Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 248
  • 780
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мариела, честитооо! Heart Много се радвам! На кой ден от закъснението видя толкова хубави чертички! Heart Лека и безпроблемна бременност.
Много благодаря, Daisy!
Сега да разкажа малко повече какво се случи при мен. На 15.11.21 ми беше първи ден от последния цикъл. На мен по принцип ми идва на 26 дни(+-1 ден). На 25.11 сутринта (11 ден от цикъла) имах положителен за овулация и на същия ден вечерта беше вече отрицателен. Т.е би трябвало на 12ти ден от цикъла (26.11) да съм била в овулация. После зачаках да видя дали ще ми дойде.  На 24ти ден от цикъла (12-ти ден след О) ми дойде едно такова кафяво и ме заболя корема и аз си помислих, че просто ми е подранило. Но то до следващия ден спря. Беше доооста оскъдно, по-скоро като зацапване. После на следващия ден вечерта пак ми зацапа. Аз на 25тия ден имах час при д-р Райков да погледне резултатите от изследванията, които направихме. Казах му, че ми зацапва, но не ми идва и той ме гледа на ехографа и видя някаква много миниатюрна точица, която каза, че или е сакче или е начален стадий на цикъл и ме посъветва да изчакам деня, в който трябва да ми дойде и да си направя тест. Аз така и направих. Изчаках 27мия ден(т.е. първи/втори ден от закъснението) и лъснаха тези хубави чертички. Даже не вярвах, че може толкова рано да са толкова ярки чертите. И ако това, което доктора е видял наистина е било сакче....и за това не вярвах, че изобщо може дори преди закъснението да се види нещо. То беше много миниатюрно де и ако доктора не го търсеше целенасочено изобщо нямаше да го види. Но факт е, че се видя. И аз го видях. Моето кафяво зацапване спря чак днес 28ми ден от последния цикъл. Т.е. ту го имаше ту го нямаше за 3-4 дни. Това дами е моята история в месеца с двете черти.
Благодаря отново на всички за пожеланията. И се надявам да изкачат още чертички до Коледа. А останалите да получат догодина закъснелите коледни подаръци 🤞❣️❣️

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 10:48 от Mariela Savova 707772

# 691
Здравейте момичета. Имам дъщеричка на 7 месеца,искам още 1 дете,но ми предстой LLETZ при Карагьозов коницзация с лазер явно,доколкото четох. Има ли жени преминали през това и после ще мога ли да имам дете .

# 692
Мариела 🤗🤗🤗бях сигурна,че има нещо хубаво случило се в темата. Пожелавам ти една безпроблемна и лека бременност с щастлив и пухкав финал ☺

House, най-добрият съвет,който можем да ти дадем е да се консултираш с АГ. Успех и до финал Simple Smile

# 693
Senioritka аз бих направила тест след като вече има закъснение. Може пък да останеш приятно изненадана. Да, хубава е надеждата, докато все още няма лелка, но разочарованието и при - тест и при М е еднакво, така че действай смело.

House задължително изследване на прогестерон и ЧХГ. И консултация с лекар разбира се.

Успех, мили момичета! Flowers Four Leaf Clover

# 694
Ами Х Е Р А освен да отивам да купувам един тест и да видим какво ще излезе Hands Pray

# 695
Момичета чух се с АГ, според него няма нужда от изследвания и просто да си изчакам и ако няма кървене да си запиша час за след седмица. 😏 Иначе си чакам, да, наболява ме като пред М, все бягам да гледам цапа ли ми..

# 696
Ъпдейт, от мен резултата е следния. Разочаровах се...

House90 стискам палци, след седмица да видиш сакче и всичко да е наред. Аз ще вземма тест и по-късно ще пиша да кажа резултата.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 14:38 от Senioritka

# 697
Момичета, стискам ви палци за Коледа да имате своите чудеса.
Ето 2-3 идеи от мен за ново заглавие:
-Дядо Коледа дано ни донесе
 тъй мечтаните чертички две.
-На елхата коледна звезда изгря,
а на теста - втората черта.
-И аз ви съобщавам блага вест
 две черти на теста имам днес

# 698
Senioritka съжалявам за развитието при теб, но продължавате смело към следващия месец и дано чудото да дойде. ❤️

# 699
Ами Х Е Р А още няма лелка, нямам и никакви признаци, една приятелка ми викаше че е рано за тест. Божа работа, да сме живи и здрави, ще се получат нещата. Hug

Senioritka съжалявам за развитието при теб, но продължавате смело към следващия месец и дано чудото да дойде. ❤️

# 700
Здравейте отново момичета! При мен новините не са добри засега, писах преди време тук, че правим опити от близо година, но без резултат. Последният ни цикъл беше на 30.10, а оттогава нищо. Трябваше да ми дойде на 30.11, но вече имам 12 дневно закъснение! Правих два теста през три дни с надеждата, че има коледно чудо и за нас, но нищо. И двата отрицателни. Това се случва след среща с репродуктивен специалист в Надежда, д-р Димитър Цветков. Имам СПКЯ и в началото на годината ми идваше през 60 дни. Последваха много прегледи, следене на овулация, пиене на хапчета, хормони, дуфастони, само схеми и схеми. Пих си дуфастона 6 месеца, след това го спряхме, и лекарят сега каза, че сиг пак ще почне да ми идва през два месеца... Много успокоително, си казах аз. И точно това стана. Вече от близо 50 дни нямам цикъл. Сега ще ходим на снимка на тръби, после почваме пак със хапчетата.. честно казано не очаквах, че ще е такъв ад, ама явно така ще е. Съжалявам за дългия пост и за това че зувча толкова отчаяно, но ми писна. Успех на всички бъдещи мами

# 701
Никол Силни прегръдки!!! Всяка една от нас, си има дълъъъъг път по който трябва да извърви за да стигне до най-голямото щастие. ❤️😊 Не се отчайвай, и не се отказвай! Вярвам, че с малко или по-голяма помощ от док ще стане. ❤️😇😇

# 702
Nikol_Triova, може би трябва да се насочиш към кето режим. Имаш ли ИР?

# 703
Никол, и моя цикъл беше на 50-60 дни, изследвайте хормони, полови, щитовидни, тръби, знаеш си кои са, но исках да ти кажа, че с такъв цикъл забременях аз след около година опити,така че не е невъзможно..

# 704
При нас няма да е Коледно чудо.
Отрицателен е тестът.

Общи условия

Активация на акаунт