💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 695
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Според Ралица това малко дете Елизабет било лидер на мъжете. Клоунада. Номинирайте, ако ще номинирате.Mask

Ето, Морунов успя да се похвали с това, че навън често стига до физическа саморазправа. Чудесно.

# 1 261
Факт - Приключенците са със заслужена победа. Всичко друго е ала-бала.

# 1 262
  • Варна
Ей тия бойци, толкова са ми симпатични, но все на косъм и все на съвет!

# 1 263
Само той можеше да достигне сандъка от там. Да не мислиш, че другите щяха да се качват, ако могат от долу? 🤔
Не знам кой търси под вола теле. Но, от другата седмица има индивидуални битки - ще видим тогава в 😉

# 1 264
  • Отвъд алеята зад шкафа
Като се сетя Борис как преписваше, Едновеждия как препречваше пътя на Морунов на гоненицата....

# 1 265
  • London
Да, както някои омаловажават представянето на Андрей. Справи се супер. Да.,малко каръшки се представи на прашката, но останалото беше топ - и то ДВА пъти.
Та, да не си говорим за кладенци и омаловажаване.
Въпроса е, че загуби. И е редно да си го кажем. На мен не ми дреме как е играл, никъде не съм казала, че не е играл добре. Ама някой да ми обяснява всяка победа на Приключенци как не я е имало и само да смуче от пръстите...хайде няма нужда.

# 1 266
  • София
А на Неделчо не му ли подсказаха, че надписът на пъзела трябва да е в средата, защото доколкото видях, той го беше наредил в горния край. След като Димо го упъти, веднага премести кубчетата с надписа.
Страхотна победа на Приключенците. А Борис беше НАЙ-ДОБЪР!!!
Този пъзел е реден и преди и от самия Неделчо, бяха качени на една висока платформа веднъж, може би са го редили дори два пъти.

# 1 267
Уф, не искам Морунов да си ходи. Ако може да споделите някой спойлер за утре ...

# 1 268
Елизабет, сега плачейки.. не… не мисля, че вижда Андрей като приятел.

# 1 269
  • София
Утре ще гледаме май малък финал между Морунов и Андрей.

# 1 270
Ако Андрей бие Морунов, ще му вземе и сабите, и ето ви готов победител :/

# 1 271
  • София
Ура - Неделчо е в обединеното племе вече. След спойлъра, че отпада от Мани, това ми се вижда като фантазия.

Утре съм изцяло за Морунов!

# 1 272
  • London
Уф, не искам Морунов да си ходи. Ако може да споделите някой спойлер за утре ...
То ти стига да знаеш тези за финала....🙃

# 1 273
  • София
А на Неделчо не му ли подсказаха, че надписът на пъзела трябва да е в средата, защото доколкото видях, той го беше наредил в горния край. След като Димо го упъти, веднага премести кубчетата с надписа.
Страхотна победа на Приключенците. А Борис беше НАЙ-ДОБЪР!!!
Така беше... за пореден път този идиот помага на тези, за които продукцията е решила, че са им е нужни в момента...
Абее, грозна работа... като всеки формат, който "набарат" Тупарите и му разказват играта!

# 1 274
Не знам какво да очаквам, не вярвам на никакви спойлери, така че стискам палци на Морунов. За мен Морунов и Боби са по-силни от Андрей.

Общи условия

Активация на акаунт