Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 256
  • 780
  •   1
Отговори
# 645
Ааа, обратното е, Лютиче. Плодовете и зеленчуцит поначало са с много семки, тези дето са ГМО са селектирани и кръстосвани да са с малко семки за наше "удобство". Май само царевицата прави изключение от това. Добре си е била мандаринката на Инферия Grinning
Аз си отглеждам лимон вече е на 4 години..Една жена ми го присади от нейния,който е м/у 10-15 години..Та тази година "роди" за първи път моя.
Огромеееен лимон излезе,беше около 0.400 грама.😁
Та в интерес на истината беше сладък и имаше семки само по средата,и то общо 5-6. Не го пръскам с нищо,нито е култивиран,защото жената си го е взела пак по същия начин,от някъде някога 😂🤷
Сега има втори плод + 7-8 пъпки
А иначе не съм го орязваля и даже не прилича на дърво,а повече на храст 😁
Та вече не съм много сигурна дали с много семки,или без семки е с повече или по-малко ГМО 😁 ...нищо не е като едно време за съжаление..
Скрит текст:
[spoiler\]

# 646
Здравейте, момичета! Исках и аз да Ви напиша колко сте силни и борбени,възхищавам Ви се! Аз не съм имала загуби,за което мога само да съм благодарна на Господ,но втората ми бременност никак не беше лека,тръгна със зацапване,което се овладя много бързо,сега осъзнавам,че явно съм имала и аз недостиг на прогестерон,а това че моето АГ ми предписа утрогестан още при еднократните зацапавания на датата на цикъл е било много добре. После се появиха болките,които никой не разбра защо са,ходене постоянно по прегледи,треперене,лежане,но всичко завърши благополучно и родих в 37+3. 

Този месец ни беше с първите опити,но от вчера вечерта усещам ПМС и явно няма да го бъде. И двата пъти вторият месец ни беше късметлийски,но сега ще се опитам да се въоръжа с повече търпение, защото като се фокусирам върху това нищо хубаво не се случва...

Очаквам много положителни тестове по Коледа и Ви желая само хубави емоции да имате по празниците! 😚

# 647
Изпращам силни прегръдки на всички. Hug Загубата на всяка една битка е тежка, но борбата ни тепърва започва.
Радвам се, че съм в тази тема. Подкрепата, съветите и опита, който си даваме са безценни! Heart

Аз вчера бях отново на преглед понеже на 16тия ден О не беше минала. Сега поне знам, че е била между 16 и 19ти ден. Измества ми се датата за теста, но пък се пада точно преди Коледа.
Попитах Даскалов как ще работят по празниците, а той директно ме скастри, че ме чакат януари с положителния тест Grinning Пу-дано се сбъдне.
На Бъдни вечер 2020г ми се паднаха щастие и сватба(сгодихме се същата вечер), а на ММ любов и бебе.. Надявам се да ъпдейтнем тази година с положителен тест, а 2022 да сме трима Flowers Four Leaf Clover

Стискам палци на всички тук 2022г. да е много бебеносна! Heart Eyes

# 648
  • София
Здравейте дами. Вижте какво видях тази сутрин. Направо не мога да повярвам.

Моето коледно чудо се случи 😍Пожелавам си да минава безпроблемно. А на всички, които още чакат пожелавам съвсем скоро да изпитат същото. Стискам ви палци момичета! 🤞❣️❣️

# 649
Честито Мариела! Лека бременност и пухкав финал!

# 650
Честито, адашке! Hug Безпроблемна, спокойна и до щастлив финал бременност ти желая. Flowers Four Leaf Clover

# 651
  • Sofia
Честито и от мен! Лека бременност до щастлив финал Flowers Four Leaf Clover

# 652
Честито, лека и спокойна бременност! Чудесен коледен подарък!

# 653
Браво, Мариела, да повречеш крак за още много +++
Честито ! Леко бременеене до финал!

# 654
  • София
Честито, Мариела, какви хубави черти. Лека бременност и те чакаме в отчетната за август 2022г. Hug

# 655
Честито,Мариела! Лека и безпроблемна бременност! 😚

# 656
Честито, Мариела! Лека, безпроблемна и успешна бременност, със здраво дете!

# 657
Честито Мариела! Лека бременност и до пухкави финал! Дано провлечеш крак и за останалите Simple Smile

# 658
  • София
Много ви благодаря момичета. Дано наистина повлека крак. 🤞 Ще минавам от време на време да наглеждам темата за хубави новини. Успех на всички, които чакат двете чертички. Прегръщам ви силно ❣️❣️❣️

# 659
Мариелка, честито. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и здраво бебче!

Общи условия

Активация на акаунт