💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 599
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 320
Какви са тея саби, че това съм го изпуснала?
Спечели капитанска битка и избра грошове плюс две саби (два допълнителни гласа)
Не ги е ползвал, понеже не е бил никога застрашен.

А след обединението , има ли пак разни гласувания и избирания кой кога  с кого ще се бие ?
Аурора, първият сезон се играеха битки между всички финалисти. Победителят печели имунитет. Последният отпада. Другите номинират двама, които излизат на битка и още един отпада. И така докато останат трима. Миналата година имаше и по-различни битки де, но има и гласуване на финала.

# 1 321
Може пък утре продукцията да реши да остави Морунов /ако загуби/,срещу сабите си.

# 1 322
Последно симпатизирах на Валентин, Милена и Морунов. И може би на Боби. Вальо отпадна, Милена отпадна и утре очаквам Морунов да отпадне. Нищо чудно Боби да отпадне пръв от обединеното племе Cry Освен да почна да симпатизирам на Елизабет - белким отпадне по-бързо.

# 1 323
Може пък утре продукцията да реши да остави Морунов /ако загуби/,срещу сабите си.
Абсурд. След толкова драматична заявка за утре, очаквам яка оспорвана битка и много рев.

# 1 324
Най-тъжният съвет за мен до момента. Морунов много много заслужава да остане и се доказа като най-достойния играч за мен. Преди време в инстаграм го бяха питали кои са му били най-теудните моменти в ИВ и той каза, че единият момент в бил в някоя от игрите (не помня коя), а другият “още не е излъчен”. Може би става дума за утре. Също така ми е интересно дали думите на Мани за Морунов (че трябва да се изправи в елиминация и да не се крие) са го засегнали, защото истината е, че след тези думи той се самономинира за елиминация и най-накрая “постъпи достойно” (според Мани). Но той винаги си е бил достоен за мен.

# 1 325
  • Испания
Днес, когато Приключенците се върнаха в Стопанството, и двете кози ли бяха там или бяло-кафявата наистина изчезна? И ако се е върнала, защо не ѝ отделиха време, ами слушахме монолозите на Ралица?

Видях една, както и вчера. Но и вчера, и днес се чудя как се връщат от арената с козата, водена от майка ѝ или сестра ѝ!

# 1 326
  • София
Доли изчезна безследно, и нито дума, камо ли наказание...

# 1 327
  • Испания

Публикувано от Туджаров, като е тагнал Андрей. Написаното от Андрей е на бял фон.

# 1 328
Водят козичките на арената ли?

# 1 329
  • Sofia
Тази вечер стисках всички възможни палци за Приключенците, защото симпатизирам на всеки един играч от това племе (по свой собствен начин). Много се радвам, че спечелиха и вкупом отиват на финал, но победата ми загорча в края на епизода... Ех, Морунов, ех, либе... Cry Ти бе един от най-комплексните, най-силните, най-мъжествените, най-достойните, най-можещите, най-чаровните... Със сигурност си един от най-пасващите, натурални претенденти за финалната двойка. Ти и Бобката! Може би и Стратимир. Това е!
Попадна в племе на интриганти, мазници, простаци и малодушници – не трябваше доброволно да ставаш курбан за тая долнопробна пасмина.
Ако ти и Пламен от сезон 1 сте лицето на Българската пожарна команда, аз истински вярвам, че сме в добри ръце! На добър път! Flowers Four Leaf Clover Nature Fire Nature Sweat Drops

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 23:43 от Blаck Cat

# 1 330
  • Испания
Водят козичките на арената ли?

Предполагам, че не. Тъпо решение на редакторите и режисьора дон Балон: връщайки се от арената, Паулина да води козЪ.

Ние я номинираме с болшинство за втори път, тя си стои там.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 23:38 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 331
Тази вечер стисках всички възможни палци за Приключенците, защото симпатизирам на всеки един играч от това племе (по свой собствен начин). Много се радвам, че спечелиха и вкупом отиват на финал, но победата ми загорча в края на епизода... Ех, Морунов, ех, либе... Cry Ти бе един от най-комплексните, най-силните, най-мъжествените, най-достойните, най-можещите, най-чаровните... Със сигурност си един от най-пасващите, натурални претенденти за финалната двойка. Ти и Бобката! Може би и Стратимир. Това е!
Попадна в племе на интриганти, мазници, простаци и малодушници – не трябваше доброволно да ставаш курбан за тая долнопробна пасмина.
Ако ти и Пламен от сезон 1 сте лицето на Българската пожарна команда, аз истински вярвам, че сме в добри ръце! На добър път! Flowers Four Leaf Clover Nature Fire Nature Sweat Drops

Подкрепям! Още от началото си имах предчувствие, че нито Стоян, нито Морунов ще спечелят формата, но ми върнаха надеждата в българската пожарна и полиция.

# 1 332
Много достоен съвет за бойците. Без хитреене, без тънки сметки, без предимства. И вчера, и днес. Без самозалъгване, без оправдания, а откровени за грешките си. Никаква злоба не видях. Вчера даваха анализите на сините за това как евентуално ще гласуват бойците на съвета - то не бяха едни сметки, едни изчисления, кой кого ще прецака и за какво ще си използва предимства, грошове, съюзи и т.н , а нищо от това не стана. Симпатични са ми всички. Неделчо - забавен, весел и откровен. Елизабет - призна грешките си, не тръгна да се оправдава. Да, и на мен ми беше в повече това за доброто и злото, но го отдавам на младостта и идеализма- всичко е черно или бяло, всичко или нищо, сега или никога. За Андрей и Морунов - какво и да кажа все ще е малко. И ми е тъжно, че така се случи, но причини много.
За торбичките и сандъкът си беше стратегия. Още с първи пост го оставиха отворен, а Неделчо в предпоследния пост се качи и издърпа останалата торбичка към края нарочно, за да не се налага Андрей след него да се качва. Така си мисля.

# 1 333
  • Plovdiv, Bulgaria
Андрей просто е споделил поста, няма писано от него.

Публикувано от Туджаров, като е тагнал Андрей. Написаното от Андрей е на бял фон.

# 1 334
Това с достойният съвет се случва за пръв път в това племе. То цял сезон гледахме ( или поне аз , на моя телевизор Grinning ) тънките сметки на Неделчо, коалициите, скандалите, злобните коментари на Елизабет, злобното одумване на другият отбор. Гледахме и как се прецакаха едни, други.

Общи условия

Активация на акаунт