💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 543
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 380
  • London
Добро утро с една поспаланка.

# 1 381
Аз за N-ти път повтарям, че Морунов можеше да си използва сабите, за да спаси Стоян. Защо го казвам, вече и аз не знам...Simple Smile
За мен Морунов е по-добър от Андрей. Андрей е нервак и лесно губи почва, лесно зацикля. Надявам се Морунов да победи, има шансове.

# 1 382
Скрит текст:
Йоана 19, а защо Неделчо не се е подготвил физически като другите, а само едни пъзели реди. И тази вечер висеше като пране на тези халки. Друг мъж, който не може да мине халките нямаше в този сезон. А, да, и Мартин, но той поне в другите битки се справяше сносно.
А Валентин и неговото минаване проспа ли го ? Заради неговото минаване или по - скоро не минаване на торнадото, приключенците загубиха игра, ама май си го проспала това.
+1 Нека не се правим, че и от Сините не са увисвали на халките. Забравя се и факта, че Неделчо е най-бързият плувец този сезон. Колко пъти племето разчиташе на неговото плуване да ги спаси? Снощи на частта с тегленето на кануто се представи добре. И в други физически игри не е бил толкова зле, че да се твърде, че "само едни пъзели реди". Смешно е, че някои хора го изкарват едва ли не, че е ниво Манка.

# 1 383
  • London
Абе имал е игри по-зле и от Мани ...тази с кофите например. Там където опъваха едни въжета с гюле. Беше в тотална почивка цялата игра за сметка на жените. В много игри е бил най-слабото звено, особено докато Мани бе при Приключенците. Аз лично добре помня, пък който не помни негов проблем. Като включим бруталният му страх да иде на битка и замисляйки какви ли не планове от самото начало......май сте забравили как се зъбеше на Морунов за сабите, какви сценки създаде. Схеми да изгоним Соня, сцени да изгоним Мани ама дойде ред да й е секундант и я спасява. Кроежи да изгоним Красима ....после хайде Кремена, Миленааааа да иде не от добра душа капитан.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 12:53 от Не се сърди, човече

# 1 384
Този скеч от Леонардо да Винчи леко го докарва на Паулина:

# 1 385
  • Испания
Абе имал е игри по-зле и от Мани ...тази с кофите например. Там където опъваха едни въжета с гюле. Беше в тотална почивка цялата игра за сметка на жените. В много игри е бил най-слабото звено, особено докато Мани бе при Приключенците. Аз лично добре помня, пък който не помни негов проблем. Като включим бруталният му страх да иде на битка и замисляйки какви ли не планове от самото начало......май сте забравили как се зъбеше на Морунов за сабите, какви сценки създаде. Схеми да изгоним Соня, сцени да изгоним Мани ама дойде ред да й е секундант и я спасява. Кроежи да изгоним Красима ....после хайде Кремена, Миленааааа да иде не от добра душа капитан. Ама много къса памет. И накрая пак отърва кожата.Joy Но хората очевидно гледат кога както им изнася и имат забелязвам много къса памет, 1-2 епизода се реве и те вече 3 месеца забравят, едно съчувствие....едно чудо.Joy

Доказано е многократно, че българите имаме къса историческа памет, какво остава за един ТВ формат.

Той за сабите не знаеше. Изяде го за грошовете.

След схемите кой да бъде изгонен, следват репликите: "Изгоних този, изгоних онзи". Той ги гони. "Гони ги" само и само да не го пратят него на елиминация. Само гледам на съветите какво става с физиономията му, само да споменат името му.

# 1 386
  • Буркина Фасо
Абе имал е игри по-зле и от Мани ...тази с кофите например. Там където опъваха едни въжета с гюле. Беше в тотална почивка цялата игра за сметка на жените. В много игри е бил най-слабото звено, особено докато Мани бе при Приключенците. Аз лично добре помня, пък който не помни негов проблем. Като включим бруталният му страх да иде на битка и замисляйки какви ли не планове от самото начало......май сте забравили как се зъбеше на Морунов за сабите, какви сценки създаде. Схеми да изгоним Соня, сцени да изгоним Мани ама дойде ред да й е секундант и я спасява. Кроежи да изгоним Красима ....после хайде Кремена, Миленааааа да иде не от добра душа капитан. Ама много къса памет. И накрая пак отърва кожата.Joy Но хората очевидно гледат кога както им изнася и имат забелязвам много къса памет, 1-2 епизода се реве и те вече 3 месеца забравят, едно съчувствие....едно чудо.Joy
миглата беше една идея по-активна предимно в някой части от игрите.
но когато задължително всички от групата трябваше да преминат цял цикъл от отделните игри тя беше тотал щета.
при Неделчо не беше така.

