💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 610
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 305
Сабите са отдавна в историята 😂.Както се появиха така и се затриха.Сигурно и самата продукция забрави за тях ,като за иконома в първи сезон

# 1 306
  • Испания
Какви са тея саби, че това съм го изпуснала?

Когато победи на капитанска битка преди мнайсет седмици, предложиха на Морунов грошове, той не се съгласи, предложиха му символични саби, с които би имал 2 гласа при номинация, ако ги използва. Той не искаше грошовете, но взе сабите, като не знаеше, че са съпроводени с грошове. Та взе и едното, и другото.

Оплюха го от племето му, че е взел грошовете, но не знаеха за сабите.

Досега не ги използва.

# 1 307
  • София
Жалко за Морунов,не само не използва сабите,но и шансовете му са никакви.Много го харесвам,за мен той е победителя в този сезон.
За тези саби тогава действа против принципите си (оправдано за зрителите), получи упреци и накрая не ги изпозлва. Според мен бе подведен от "теорията" на Стоян, според когото използването на грошове и предимства говори за липса на достойнство.

# 1 308
Какви са тея саби, че това съм го изпуснала?
Спечели капитанска битка и избра грошове плюс две саби (два допълнителни гласа)
Не ги е ползвал, понеже не е бил никога застрашен.

А след обединението , има ли пак разни гласувания и избирания кой кога  с кого ще се бие ?

# 1 309
Скрит текст:
Все повече се надявам някой нарочно да е "издал" грешна информация и топ 3 да не е Андрей, Симеон и Поли. Искам финал между Морунов и Борис да речем.

# 1 310
  • Испания
Скрит текст:
Все повече се надявам някой нарочно да е "издал" грешна информация и топ 3 да не е Андрей, Симеон и Поли. Искам финал между Морунов и Борис да речем.
Скрит текст:
Много неща искаме, ама никой не ни пита. Аз искам Алекс да е на финала, ама отдавна разбрахме, че няма да е.

# 1 311
Много криво, много... и то за някакви мишени. Андрей им загуби спечелената битка, ако вместо 15 опита беше успял от 5, Неделчо щеше да има предостатъчно време да нареди пъзела.
Морунов vs Андрей щеше да е перфектен финал, жалко, че ще се случи на този етап. Единственото, което ме радва от цялата ситуация е, че Неделчо се спаси. Племето изобщо не е този змиярник, който се описва тук и постъпват много достойно.

# 1 312
Много ми е криво и на мен. До скоро ми беше все едно кой ще отпада и продължава, а сега за утрешната елиминация - няма как да се  зарадвам за победителя, защото ще ми е криво за отпадналия, патова ситуация, но това е положението. Мал шанс за Андрей днес - като във футбола, като не влиза, не влиза.

# 1 313
Аз си мечтаех за финал между Морунов и Борис, а най-вероятно ще ни пробутат Андрей срещу Симеон.Най-вероятно утре Морунов ще отпадне за съжаление.Цял сезон ги влачеше на гръб.За няколко  дни ще отпаднат всичките на които симпатизирах- Морунов, Вальо и Милена.

# 1 314
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Май ще се окаже вярна поне за Андрей... и май е победителят на сезона... съдя и по наглостта на жена му, която се държи така, все едно е спечелил изборите за президент. Rolling Eyes

# 1 315
  • Варна
На Морунов не му се налагаше да използва сабите, т.к. не беше застрашен от номинация. Вота все го отнасяха жените. Пък и явно не е счел за необходимо да ги похарчи за някой друг. Все пак Стоян нали беше в тяхната задруга с Неделчо, но въпреки това при първа отдала им се възможност пуснаха последния на терминатора Мани. Общо взето се обезмисли притежанието на сабите, вероятно и Морунов е забравил, че ги притежава. Simple Smile

# 1 316
Два сезона гледам и двата ме разочароват. И аз искам финал Морунов срещу Боби. Но едва ли ще го получа Sad((((

# 1 317
  • London
Скрит текст:
Не се надявай.

# 1 318
  • София
Днес, когато Приключенците се върнаха в Стопанството, и двете кози ли бяха там или бяло-кафявата наистина изчезна? И ако се е върнала, защо не ѝ отделиха време, ами слушахме монолозите на Ралица?

# 1 319

Общи условия

Активация на акаунт