💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 683
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Germany
Е много рано Морунов срещу Андрей. Кофти се получи…

# 1 276
  • София
Не знам какво да очаквам, не вярвам на никакви спойлери, така че стискам палци на Морунов. За мен Морунов и Боби са по-силни от Андрей.
И Стратимир бих добавила, ако не по-силен - то поне равностоен.

# 1 277
Странно ми е, че не споменават Стратимир като силен играч.
Евала на Неделчо, че си каза ''не съм силен играч, а опасен''.

Но отново пак само мъже... защо просто не направят категория мъже/жени, какъв е смисълът така? Защото реално и да има силни жени ги гонят като слаби в случая с Красима.

# 1 278
Жалко за Морунов,не само не използва сабите,но и шансовете му са никакви.Много го харесвам,за мен той е победителя в този сезон.

# 1 279
Сега загрях, тия гуми 14ки бяха от стола на Ралица Simple Smile

# 1 280
  • София
Е,  пфуууу..
Двамата ми фаворити на битка точно сега....
Каквото и да стане утре, няма да съм доволна..
2022 кей уай пи за ИВ, Ассам ciao

# 1 281
Еее, те направо изпращане му направиха на Морунов още от промото.

# 1 282
  • London
Не знам какво да очаквам, не вярвам на никакви спойлери, така че стискам палци на Морунов. За мен Морунов и Боби са по-силни от Андрей.
От видяното досега определено, но Морунов адски отслабна ....и ...според мен не е вече какъв беше в началото.

# 1 283
Червените ме разчустваха.. Предаването тотално се изповръща върху тях.

Борис вярно драска някакви неща на онази битка но щом го свалиха продължи да си ги помни нещата.Не виждам как ще запомни всичко просто от едни букви. Нека не забравяме, че Борис е завършил право а там се учат и наизустяват доста закони. Както казах сините врякат, за Неделчо, чоплят Андрей а не виждат че между тях си имат комплексен играч. Борис никак не ми е приятен, но за мен той е най комплексния играч там.

# 1 284
  • София
Почти през целия сезон бях против Андрей, настроена срещу него заради Елизабет. Но все пак последните игри виждам, че се старае, спортсмен е и не се скатава. Според мен отнесе ненужно голям хейт, което ме кара вече да му симпатизирам. Морунов го харесвам още от началото, на практика той изнесе на гърба си целия сезон на бойците, така че утре за пръв път не знам за кой съм.
Отново поздравления за съвета на бойците, без тънки сметки и игрички.

# 1 285
  • Испания

Ясно е.

# 1 286
Много тъжно! Двамата най-добри според мен! Битка като за финал.

# 1 287
Стискам палци на Морунов. Как пък не изпратиха дребното на елиминации. За мен и вчера и днес много глупаво гласуване. Елизабет и Неделчо трябваше да са на пангара.

# 1 288
Уф, не искам Морунов да си ходи. Ако може да споделите някой спойлер за утре ...
То ти стига да знаеш тези за финала....🙃

Чета всички спойлери,
Скрит текст:
но не им вярвам. Ако се оказват верни дори се изненадвам.

# 1 289
И аз това забелязах. Едва ли е случайно, но не ми се иска да се случи така.

Общи условия

Активация на акаунт