ТАТКОВЦИ ‘ Тема 2’

• 38 319
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Гледах малка част и ми хареса - точно си е за водещ на такова предаване - мек глас, красиво лице, да ти изкара душата с памук.
И Ая не беше зле - полекичка си чете текста, спокойна, както и във филма.

# 646
Гледах, добър тандем бяха. Simple Smile

# 647
  • Велико Търново
Да, на няколко пъти очаквах а-ха да ѝ каже "Кики" Satisfied

Сега в анонса за новогодишното издание на "Шоуто на Николаос Цитиридис" я гледам заедно с него и с Ивет Лалова. Като нищо може да е ко-водеща и там. Или поне ще участва по някакъв начин сигурно. Дали не започват да го преекспонират това дете?

# 648
Даже си ми е досадно вече.

# 649
.......
Сега в анонса за новогодишното издание на "Шоуто на Николаос Цитиридис" я гледам заедно с него и с Ивет Лалова. Като нищо може да е ко-водеща и там. Или поне ще участва по някакъв начин сигурно. Дали не започват да го преекспонират това дете?
И аз хванах реклама на това шоу . Ами ..."Кики"  си рецитира и мен много ме дразни  това набутване навсякъде .
Опитвам да се държа прилично и да не  хейтя едно дете , но в случая  това отношение е насочено към възрастните , които нямат мярка и  ни заливат  със светлия и образ .

# 650
Според мен детенцето на адвоката е по- сладко. Макар и то понякога да рецитира. И имаше малко кофти думи сложени в устата му ,но като цяло ми е по- интересно

# 651
Как е името на детето на адвоката Макси. Това първо участие във филм ли му е?

# 652
Ая е много сладко дете, но е ясно, че ако не беше на Яна Титова и Алек Алексиев, нямаше да я гледаме навсякъде. Grinning
Макс също е много сладък, щеше да е готино да водят двамата с Кики, но ми е ясно, че е невъзможно, все пак трябва да има възрастен да ръководи положението и да извади детето от конфузна ситуация при нужда. Simple Smile

# 653
И аз съм забелязала, че децата по-скоро рецитират репликите си, отколкото да влагат някакви емоции. Най-очевидно беше в едната сцена, в която Тодор и Кики си спомняха за починалата съпруга/майка и детето не вкарваше никаква емоция, а искаше само да си каже репликите правилно. Не, че мога да го обвинявам толкова мъниците, то и самият сценарий не им помага особено. Някои от репликите и сюжетните линии, които получават (да, говоря за мини любовната история) са доста озадачаващи.

Колкото до пробутването на дечица на известни - специално за българската Коледа май не е за първи път. Детето на Евтим Милошев първо беше в "Откраднат живот" в малка роля, после пък започна да получава по цели епизоди за персонажа си, които седяха много не на място, а после го сложиха да води и "Българската Коледа". И аз нямам желание конкретно да плюя мънички деца, но не е приятно, когато дори и тази кауза бъде окупирана от непотизъм.

# 654
Аз също забелязвам бутането на Ая Алексиев и не съм очарована. Не ми е приятно да критикувам малко дете, но според мен има леко фъфлещ говор и не става за водеща. Някои думи не ги произнася правилно и т.н. В "Татковци" много пъти казваше СмолЕн, например. Разбирам, че е дете, но все пак има хора зад кадър, които трябва да следят за тези неща.

# 655
Като е дете, майка и и баща и да не са я бутали да прави нещо, за което не става. Има талантливи деца, които бяха се справили по-добре. Тая фамилия Алексиеви са големи досадници и се бутат един друг.

# 656
  • Sofia
Свиквайте с Ая,каквото и да произведат мама,тате или деди,тя ще е там...след време и сестричката ѝ.От такова семейство е.Няма да ѝ е лесно с критиката и постоянното доказване на талант...а детето заяви,че иска да става режисьор като мама...
Преди малко пуснаха нещо кратко снимано по проект на Алекс Ал.,за децата на лекари,учители и т.н.,двамата също бяха в кадъра...
В неделя ще дават “Доза щастие”по бтв от 23ч. Това май е първата ѝ роля 🤔
Ще го гледам.

# 657
Мафията в българското кино е могъща. Странното е, че точно Алекс Алексиев ревеше срещу нея. Явно са два клона. Нещо като ГЕРБ и БСП в политиката.

# 658
  • Велико Търново
Как е името на детето на адвоката Макси. Това първо участие във филм ли му е?
Филип е името на малкия, също като на "баща" му. Само че големият е Буков, а детето е Николов.
В страницата на сериала в сайта на bTV има раздел "Герои", в който е дадена кратка информация за ролите и за актьорите, влизащи в тях. И тъй като за децата са дадени само имената им, а не съм търсила на други места, не знам дали на Филип Николов това му е първо участие.
Според мен няма да е лошо линк към раздела да се постави на първа страница на новата тема.

# 659
За мен от децата всички без Кики и малката дъщеря на Дана играят прекрасно. Очарована съм от момчетата който играят Христо и Нико прекрасно се справят.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 12:11 от itshristina

Общи условия

Активация на акаунт