💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 542
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Където морето целува небето...
Мани е при Гала. Изглежда по-зле от в Игрите.

# 1 396
Най-големият виновник за окаяното племе на Бойците е продукцията. Нито Неделчо, нито Морунов, нито Стоян са можели реално да направят нещо, при положение, че продукцията им е натресла Манка и е решила да я протектира, докогато й е изгодно. И никакви мечове, грошове, гласове и стратегиии не са можели да повлияят на събитията вътре.

# 1 397
Снощи се замислих, че Неделчо е на възраст да е баща на Елизабет. Кога сме деца и кога ставаме възрастни? Какви са тези умилителни към Елизабет, която се проявява като дете - партизанин от някоя латиноамериканска кокаинова страна? Дете, когато трябва да я пожалим. И защо никой не я номинира? не и бяха предложили имунитет? Как се приемат някои дадености по презумпция? На мен си ми харесва Морунов. Но всички допринесоха за забавлението ми в това "предаване". Дадоха ми повод да прочета как се чувстват анонимните българи покрай мен в такива ситуации, пишейки тук във форума. Да си избия натрупаното напрежение безнаказано, като сипя огън и жупел върху раздразнилите ме. Но то е като да "спориш с радиото". Благодарна съм на списващите тук, че ме разсейвахте от истинските проблеми. Бъдете добри!

# 1 398
  • London
Най-големият виновник за окаяното племе на Бойците е продукцията. Нито Неделчо, нито Морунов, нито Стоян са можели реално да направят нещо, при положение, че продукцията им е натресла Манка и е решила да я протектира, докогато й е изгодно. И никакви мечове, грошове, гласове и стратегиии не са можели да повлияят на събитията вътре.
Добре, че беше Манка....да е все на елиминации вместо тях. Спечели им ценно време иначе с по-силни звена можеха отдавна да са вкъщи. Та има и друга страна на монетата в случая....

Виктория предполагам се надяват Елизабет да влияе с Грошовете и в тяхна полза в крайното племе. Или поне им се иска...Joy

# 1 399
Добре, че беше Манка....да е все на елиминации вместо тях. Спечели им ценно време иначе с по-силни звена можеха отдавна да са вкъщи. Та има и друга страна на монетата в случая....
Другата страна на монетата е, че ако Манка не беше в племето, те нямаше да ходят на елиминационни съвети толкова често. Просто е. Wink

# 1 400
Сега ми хрумна, че може и да е страх, ако отиде Елизабет и  я победят някой да стане по-богат и с нейните грошове. Но ако това беше Морунов- той наистина можеше да ги похарчи за другите. Но си представете Неделчо, ако разбере, че Морунов се връща с 800 гроша преди сливането...Ще получи инфаркт. Но не е ли също така опасно Елизабет да отпадне в слятото племе и някой от приключенците да забогатее с това "имане". Важното е, че цялата тази история с имунитети, грошове и саби е в пълна мъгла, в пълно противоречие с модерната "геймификация". За да е удобно на продукцията да си нагласи картите.

# 1 401
  • London
Не съм убедена. Освен Манка като цяло хората в това племе не бяха спортисти.... Шампионите бяха най-силното племе, изключвам Братоев.  Няма как да се сравняват хора, които влизат в залата веднъж в месеца с такива които живеят в нея като говорим за битки в които физическата подготовка е от основно значение. При Приключенците имаше поне баланс .....

# 1 402
Някакси, прекалено беше това показване и сбогуване при бойците. Много се наблегна на това. Върти ми се в главата, че довечера няма да има отпаднал... Нали това е девизът тази година - "Нищо не е такова, каквото изглежда" и "Всеки заслужава втори шанс", та  в тази връзка и имайки в предвид номинираните, които заслужават ако не финал, то поне да стигнат обединение, си мисля, че след битката, няма да има напуснал. Само победителят ще вземе грошовете на другия + 100 гроша за победа.
Дано съм права!

# 1 403
Някакси, прекалено беше това показване и сбогуване при бойците. Много се наблегна на това. Върти ми се в главата, че довечера няма да има отпаднал... Нали това е девизът тази година - "Нищо не е такова, каквото изглежда" и "Всеки заслужава втори шанс", та  в тази връзка и имайки в предвид номинираните, които заслужават ако не финал, то поне да стигнат обединение, си мисля, че след битката, няма да има напуснал. Само победителят ще вземе грошовете на другия + 100 гроша за победа.
Дано съм права!
Много бих искала да стане така, но не ми се вярва.

