Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 628
  • 780
  •   1
Отговори
# 225
И аз (не) очаквам М скоро - във вторник съм решила да направя тест, ако не е дошла още. Само че и аз от днес имам издайническите болки, че ще тръгне до ден-два. Все пак надеждата умира последна! Nature Star2

# 226
Аз го чаках вчера на 27 ден както обикновено, от 4-5 дни имам и леки придърпвания. Този път съм решила, че ще чакам ден 30 преди да направя тест, защото не би било обичайно закъснение. Нещо се събудих настинала днес.

# 227
Аз много дълго няма да има с какво да се похваля. Бебеправим си и предвид, че даже и дата на М не знам, просто чакам някой ден да ми стане лошо и да направя тест 😀
Бях се засилила за тестове за О, но то няма да ми излезе сметката всеки ден ,за неопределено време да правя тестове.
Следя ви тук и ви мятам сутришния огромен памперс на детето ,за късмет 🍀

# 228
Аз почвам с тестовете за О и си чакам прегледа в Надежда на 4.12. Очертава се май точно тогава да съм в О. Притеснено ми е какво ще ми кажат, висок пролактин и тестостерон, чудя се да пускам ли и други някакви изследвания, не знам.. Тегаво ми е някакво такова, мрън...

# 229
Понеже ми закъснява все още, днес пуснах кръвен. Ще излезе след 13.00ч. Моля ви стиснете по едно палче този път да е положителен Simple Smile

# 230
Стиснати палчета за всички момичета,които не чакат М и да се похвалят съвсем скоро! Simple Smile

Dragonrider,дано тестът е положителен!

Аз от вчера реших да почна всеки ден с тестовете,ден 12 от МЦ,напълно отрицателен,нямам и ЦС,но пък цикълът дойде на 30 дни и се надявам да има О.

# 231
Здравейте и от мен, втори ден ми закъснява, чудя се кога да си направя тест, защото досега ми се е случвало да ми закъснява 2-3 дена и после отрицателен тест и си идва, откакто бебеправим. Не искам да се разочаровам и се опитвам да не го мисля и да станат поне 5 дни, и тогава да правя тест. Вие какво ще кажете?

Стискам палци на всички! 💕💕💕

# 232
  • София
Аз тази сутрин пуснах една стерилна урина и звъннах на личния. Каза, че мога да пия спазмалгон за болките и като излезе изследването отивам при него да ми изпише нещо. Предупреден е, че правим опити, така че предполагам ще знае какво да ми изпише. Аз ще има да си почакам да разбера този месец дали е станало нещо, защото трябва да ми дойде на 11ти декември.
На всички, които чакат да не им дойде пожелавам успех и стискам палци.
И на всички дами тук пожелавам една прекрасна седмица изпълнена само с положителни емоции ❣️

# 233
  • Nederland
Хайде без лелки да сте всички , които не я чакате ! Ще бъде страхотен коледен подарък ❤ Аз съм пас , 11 ден след аборта , чакам с нетърпение първи цикъл , за да отида на преглед и да ми кажат , че всичко е наред . Няма да бебеправим , така го реших , мм има проблем с някои неща и до като не го коригира , отказвам даже да се повдига въпросът .

# 234
  • София
Здравейте и от мен, втори ден ми закъснява, чудя се кога да си направя тест, защото досега ми се е случвало да ми закъснява 2-3 дена и после отрицателен тест и си идва, откакто бебеправим. Не искам да се разочаровам и се опитвам да не го мисля и да станат поне 5 дни, и тогава да правя тест. Вие какво ще кажете?

Стискам палци на всички! 💕💕💕
Когато споделих на гинеколожката ми, че ще правим опити за бебче, тя ми каза да правя тест за бременност една седмица от закъснението, за да не се разочаровам напразно. Така, че аз лично смятам ако някой месец ми закъснее да изчакам поне седмица 🙂

# 235
  • София
При редовен цикъл, такъв който е в диапазона от 26-32 дни, не виждам смисъл от седмица чакане за тест при активно бебеправене, в деня на очакван цикъл или +/- 1-2 дни са достатъчни. Отделно тук в тази групичка мотото винаги ни е било "Тестуването е начин на живот! Simple Smile"

# 236
Благодаря за палчетата, но резултатът е 0,44.
Обаче имам въпрос.. Преди три месеца пак правих кръвен в същата лаборатория и резултата беше 0,100. Това чхг защо все пак е повишено?

# 237
Искам да попитам и нещо,което видях в предната тема,че беше коментарано,а не го знаех. За обременяване с глюкоза,че не се прави в начална бременност,че всички излизали с ИР?

Тук са се смесили 2 различни неща.
1. Всички бременни са с ИР, ама не в ранна бременност, може би и в ранна не знам, ама в късна особено много Simple Smile. Затова по време на бременност не се мери инсулин.
2. Обременяването не се прави в ранна бременност, защото е натоварващо. Мен ендото ми каза в 10та седмица да го правя.

# 238
Искам да попитам и нещо,което видях в предната тема,че беше коментарано,а не го знаех. За обременяване с глюкоза,че не се прави в начална бременност,че всички излизали с ИР?

Тук са се смесили 2 различни неща.
1. Всички бременни са с ИР, ама не в ранна бременност, може би и в ранна не знам, ама в късна особено много Simple Smile. Затова по време на бременност не се мери инсулин.
2. Обременяването не се прави в ранна бременност, защото е натоварващо. Мен ендото ми каза в 10та седмица да го правя.

Одри, благодаря ти за разяснението. 😚

# 239
То хубаво да чакаш една седмица,но при нас с тромбофилията,е по-добре от рано да се знае,за да се вземат мерки.😁
Иначе и на мен не ми се тества от рано,защото само хвърлям едни пари на вятъра,но пък когато стане,ще е по-добре -5лв за тест примерно,от колкото проблем с кръвотока още в началото.🤷

На мен ми свърши отпуската,нямах търпение,че вече започна да ме хваща саклета вкъщи.Украсих си,коледно ми е,готино ми е ...голям кеф 😊😁
Сега на работа опаковам подаръци по цял ден..Абе идилия,само снега ми липсва ☃️🌲
Утре ще отида да пусна 17 ОН прогестерон и вит.Д и да видим,ендото какво ще каже.
Желая на всички успешна седмица,и поне 2-3 плюс теста за седмицата! 🤞🍀

Общи условия

Активация на акаунт