Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 250
  • 780
  •   1
Отговори
# 660
Мариелка, честито! Пожелавам ти лека бременност и здраво бебче на термин! 🍀

# 661
Мариела, честитооо! Heart Много се радвам! На кой ден от закъснението видя толкова хубави чертички! Heart Лека и безпроблемна бременност.

Момичета, аз избирам Коледни подаръци.. Та исках да ви попитам - в спалнята имам аромадифузер (ултразвуков), уж бил много полезен.. с етерични масла. Искам да взема такъв подарък на една приятелка, но тя е бременна.. Та исках да попитам - безопасни ли са за бременни? Доколкото съм чела аз, даже са полезни..

# 662
  • Nederland
Ухх , че хубаво !! Честито и всички да се махате от тук 😁
Аз за новата тема rave ли трябва да помоля да ме добави в списъка на първа страница .

# 663
Дейзи, не знам дали дифузерите са безопасни за бременни,но аз бих избрала друг подарък. През бременността доста жени усещат по-силно миризми.

# 664
  • Замък сред облаците
Мариела, честито!

Дейзи, аз по принцип за дифузер с етерични масла съм против - може много да дразни дихателните пътища. При бременни още повече. Виж масла по кожата и то някои конкретни са разрешени (аз примерно микса на икаров ползвам). Но за вдишване дори с дифузер - тц.

# 665
Благодаря ви! Heart Ами аз главно се сетих за този подарък, защото тя ми се оплакваше, че си е  сложила ароматизатор на клечки в хола и не усеща нищо...

А пък четох доста в интернет и пише, че тези на клечките + тези, които пръскат, са вредни, докато дифузерите може дори да са полезни.. Та предполижих, че ако иска да използва някакъв тип ароматизатор, това би било по-подходящо..

# 666
Мариела, честито. Успешна бременност.
Аз се разписвам от днес с нов цикъл. Не го превръщам в драма (все още), но определено не ми стана приятно Confused
Нямах много време да чета темата. Снощи по прехвърли няколко страници. Съжалявам много за всички, които сте имали загуби. Някои истории много ме натъжиха. Искрено се надявам в най-скоро време всяка да гушне така желаното детенце. Не че ще забравите през какво сте минали, но пък когато щастието е в ръцете ви, то болката ще е притъпена.

# 667
  • Замък сред облаците
То реално е важно кои масла ползва най-вече, предполагам. А и той може ли само с вода да се ползва, примерно да овкажнява въздуха? Ако е така, може да подариш пък крайния избор да си е неин Simple Smile

Благодаря ви! Heart Ами аз главно се сетих за този подарък, защото тя ми се оплакваше, че си е  сложила ароматизатор на клечки в хола и не усеща нищо...

А пък четох доста в интернет и пише, че тези на клечките + тези, които пръскат, са вредни, докато дифузерите може дори да са полезни.. Та предполижих, че ако иска да използва някакъв тип ароматизатор, това би било по-подходящо..

# 668
Еххх, най-накрая 2 чертички!!! 😍
Мариела Честито, стискам палци всичко да е наред и безпроблемна бременност!!!

Момичета реших да ви попитам, как се справяте относно емоционалната страна? Срещате ли разбиране от роднини, приятели и тн?
Аз след случилото се, видях на кого мога да разчитам и на кой не.
Днес се изцепиха, че едва ли не нямам проблеми. Всичко било на психическа основа, че си внушавам, че не мога да забременея. Ендометриозата не било здравословен проблем, била съм се преструвала. И тръгват да ми обеснявам как да се стягам, как да не плача. Мина 1 месец и малко. Оф... Имам чувството че влизам в някаква депресия, от 1 седмица насам само плача, и рязко свалих кг..

# 669
Мариела честито! Лека и безпроблемна бременност и пухкав финал!🍀🤞

# 670
Круела, един съвет от мен . Внимавай с кой и какво споделяш! Хората имат различни проблеми и ако не са били в твоята ситуация трудно ще те разберат. Ако имаш нужда от споделяне по-добре се обърни към психолог, отколкото да споделяш с хора, които не те разбират . Това те разстройва повече, отколкото ти помага. 
Второто намери си занимание, ако само за това мислиш само си вредиш.
Вярвам,  че ти и всички момичета, които имат загуби и всякакви други пречки ще намерят сили да се борят! В крайна сметка всеки сам трябва да намери верния път!

# 671
Мариела, честито и от мен! С пожелание за щастлив и пухкав финал ❤️

Момичета, имам въпрос докато чакам Денис да ми отговори. Какви стойности на прогестерона се гонят на 7-ми ден след О? Днес ми излезе резултата 62.15 при референтни стойности 5.8-75.9

# 672
Мисля, че е супер стойност и е имало овулация. Почти на максимума е.

# 673
Yvka,стойността е супер,моята беше 38 миналият месец и още от сега влизам във филми, защото аз си го направих 7 дни след като АГ каза,че има фоликул,който всеки момент ще се пукне... Но реално аз бях на преглед на обяд,а тестът направих преди 8 сутринта,та се надявам просто да не се е бил качил хормонът още до максимума си и да е имало овулация. Нямах зф.

П.С. За над 45 в мерна единица n/mol Денис казва,че е имало О. Дано да се е случило чудото. 😚

# 674
Много благодаря! Това е отчасти добре, защото обаче е била откъм запушената тръба, ако въобще е запушена, но втора ЦС след празниците ще е..

Общи условия

Активация на акаунт