурно е рязала лук, преди да се снима.

# 1 363
Много достоен съвет за бойците. Без хитреене, без тънки сметки, без предимства. И вчера, и днес. Без самозалъгване, без оправдания, а откровени за грешките си. Никаква злоба не видях. Вчера даваха анализите на сините за това как евентуално ще гласуват бойците на съвета - то не бяха едни сметки, едни изчисления, кой кого ще прецака и за какво ще си използва предимства, грошове, съюзи и т.н , а нищо от това не стана. Симпатични са ми всички. Неделчо - забавен, весел и откровен. Елизабет - призна грешките си, не тръгна да се оправдава. Да, и на мен ми беше в повече това за доброто и злото, но го отдавам на младостта и идеализма- всичко е черно или бяло, всичко или нищо, сега или никога. За Андрей и Морунов - какво и да кажа все ще е малко. И ми е тъжно, че така се случи, но причини много.
За торбичките и сандъкът си беше стратегия. Още с първи пост го оставиха отворен, а Неделчо в предпоследния пост се качи и издърпа останалата торбичка към края нарочно, за да не се налага Андрей след него да се качва. Така си мисля.

Така са им казали от продукцията. Все пак последен съвет. Анализ трябваше да има

# 1 364
Снощи гледах лайфа на Валентин, Поли, Туджаров и.. изпонавключиха се Горилата, Стратимир и Неделчо. Неделчо е на гости в Тими във Варна, ама сега бил в другата стая, не разбрах пиел там ли, плачел ли заради съвета. По едно време по настояване на Вальо, Дечо се появи. Нищо особено не каза. После Рабухчиев се включи, ми той взе ефира, голямо хвалене, иконки на маймуни се пращаха. Паулина честити на Вальо за новата връзка с учителката. Той, като че ли не му се говореше за това как е станала свалката.Туджаров се радвал, че Вальо вече ще има с кой да ходи по дискотеките, защото на него не му се ходило. Рабухчиев след финала ще отивал на гости при Вальо, Поли поиска и тя да дойде с Тими, ама Вальо каза че нямало да има място за толкова хора при него. После казаха, че от Нова още никой не им е усигурил банкет след финала. Поли и Горилата казаха, че ще се заемат да има купон другия петък или събота на заведение. Ако ли не, събирането ще е в дома на Поли. Имало място за  всички. Joy

За мен Борис трябва да победи, най-комплексен е.

Общи условия

Активация на акаунт