# 1 387
Опитвам се да си обясня откъде участниците имат още мотивация да играят. Рабухчиев, Паулина, Елизабет или Неделчо имат надежда да спечелят? Мани беше казала за приключенците, че са като на спортен лагер. И може би това е правилното отношение. Личи си като продукцията ги кара да правят "сценки" като изнасянето на Поли на масата или замятането на козата на рамо. Иначе какво да ни покажат от битието им? Как ядат сладолед от опаковката с обща лъжица? Абсолютно ми е безинтересно кой ще "спечели". Андрей е добър избор, защото има детенце. Неделчо би направил повече филмчета...Другите младежи и с парите и без тях- животът им предстои. Морунов направи добър "образ"- направо за политик става. Елизабет като че ли е най-ощетена. Но и това ще се забрави. Признавам, че всички са ме дразнили. И то най-вече като си крещят един на друг за поощрение, когато на състезателя му излиза душата или трябва да се съсредоточи. Мразех Неделчо като изливаше водата от ведрото за да "накаже" Морунов за предимството, което не взе, а предпочете парите. Който е безгрешен да хвърли камък...Желая им да са здрави! Както и на всички вас!

# 1 388
  • London
Това не е благотворително предаване, че да гледаме кой има дете и кой не, явно не е важно какво правиш на арената .....с право режисират предаването, хората искат режисура, как иначе ще спечели точно тоя с детето? Sunglasses

# 1 389
Скрит текст:
Не ме кефи като човек, нито стратегиите му ми харесват, когато пък се опита да му го върне на Морунов с кофите ми идваше да го удуша през екрана, но е факт, че неведнъж спаси Бойците с плуване и пъзели. Не знам дали Бойците щяха някога да видят резиденция без Пъзелчо на финалния елемент. Но като чета сравненията с Мани в коментарите... явно и това се забравя.

# 1 390
Това не е благотворително предаване, че да гледаме кой има дете и кой не, явно не е важно какво правиш на арената .....с право режисират предаването, хората искат режисура, как иначе ще спечели точно тоя с детето? Sunglasses
Именно тези там искат накрая по-голямата част от публиката да бъде щастлива , удовлетворена,  доброто е победило и догодина пак да гледа и да и набутват реклами .Без лека помощ свише трудно ще се случи. Винаги гледам половин час след началото. На скорост 64 се превъртат докато броите до 15
Ще повярвам на предаване което предварително е обявило игри или се тегли чоп и има независими проверяващи от феновете устройства

# 1 391
  • Варна
Аз за N-ти път повтарям, че Морунов можеше да си използва сабите, за да спаси Стоян. Защо го казвам, вече и аз не знам...Simple Smile
...

+1
Можеше да го направи, а оттам нататък не се знае как щеше да се развие играта. Току- виж била в някаква полза за бойците. Simple Smile

За мен основния виновник за окаяното племе на бойците е Неделчо. Набедиха Соня за интригантка, внасяла напрежение в племето, изгониха я, но междуличностните отношения вътре в племето не се подобриха. Видяхме и Мани при приключенците, онези хора успяха някак да я приобщят и да играят въпреки нея. Поне великите му стратегии успяха да му осигурят място в обединеното племе, единственият достоен боец там. Морунов съм го отписала да победи тази вечер.

# 1 392
  • London
Естествено, че не е като Мани....., Но отдавна следваше да си е заминал, защото от мъжете беше може би от най-слабите. Ако не му бяха дали пъзел на онази  битка за спасение, щеше да е аут или той или Мани най-вероятно. Да не забравяме и 3 загубени капитански......😉 Пъзели каквито той решава и 7 годишния ми син с аутизъм решава и повярвай ми .....не по-зле.... Та аз лично не го считам за някакво кой знае какво постижение щом и децата го правят.

Именно тези там искат накрая по-голямата част от публиката да бъде щастлива , удовлетворена,  доброто е победило и догодина пак да гледа и да и набутват реклами .Без лека помощ свише трудно ще се случи. Винаги гледам половин час след началото. На скорост 64 се превъртат докато броите до 15
Ще повярвам на предаване което предварително е обявило игри или се тегли чоп и има независими проверяващи от феновете устройства

Абсолютно....начетох се във фейс на инфантилни мнения. Само се говори за достойнство, за доброта ....за миг се чудиш турски сериал и героите ли обсъждат или предаване със спортен характер. Но това е положението ....да се нервираме няма смисъл.

# 1 393
  • Sofia
В момента Мани е в “На кафе”.

# 1 394
  • София
+1
Решава пъзели и плува.
Но щеше да е поносимо и дори достатъчно, ако не се изживяваше, а и в буквалния смисъл беше ликвидаторът на много читави играчи, които сега трябваше да са в играта вместо него!
Някои наричат това стратегия, но аз , може би неправилно мисля, че стратегията не трябва да съдържа елемент на подлярщина, а ако е и в изобилие, вече съвсем минава само в нея.
И Елизабетището ми е там някъде...
Пък и двамата с непрекъснатите си грозни коментари за опонентите, а и често за по-близките си /уж/.

От бойците Морунов запази най-човешки и мъжки черти, въпреки, че го манипулираха и въвличаха в кроежите си... и сега го сготвиха напълно преднамерено... Жалко, ако Андрей го затрие тази вечер!

Общи условия

Активация на акаунт