Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 263
  • 780
  •   1
Отговори
# 675
Мариела, честито и до финал Hug
Круела, толкова силно те прегръщам момиче и каквото и да кажа ще е малко Hug Имаш огромни прегръдки и огромни палци да се подредят нещата, ще стане, ще изгрее слънце, винаги изгрява Nature Sun With Face
Мила, толкова много ти стискам палци да е успешна процедурата 🤞🤞🤞🤞
За всички, които чакате и се борите, този прашец е от едно много борбено ембрионче

# 676
Търкалям се в твоето розово, че сте ми на сърце!

# 677
Winter ех че хубав прашец и аз искам Simple Smile
Мариела честито и до успешен финал.
Darling и при мен така подейства Инофолика. С бебеправенето ми се удължи цикъла и постоянно бях на тръни идваше ми на 33-34 ден. Изпих около 2 опаковки и всичко се нормализира. Идва ми на 28 ден . Спрях го заради фолиевата. Имам няколко сашета още. И  им се чудя още. Но ще си ги изпия.

# 678
Честито Мариела! Лека и безпроблемна бременност. Simple Smile Много хубав подарък за Коледа.

При мен цикълът дойде и ще се надявам следващия месец да е нашият. Ще опитам пак с лентичките за овулация, защото този месец или не е имало, или съм я изпуснала.

Пожелавам на всички, които са в очакване да получат желаните две чертички. Simple Smile

# 679
Уинтърче, аз продължавам да си грабя от твоя вълшебен розов прашец 😊💖

# 680
Mariela честито, прекрасни чертички! Лека бременност ти желая и до финал!😘

Круела толкова пъти в тази тема сме обсъждали именно проблема с приказките на околните и нетактичността на хората. За съжаление хората не се съобразяват. Колко пъти съм чувала коментари от рода "Айде де, кога ще има първо/второ/трето и т.н." или "не го мисли и ще стане". Човек, който не е бил в твоето положение трудно ще те разбере да си знаеш, така че не обръщай внимание, колкото и да е трудно.

# 681
Имам чувството че влизам в някаква депресия, от 1 седмица насам само плача, и рязко свалих кг..

Повечето хора дебелеем като сме в депресия, ти си от добрите 10% Flowers Hibiscus

Иначе, за мое голямо разочарование дори собствената ми майка наскоро каза, че ако не сме се били така фиксирали щяло да стане естествено Disappointed, сигурно я е срам, заради инвитрото де да знам и се тая, да се оправя.

Ма и не можем и да заливаме хората с проблемите си само, нали така.

# 682
Здравейте момичета, честито на новите мами. Изпращам силни прегръдки и кураж на тези от вас минаващи през трудности.
Аз влизам да споделя, че лелката вчера трябваше да дойде, още не е. Както бях казала веднъж идва ми на 27ми 28ми ден, затова все още чакам (днес е 28мия) и така тихомсе надявам да не дойде въобще следващите месеци и когато отидем на гости на свекито и свекъра за празниците да им поднесем този подарък InnocentInnocent
Чудя се и кога да направя тест ако продължи да не идва, че малко ме е страх веече, да не е пак отрицателен и още един месец разочарование... Късмет на всички! Purple Heart

# 683
Здравейте, момичета! На 31г. имам момиченце на 4г., правим опити за второ, вчера трябваше да ми дойде, прилагам снимка на теста от днес, на 13.11 беше последната М, на 28 дни, редовна е. Проблема е, че снощи ми зацапа, светло кафяво, тази сутрин при избърсване пак, теста от днес е със същата черта като вчера, няма насищане. Нямам симптоми никакви, дори гърдите ме болят по-слабо от другите месеци, имам някакви менструални болки, главно след ходене по-малка нужда. Не знам има ли смисъл да търся лекар, реално днес ми е първи ден закъснение. С първата бременност, чертата се насищаше всеки ден, нямах зацапване, та затова сега се чудя какво става. Благодаря ви! 

# 684
Аз виждам втората чертичка Hug

# 685
House, може би трябва утре да пуснеш прогестерон и ЧХГ. Ако зацапването е от нисък прогестерон - да ти изпишат. За преглед е рано, поне 10 дни закъснение, за да се види сак. Успех.

# 686
Ще се чуя с АГ днес и утре ще пусна изследвания. Благодаря, момичета.

# 687
И на мен вчера трябваше да ми дойде, още няма нищо.

# 688
Дано на всички закъсненията ни да завършат с 2 чертички и пухкави финалчета Hug

# 689
Мариелка, честито! Направо се изтреля в отчетната тема!
Лека бременност ти желая и лятото да се разхождаш из градинките с детска количка! People Baby

Видях, че много момичета се наредиха за тест тези дни!
Пожелавам ви на всички по две дебели чертички като за реклама и нека завършим силно темата! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт