Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 258
  • 780
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, възхищавам се на куража, силата и непоклатимата воля на всяка една от вас! Heart

Минали сте през наистина ужасни неща, но се гордея, че във виртуалното си обкръжение имам жени като вас! Heart

# 631
Момичета, бях на ендокринолог. Ще пускам отново тсх, понеже другите са в норма. Ще ме гледат на ехограф на 15ти,за сега няма да ми дават Л-тироксин първо ще видят жлезата. Споменах че съм ендометриоза. Докторката видя изследванията и за Прогестерона, каза че е твърде нисък, и дори да са ми дали по-рано шанса бил малък. Надявам се Калчев да ми го оправи, с инжекции или с хапчета...
Мрън... 😥

# 632
  • Замък сред облаците
Креула, евала на ендокриноложката, само това ще кажа. Най-адекватно е подходила, браво. Хайде, дано с комплексна грижа имаш успех.

Съншайн, варианта е да идеш тогава при специалист, който е профилирал поликистози и да получиш трето мнение. Ако те притеснява дали имаш ПКЯ, де, щом докторът е казал "поликистозен се вижда, ама нищо ти няма".

# 633
Ям си аз мандаринка и плюя семка след семка. Общо 15. Възмущавам се на висок глас и една колежка, която минава през инсе в момента ми пише в чата само до мен "Тая добре са я стимулирали" Grinning Grinning Grinning Вътрешнозаводски хумор Grinning

# 634
Ям си аз мандаринка и плюя семка след семка. Общо 15. Възмущавам се на висок глас и една колежка, която минава през инсе в момента ми пише в чата само до мен "Тая добре са я стимулирали" Grinning Grinning Grinning Вътрешнозаводски хумор Grinning

Joy Добро попадение!

Иначе то с тва ГМО всички хранителни продукти стимулират хубаво. Зат'ва сме на тоя хал с вас Grinning

# 635
  • Замък сред облаците
Ааа, обратното е, Лютиче. Плодовете и зеленчуцит поначало са с много семки, тези дето са ГМО са селектирани и кръстосвани да са с малко семки за наше "удобство". Май само царевицата прави изключение от това. Добре си е била мандаринката на Инферия Grinning

# 636
АА, толкова си информирана за всичко, че човек един майтап не може да пусне. Нека следващия път да мина гратис Joy

# 637
  • Замък сред облаците
Мани, много насериозно се взимам. Joy

Ей ви една смешка от мен във връзка с празниците:
Скрит текст:

# 638
  • Sofia
Относно бременните приятелки и тези с деца: Знаете, че ми беше доста трудно да се срещам с тях, но намерих своето лекарство. Купувам им подаръци - малки сладки бебешки дрешки (в моя защита ще кажа, че не купувам роклички и сладки чорапки, които са трудни за обличане и неудобни, а практични дрешки тип пижами или бодита с къс или дълъг ръкав според сезона). Наясно съм, че не ги купувам за себе си и все пак се чувствам прекрасно да се ровя по детските щандове.

На чисто енергийно и вибрационно ниво това, което правиш, те изравнява с майчинството, браво! Gift Heart Дошло ти е отвътре, но всъщност имай предвид, че ти действаш и се чувстваш така, както би действала и би се чувствала, ако вече беше станала майка на свое бебенце! Flowers Hibiscus Ох, не зная дали ме разбираш какво точно имам предвид, а то е следното: доказано е, че ние привличаме в животите си тези неща, върху които спираме вниманието си, върху които се съсредоточаваме и главното - привличаме нещата, които чувстваме като вече случили са се, върху които сме фокусирали не само умовете си, но и сърцата, душите си, постъпките си... колкото по-близо се усещаме до желаното, толкова повече го привличаме наистина да дойде в живота ни! Nature Sparkles Магия е! Вълшебство.

