💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 517
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 335
И аз за пръв път гледам техен достоен съвет.
Глас от мен за Морунов.

# 1 336
  • София

Игри на волята: България (25.11.2021)
Сезон 3 Епизод 61

Неделчо, Вальо, Туджаров, Паулина и др. са на ЖИВО и Неделчо каза, че на съвета е било много емоционално, дори  Ралица се е разплакала и се наложило да спрат снимките, докато се успокои.

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 1 337
Аз съм там по цяло лято....тоест ако искам мога да гледам от някоя ливада така ли?Joy Интересно защо ги пускат да гледат, близо, далеч ....все тая и после всички знаят всичко още преди да е почнало. Глупава продукция.
Кой ще ги пита.Не могат да отцепят половината черноморие.Не им е бащиния.Имат разрешение да снимат,  но нямат право да забраняват на хората достъпа.

# 1 338
Глас за Морунов от мен, по-истинския човек и по-комплексния играч. Не, че Андрей не е свестен и способен, но Морунов заслужава повече да победи според мен.

# 1 339
  • London
Аз съм там по цяло лято....тоест ако искам мога да гледам от някоя ливада така ли?Joy Интересно защо ги пускат да гледат, близо, далеч ....все тая и после всички знаят всичко още преди да е почнало. Глупава продукция.
Кой ще ги пита.Не могат да отцепят половината черноморие.Не им е бащиния.Имат разрешение да снимат,  но нямат право да забраняват на хората достъпа.
Викаш да ги щурмувам. 🤣  Там застроиха и едни скали .....брутално направо, места където има чудни гледки. И това лято си ме изгониха, частна собственост ала бала, не може да снимате, не може да сте тук....върви у дирека няма гледки повече. 🤣  Та малко си е нормално човек със страх да пристъпя по тия места, уж обществено ама реалността е друга ....

# 1 340
Лично аз се настройвам, че утре ще гледам финал. Съмнявам се на самия финал да могат да направят по-зрелищна битка от продукцията. Стискам палци на Морунов, който цял сезон търпя какво ли не и запази спокойствие. Мъчно ми стана как плачеше в промото, бяха истински сълзи. Малко мъже имат силата и мъжеството да не крият чувствата и емоциите си и това е достойно за уважение. Този мъж се стопи, няма нищо общо с това, което беше в началото на сезона и силно вярвам, че се дължи ,освен на липсата на храна и огромното физическо натоварване, също и на психическият тормоз и подигравката, които изживя.

# 1 341
Цитат
Неделчо бил добър на пъзели... Ами редил три години пъзели, готвил се, то голямата работа да наредиш няколко картинки. И децата в детската градина го правят.
Като е толкова лесно, защо само Неделчо се е подготвил?
Неделчо, Вальо, Туджаров, Паулина и др. са на ЖИВО и Неделчо каза, че на съвета е било много емоционално, дори  Ралица се е разплакала и се наложило да спрат снимките, докато се успокои.
Щеше да е хубаво да не диктуват на Ралица какво да казва нонстоп и също така да не изрязват истинските моменти, защото с това постоянно рецитиране мотамо от слушалката е тотален робокоп.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 01:30 от Yo_Ana19

# 1 342
Непонятно ми е как някои хора толкова горещо заклеймяват коалирането и стратегиите при положение, че са съвсем легитимна част от играта и всъщност са вид демонстрация на интелект, социална адаптивност и т.н., докато ритането на съперник под водата, препречването при преминаване на препятствията, воденето на записки при игра за памет, пожелаването на нечия смърт се подминават като нещо съвсем естествено и нормално.

# 1 343
Морунов беше моят фаворит, жалко, сам се прецака.

# 1 344

Постъпи мъжки - достойно за уважение и адмирации!

# 1 345

Постъпи мъжки - достойно за уважение и адмирации!
Да, адмирации, достойно наистина, просто ми е гадно! Единият му бил приятел, другата била мъничка и избра най-силния.

# 1 346
Бела, чии стратегии са демонстрация на интелект, че не мога да се сетя като гледам към този момент? За Туджаров не мога да коментирам колко щеше да е успешна стратегията, че си замина рано, но в другите никакъв интелект не виждам. Хеле пък Неделчо и Елизабет са пишман стратези, как пък един път нямаха успех. Само биене в гърдите колко са хитри и само думи хвърлени на вятъра. Великият Неделчо даже Манка го надигра и го прати на елиминации. Ама то сигурно е защото Манка е още по-интелигентна....
Йоана 19, а защо Неделчо не се е подготвил физически като другите, а само едни пъзели реди. И тази вечер висеше като пране на тези халки. Друг мъж, който не може да мине халките нямаше в този сезон. А, да, и Мартин, но той поне в другите битки се справяше сносно.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 01:40 от deivi

# 1 347
Непонятно ми е как някои хора толкова горещо заклеймяват коалирането и стратегиите при положение, че са съвсем легитимна част от играта и всъщност са вид демонстрация на интелект, социална адаптивност и т.н., докато ритането на съперник под водата, препречването при преминаване на препятствията, воденето на записки при игра за памет, пожелаването на нечия смърт се подминават като нещо съвсем естествено и нормално.
Ама моля ти се. В това предаване има много неандерталци и за разлика от "Фермата", тук се толерират, затова и това ми беше първият сезон на директно следене на формата. Има пълни неадекватници като Тодор от с2 и Симеон от с3  че и Борис от с3 и ми е жал, че им се дава национален ефир...
Кой е ритал под водата? Сигурна съм, че не е никой от Бойците. Дори и "най-слабото племе", до последният момент останаха достойни, дори и Мани...

# 1 348
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз за пръв път гледам техен достоен съвет.
Глас от мен за Морунов.

Предния съвет също беше достоен.На съвета,когато пратиха Кремена,също беше достоен.
За мен червеното племе макар по-слабо чисто физически са по-доброто племе на по-достойните играчи.

От сините виждам само едно огромно его,просташко държание на терен(в по-голяма част от времето),хвалипръцкане кой е по-по-най... и за мен от тях,няма нито един достоен да спечели.Евентуално Паулина,която се представя наистина мн добре в битките.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 02:54 от Adoralova

# 1 349
Всеки вижда нещата както му изнася.

Искаше ми се да има битка Морунов срещу Андрей, но в обединеното племе. Но каквото такова. Сигурна съм, че тяхната игра ще е по-интересна от миналогодишния финал.

Общи условия

Активация на акаунт