# 1 404
Catrala, основната заблуда в българския вариант на играта е, че тя е за физическа подготовка. Паулина е пример за това, че се справя наравно с редовно трениращите. При добра подготовка от детство с прости физически упражнения, здрава храна и плуване, всеки млад човек би могъл да се справи с по-голяма част от "предизвикателствата" по трасето. Това не са някакви свръхизпитания. Като ученици и студенти беше задължително да покриваме такива нормативи. отделно карахме кънки, ски и т.н. Но това не е състезание за състезатели. Това е ШОО с игрови елементи. Мани е най-ясното показание.

# 1 405
Хора, само на мен ли ми се струват безумни тия властно-тържествено-театрални жестове с ръка с които  Ралица и Димо посочват на участниците накъде да тръгнат когато им казват - "Стопанството ви очаква" или "Резиденцията ви очаква" или "Твоят път в ИГ свършва тук и сега"
аххаха +1 ужасно безумни и дразнещи, особено надменно ми се струва, когато Ралица го направи с един студен поглед.

Това не е благотворително предаване, че да гледаме кой има дете и кой не, явно не е важно какво правиш на арената .....с право режисират предаването, хората искат режисура, как иначе ще спечели точно тоя с детето? Sunglasses
+ 1 това пък е върхът за детенцето... Rolling Eyes

Скрит текст:

Сигурно е рязала лук, преди да се снима.
[/spoiler]
Горкичката Cry  и това да се снимаш как плачеш ех Stuck Out Tongue

Еlpida, благодаря за преразказа на лайфа Simple Smile

В анкетата гласувах за Морунов.

# 1 406
Скрит текст:
Между другото, моят мъж оня ден си припомнил филма "Жега" и ми вика – "Абе, младият Вал Килмър ми е като близнак на онази малката руса гимнастичка от шоуто, дето го гледаш." – ами, наистина има прилика. Joy Чакай, че неволно опорочих имиджа на един от любимите си секс-символи от тийнейджърските ми години.

Скрит текст:

[/spoiler]
Black Cat, да хахахха имат голяма прилика, все се чудех на кой ми прилича. JoyJoyJoy

# 1 407
  • София
Може и да греша, но май имаше условие кога може да ползва сабите. В ситуацията със Стоян не можеше.

# 1 408
Каквото и да си говорим добър състезател ще си отиде днес и от племето му ще влезне в общото племе като претендент и абсолютно пушечно месо в лицето на Неделчо и Елизабет. В последните 2 седмици и двамата са трагични на игрите. Представянето на Елизабет е под всякаква критика от връщането и като отшелник. Трябваше да си отпадне още тогава.Неделчо ако не е пъзел или плуване е умрял. И да са харесвани или да не са Андрей и Морунов са им най-силните играчи с разлика и ако не друго бяха постоянни в представянето си. Ако някой от тях двамата стигне до обединеното племе и спечели ще е грандиозен успех, защото има 5 гласа срещу него и ще бъде на елиминации всеки възможен път.

# 1 409
  • София
Отдавна не вярвам в дядо Коледа, та да вярвам на дублите, монтажите и ножицата на продукцията.
Какъв героизъм! Не се скатаха Андрей и Морунов! Къде да се скатаят, като са останали четирима! Къде им беше героизмът, като номинираха жени? Но сега не може, защото никой няма да им позволи да номинират Елизабет, която пък също се отличи с патетика: "за този, който остане на арената завинаги". Ще каже човек, че е починал /да не дава Господ!/.
Номинираха жени, защото бяха трагични и бездарни, а не защото са жени. При наличието на Манка и Кремена кой трябваше да номинират? Красима куцукаше с ранения си крак. Само една Соня имаше, но тя пък беше такава интригантка и така тровеше атмосферата в племето, че беше нормално да я махнат.
Кой да номинират? Морунов, който им изнесе целия сезон ли? Или Неделчо, който им печелеше загубени битки? Или Стоян, който мъкна, бута и дърпа онази наглата, без да каже дума?

Общи условия

Активация на акаунт