Още нещо - идват вълшебни празници: Бъдни вечер, Коледа, НГ, Водици /5, 6 и 7 януари/. Наречете си вода. Изговорете си желаното. Възнамерете да го създадете и да го имате. Омесете питка/погача. И накрая кажете: "И нека реченото ми бъде сторено! Да бъде!" - това са знания и умения, взети от "Стопанката на Господ" на Розмари Де Мео. При мен чудеса са се случвали, магията сработва, просто вършите нещата със сърце и вяра, и привличането на желаното започва, а накрая дава и плод. Простете ми, ако постът ми ви се стори неуместен. Ще спра да пиша по темата, ако ви е неприятно. Но все пак, ако някоя от вас желае да научи повече сходни неща, нека ми пише на лични, аз ще я упътя къде и какво да чете занапред по тези теми, до които се докоснах току-що.

# 639
Вихрогонче Ще споделя нещо, което ми се сбъдна на 7 януари. Пожелаж си с ММ да се сгодим, през лятото. И да забременея. И двете се сбъднаха.

Така, че момичета действайте. Със сигурност ще си нарека и тази година. 😊

Аз приемам, че това ми е била съдбата. Не искам да обвинявам никой. На 31. 01 сме при др Калчев. Така ще видим неговата гледна точка. Може да назначи и други изследвания, може да включи имунологични.
Не искам да бъда остра, но нека не обвиняваме докторите.
Дори и при най-добрият лекар има загуби. Да можело е да се избегне, но нека мислим трезво, че може да има и друга причина освен прогестерона.
Надявам се, че не звуча остро извинете ме ако така прозвучи отстрани. 😊
Ако пък проблема се окаже, наистина в прогестерона Калчев ще каже как да се процедира. Ако не друго то поне в тази ситуация знам, че мога да забременея естествено.
Това е от мен за сега. 😊 Успех на всички! ☘️🍀

# 640
  • Sofia
Круелла, благодаря ти, че сподели! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 641
Четох "Стопанката на Господ" преди няколко години и ме остави с много особено чувство - хубаво, но особено. Благодарности на Вихрогонче за подсещането, ще си нарека вода на 5 януари. Датата ми е специална и защото родителите ми имат 30 годишнина от сватбата им.

# 642
Ех, момичета, чета ви и за пореден път се убеждавам, че това е най-хубавата тема! Любима ми е! ❤

Маголотка, мерси за хубавата информация, беше ми много полезна! Hug
Още повече, че аз следя по-сериозно БТ за първи път от този месец и то с електронен термометър докато изсвири, а четох, че обикновеният бил по-достоверен, та май от следващият път ще минавам на него (но не знам 5 минути ли се държи като при обикновената Т). Още не следя с графика (и това ще стане), но май и без нея добре се ориентирам, защото си записвам в месечното приложение.
Иначе… днес МЦ ме изненада, с цели 4-5 дни подраняване, поне ми спести най-трудните последни дни. Коледно чудо за мен няма да има, за съжаление. Надявам се поне вас Дядо Коледа да не забрави! Дано 2022г бъде по-добра и всичко лошо да остане в тази.

Прави ми впечатление, че цикълът ми идва на 28-ми ден вместо на 32-ри когато пия Инофолик. Не знам каква точно може да бъде връзката, но от този месец го започнах отново и ето - 28 дни. Началото на годината го пих за 1-2 месеца (после спрях заради фолиевата киселина) и тогава пак в тези месеци ми идваше на 28 дни, но не направих връзка, защото пиех и други добавки, и билки и бял равнец, и какво ли още не, та явно има нещо свързано с него, но какво ли…

Вихрогонче, аз това с водата не го знам и не го разбрах много, много, но искам и аз да си нарека вода като дойдат дните.

# 643
Darling, електронният се  държи  3 минути, нищо че писка след 30-60 секунди, а галиевите или живачни - 10 минути. Аз мерех ректално, за мен това е най-точното проследяване. Успех в начинанието и дано ти донесе успех, на мен ми помогна два пъти заедно а тестовете за О за успешно таймиране и забременяване. Ако имаш още въпроси съм насреща на ЛС.

# 644
Значи вече ще държа по 3 мин., а това за 10-те изобщо пък не го знаех. Ректално някак не се чувствам добре, особено още от рано, рано сутрин *blush* до сега измервах на другото място. По натам ще се възползвам от възможността с въпросите, нали още съм новичка с БТ Grinning
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт