💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 525
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 410
Най-големият виновник за окаяното племе на Бойците е продукцията. Нито Неделчо, нито Морунов, нито Стоян са можели реално да направят нещо, при положение, че продукцията им е натресла Манка и е решила да я протектира, докогато й е изгодно. И никакви мечове, грошове, гласове и стратегиии не са можели да повлияят на събитията вътре.
Добре, че беше Манка....да е все на елиминации вместо тях. Спечели им ценно време иначе с по-силни звена можеха отдавна да са вкъщи. Та има и друга страна на монетата в случая....
Другата страна на монетата е, че ако Манка не беше в племето, те нямаше да ходят на елиминационни съвети толкова често. Просто е. Wink

Не виждам бъдещето да го доказва, с манка без манка са си тамка

# 1 411
Забравя се и факта, че Неделчо е най-бързият плувец този сезон.

Аз не съм сигурна. Неделчо плува бързо, но създава впечатление за много бързо, защото плува с много бързи и енергични движения. Съвсем не съм сигурна обаче, че привидното е реално и наистина плува най-бързо. Виж малкото кадри с Андерй, сниман отгоре докато плува - много по-технично и рационално плуване и не съм сигурна, че е по-бавно от Неделчо. А не съм гледала специално всички участници.

# 1 412
Има нещо , което се нарича ирония. Предложението Андрей да спечели, защото има дете беше от тази категория, защото не виждам друг критерий "за избор" на победител. Защото в крайна сметка не е "победа" на състезателя, а избор на продуцентите на приемлив образ. Не може участниците да не са го усетили. Освен да им обещават аванси на всеки по отделно, пък каквото стане. И тези, които разбират по-рано, че са обречени, им остава като на Морунов да каже поне , че е "добър" човек. През сълзи. Оф, и нека им дават да имат повече от едно екипче. Съвсем като бежанци случайно пресекли границата са. Ако ще е ШОО да е поне естетично. Неделчовото долнище е така протрито, че всеки момент очаквам камбанките да забият по светло.

# 1 413
За мен има три субекта, заради което Бойците все са на съвет. Първият е Мани, абсолютен плазмотий наврял се в ИВ да дразни хората. И си направи яка реклама при това. Сега Теленор (офиса, в който работи) и студиото и сигурно са най-предпочитаните.
Втория е Неделчо с неговите тъпи стратегии. Колко пъти подведе племето си вече незнам.
И третата грешка беше на Елизабет, грешна стратегия с избора на Милена. Мъж и трябваше да избере.
И така племето от началото до края едва драпаше вече.

Морунов отслабнал, с последни сили кое по-напред да свърши за Бойците.

# 1 414
Сега, вярно, Морунов можеше да се предложи и по-рано за елиминация, обаче кажете си честно, колко от вас биха го направили, за да ходят вместо една жена с голяма уста, която нищо не може и само дърпа племето назад? Аз не бих. И факт да, че Мартин и Стоян бяха първите, които приеха доброволно да са номинирани, когато Мани имаше имунитет или не беше опция, не Морунов. Но видяхме колко рано си изпатиха от това. Достойно, но не и умно. Както и постъпката на Морунов тази седмица. Можеше да прати Андрей на първия съвет, а със сабите да прати Неделчо или Елизабет срещу него и да се отърве, ама не го направи. Просто не е човек на сметките. И мен ме е яд, че тогава не спасиха Стоян, но си мисля и, че те наистина вярваха, че той ще отстрани Мани. Изключвам Неделчо, който действително съсипа племето си с непрекъснатите сметки и скандали. Първо беше в основата да изгонят най-силната им жена в племето, после колко пъти се извъртя и той не помни сигурно.
Като цяло ми е жал за бойците. Отначалото ги съсипаха с най-бездарния, но и неприятен участник за трите сезона - Мани. В добавка им дадоха Стейси, която едва не се уби на първата битка, а и да не беше, нямаше да помага особено. После решиха да я заменят с друга на нейното ниво - Кремена. А мис Ели пък дори и не се играеше...
Няма друго племе с толкова слаб женски състав през трите сезона взети заедно.

# 1 415
Най-големият виновник за окаяното племе на Бойците е продукцията. Нито Неделчо, нито Морунов, нито Стоян са можели реално да направят нещо, при положение, че продукцията им е натресла Манка и е решила да я протектира, докогато й е изгодно. И никакви мечове, грошове, гласове и стратегиии не са можели да повлияят на събитията вътре.
Добре, че беше Манка....да е все на елиминации вместо тях. Спечели им ценно време иначе с по-силни звена можеха отдавна да са вкъщи. Та има и друга страна на монетата в случая....
Другата страна на монетата е, че ако Манка не беше в племето, те нямаше да ходят на елиминационни съвети толкова често. Просто е. Wink

Не виждам бъдещето да го доказва, с манка без манка са си тамка
А да, докато Манка беше приключенка, игрите удобно бяха манипулирани, за да ни "докаже" продукцияТЪ  точно това. Wink

# 1 416
Хубаво е че казвате, че добре че била Манка да е пращат на елиминации, защото са страхливци, но тя беше толкова слаба като играч, че заради нея Бойците ходеха и на двете номинационни и се елиминираха един друг.

# 1 417
Аз съм сигурна, че ако Манка беше метната в някое от другите две племена, отношението на племето й към нея щеше да е същото, както и участта на племето щеше да е като тази на Бойците. Продуцентско проклятие. Close

# 1 418
  • София
Аз не съм сигурна. Неделчо плува бързо, но създава впечатление за много бързо, защото плува с много бързи и енергични движения. Съвсем не съм сигурна обаче, че привидното е реално и наистина плува най-бързо. Виж малкото кадри с Андерй, сниман отгоре докато плува - много по-технично и рационално плуване и не съм сигурна, че е по-бавно от Неделчо. А не съм гледала специално всички участници.
Може да има участници, които плуват по-бързо от Неделчо, но не мисля, че Андрей е от тях. На поне три игри с плуване се е представял много зле. Ако не се лъжа на едната плува успоредно с Паулина и бяха равни, като по едно време тя имаше предимство (може и да се заблуждавам за последното).

# 1 419
Без хронометър не може да се каже, но е факт, че Неделно не плува ефективно.

# 1 420
  • Испания
Той влиза и просто изплисква морето.

# 1 421
Имало ли е друг случай в заставката за следващ епизод с елиминация да няма кадри от битката?
Или аз като една гладна кокошка,просо сънувам 😀?

# 1 422
  • Испания

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 13:02 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 423
Никога не съм твърдяла , че Неделчо е тотално слаб играч. Има компоненти в които е много добър , има такива в които е тотал щета. Но нито веднъж не съм чула от друг участник да го коментира , нарочва и плюе за издънките му. А той не спира и това именно го довежда до нивото на Мани. И двамата са много злостни в бълването срещу останалите. А така може или поне има право да говори само някой ,който е идеален играч. А не посредствен като тях двамата. И всичко това е за да замажат собсвените си дефицити

# 1 424
Много хубава снимка. Който и от двамата да отпадне днес ще се жалко, тъй като и двамата имат потенциал да бъдат краен победител. За разлика от Неделчо, Елизабет, Паулина и Рабухчиев.

Общи условия

Активация на акаунт