💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 673
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 290
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Е много рано Морунов срещу Андрей. Кофти се получи…

Mного ми е криво и мъчно,честно казано.
Това за мен е битката на сезона,финала на финалите.Двама великани!

# 1 291
Морунов, Борис, Андрей, Стратимир - тези четиримата трябваше да са в обединеното племе. Симеон никак не е слаб играч и ако не гледаме характера и поведението му понякога - той трябва да е петият човек. Другите не ги намирам за силни.

# 1 292
Грешните  двама от бойците  отиват  на финал за съжаление

# 1 293
  • Испания
Стискам палци на Морунов. Как пък не изпратиха дребното на елиминации. За мен и вчера и днес много глупаво гласуване. Елизабет и Неделчо трябваше да са на пангара.

Единият - доносник, другият - решава пъзели. Как да ги номинират! Продукцията няма да разреши.

# 1 294
Абстрахирайки се от всякакви личностни качества, като атлети и Морунов и Андрей са топ и заслужаваха това да е финала. Уви, червените се претопиха. Но някак си след отпадането на Мани достигнаха най-накрая душевен мир и разбирателство.
Елизабет и Неделчо нямат място сред финалистите. Както и Рабухчиев. Елизабет грошовете ще я избутат до топ 6, но после очаквам да отпадне. Неделчо или Рабухчиев първи ще изгърмят според битката. Стратимир ми е следващия, заедно с Поли. Реално Морунов, Андрей, Борис и Симеон са най-силните.

# 1 295
Е много рано Морунов срещу Андрей. Кофти се получи…

Mного ми е криво и мъчно,честно казано.
Това за мен е битката на сезона,финала на финалите.Двама великани!
Не трябваше да са те двамата. Елизабет и Неделчо щеше да е по-справедливо.

# 1 296
  • София
Има участници, които са само съхранители и преносители на грошове, саби и онова нищото на SDI... никога не им дават възможността да ги използват, а само ги доставят на избраните, та да се спасят, когато не могат да разчитат на играта си... Rolling Eyes

# 1 297
  • London
Грешните  двама от бойците  отиват  на финал за съжаление

Да, но Морунов поне има чест.....не може цял сезон да не си се бил и накрая да избереш авера си Неделчо или малката. Постъпи мъжки! Това си е за уважение, чакахме това да стане цял сезон....

# 1 298
  • София
Не реди само Паулина. Редят двамата, докато Андрей нищо не прави.

Браво на сините!
Затова Ралица натъртва, че победили Неделчо, той все сам си реди, а този път не само че Андрей не помогна, но и изцяло възпрепятства реденето с поне 10 + минути. Sweat Smile Поне е номиниран, за да може всички утре да реват и да се върне победоносно и след два дни Ралица да каже, че е доказал многократно уменията си в битки, в стил "Милен" (макар че той ми беше една идея по-симпатичен, не е трудно, след като Андрей не ми е) и така.

# 1 299
Много се надявам Морунов да победи. Не е тайна, че той изнесе племето на Бойците на раменете си, заедно със Стоян докато той не отпадна. Може би е играчът с най-много запомнящи се моменти в този сезон. Определено много по-добър от Андрей като цялостно представяне.

# 1 300
Най-голямата глупост ще е сабите на Морунов да станат трофей за Андрей. Той колко критики отнесе заради тях, а дори не ги използва. Като не ги е искал, за какво ги взе като се изпокара с племето?

# 1 301
Морунов би бил най-достойният победител този сезон - и като човек, и като играч. Стискам му палци утре и да видим какво ще реши продукцията.

# 1 302
  • Испания
Не реди само Паулина. Редят двамата, докато Андрей нищо не прави.

Браво на сините!
Затова Ралица натъртва, че победили Неделчо, той все сам си реди, а този път не само че Андрей не помогна, но и изцяло възпрепятства реденето с поне 10 + минути. Sweat Smile Поне е номиниран, за да може всички утре да реват и да се върне победоносно и след два дни Ралица да каже, че е доказал многократно уменията си в битки, в стил "Милен" (макар че той ми беше една идея по-симпатичен, не е трудно, след като Андрей не ми е) и така.

О, даааааааааааа!

Скрит текст:
Но въпреки това ще ни го пробутат за победител, за да покажат колко широко скроени сме!

# 1 303
Днес всички , се представиха много на ниво .Поли малко издишаше , но поне успя да нареди пъзела без да се изложи тотално предвид преднината.Елизабет изглеждаше много добре , дори Неделчо не можа да ме издразни с глупости .
Утре ми е много интересно не кой ще победи , ами за кого ще викам. И двамата играчи първо много ми допаднаха, после ме разочароваха, после пак покажат нещо и им пиша точки после пак надолу . В битката между Симеон и Миленка...абе вътрешно бях за Симеон, въпреки , че харесваям нея много повече, което сама не мога да си обясня

# 1 304
  • София
Какви са тея саби, че това съм го изпуснала?

Общи условия

Активация на акаунт