ТАТКОВЦИ ‘ Тема 2’

• 38 289
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Защо Яна Титова ще пише дата, която предстои?

Не е писала "предстоящата дата". Написала е първият й снимачен ден 19.09.21 и края който е бил на 21.02.

# 721
И Съни Бийч прецакаха така, сега и Татковци. Уникално готини и свежи сериалчета...

# 722
  • Велико Търново
Бях видяла в инстаграм Яна Титова с клапа на сериала и беше написана датата 19.09.22 🎬
Аз виждам дата, която предстои.

И ако последният снимачен ден е бил 21 февруари, то може снимките да са приключили по принцип. Защо тогава се пише за некоректността на екипа?

# 723
Хора гледайте внимателно какво се вижда на снимката пише 19.09.21 а не 19.09.22 иначе Яна да не беше пусната този пост.

# 724
  • Велико Търново
Значи. На снимката се вижда добре. Само че в темата нямаше снимка. Как да гледаме нещо, което го няма? Имаше пост. Горният, който цитирах. Учудих се, че е нещо, което е напред във времето, но като видях, че никой не реагира, помислих, че се има предвид нещо за в бъдеще. И в крайна сметка като написах "предстояща дата" имах предвид именно поста. Защото него виждам. Не разбирам защо са упреците.

# 725
  • Sofia
Аз написах,че съм се объркала.

# 726

Защо да е по Нова? Без значение, че не е в праймтайм, друго си е да "държат" гледаеми часове в две телевизии, не само в една. То е все едно да се чудиш как така пуснаха Откраднат живот по Нова, като правеха Столичани в повече и Комиците по bTV.

Имах предвид, че се почудих как така Нова не са взели сериала, след като вече са работили по нещо толкова успешно с Милошев като откраднат живот. Понеже по принцип в България в този бизнес е така. Започнеш ли да работиш с един човек/телевизия/продуцентска къща и прочее, по принцип се работи доста дълго заедно, освен ако не се създаде някаква разправия (особено понеже нямаме толкова много на брой такива неща).

По въпроса за държенето на 2 сериала в 2 различни телевизии, няма спор, че за Милошев е плюс, но към телевизиите не е коректно. Освен това "Лъжите в нас" беше започнат доста след "Татковци",

Щом са снимали с два екипа, може в Татковци да остане само единият. И не смятам, че е некоректно, защото работодателят е един и същ - той е този, който решава къде да пренасочи служителите си. Т.е. те към него са си напълно коректни.
Според мен, ако bTV са обещали, че през пролетния сезон ще продължат да излъчват Татковци, но сега се дърпат, ето това може да се нарече некоректно.

Снима се с 2 екипа, за да се поддържа определено темпо на заснемане, за да не изостават снимките, поже епрез повечето снимачен процес, епизоди се излъчват и по телевизията. Некоректно е според мен, понеже доколкото знам не са наети просто от Милошев, а и от телевизията. Така че не само той им е работодател, а БТВ също, следователно не са коректни към работодателя си. И е ясно, че няма готов екип, който да ги замести на секундата, чакащ на "резервната скамейка".

# 727
  • Велико Търново
Ако говорим за коректност от продуцента към телевизия, то "Столичани в повече" беше много преди "Откраднат живот".

За двата екипа имах предвид, че в един момент може да е било преценено, че те са насмогнали и вече може да остане само един. А и нали Яна е написала последния снимачен ден. Значи е възможно да са приключили въобще със снимките.
Според мен трудовите взаимоотношения на хората от екипа са с продуцентската фирма. С телевизията взаимоотношения има само тази фирма, но не и служителите ѝ. Телевизията плаща по договора си с фирмата, а тя от своя страна се разплаща с хората, които е наела.

# 728
Снимките още продължават, просто за Яна и Филип ли се казваше режисьори им са за последно , защото някой от актьорите си споделиха че й е последен снимачен ден с един от дватата режисьори.

# 729
  • Велико Търново
Е значи, колкото и да продължават, снимките са към края си. Т.е. не са спрели заради това, че част от екипа се е пренесъл към "Лъжите в нас".

# 730
Е значи, колкото и да продължават, снимките са към края си. Т.е. не са спрели заради това, че част от екипа се е пренесъл към "Лъжите в нас".

Снимките на сериала за сега свършват в началото на май месец, на връх рождения ден на продуцента, Евтим Милошев, така че все още поне 2 снимачни месеца, за да се заснеме всичко до епизод 140 или 130, не съм сигурна дали броят остана 140, както беше планиран в началото на проекта. (надяваме се това ще е краят на снимките само за втори сезон и че след това ще има още, понеже по принцип договорите са подписани за 2 години, а до началото на мйа месец ще се навършат 10 месеца и половина от първия снимачен ден на сериала).

# 731
Broken Heart Хора,
Наближава краят на снимките на сериала Weary
Съкратили са доста броят на епизодите от този, който беше планиран в началото и не се знае дали ще има 3-ти сезон, заради слуховете за проблемите между БТВ и Милошев, и сега не стига, че може да оставят сериала само с 2 сезона, въпреки, че е много успешен, ами дори няма да си получим 140-те епизода Sob
Дано поне, ако няма да има повече сезони, вторият да звърши, както подобава за край на сериала, а да не ни оставят някакъв отворен финал, който така и да не разберем до какво е щял да доведе
Според вас има ли шанс все пак да продължат да снимат Disappointed

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 19:56 от stefi331999stefi

# 732
Broken Heart Хора,
Наближава краят на снимките на сериала Weary

За жалост да.
За финала, имам вяра в сценаристите и режисьорите, че ще промислят за това... надявам се наистина ....
Надяваме се да има още сезони... Но само времето ще покаже Disappointed

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 19:57 от poli221998

# 733
Знаех си че ще има проблеми с този Милошев. За какво му беше да прави още един сериал и то в конкурентна телевизия. Да знам че това му е работата, но екипа които стои зад Татковци е същия които върви по нова. Това преди години Маги Халваджиян имаше подобни проблеми с Бтв и така незавършиха Седем Часа Разлика както трябва. Кофти ми е за сериала, защото беше свеж нови актьори и децата толкова сладки и сега не се знае дали ще има продължение откъм сезони. Грешка беше да го спират заради стани богат.......

# 734
  • Велико Търново
Ами той Евтим може точно заради това спиране да е започнал да си прави сериала в Нова. Знаел е, че ще пуснат Стани богат и примерно не е бил сигурен колко ще продължи. Пък даже и да е бил, какво да прави през това време, да седи със скръстени ръце и да чака ли? Повтарям се, но сега положението с два сериала в две различни телевизии е същото като преди време - когато ОЖ тръгна по Нова, докато Столичаните все още ги даваха по bTV. Отделно, че дългогодишното сътрудничество с Нова едва ли може да се загърби току-така, докато междувременно bTV бавно и полека изтикаха Комиците в девета глуха. Със Столичаните така и не знам какво стана, много отдавна го бях зарязала. Като се чу, че ще правят Сървайвър, си казах - аха, оправили са си отношенията. После и Татковци се появи. Даже сигурно е и било спасение на часовия пояс 18-19. Така че не виждам причина bTV да се чувстват прецакани по някакъв начин. Според мен Милошев има повече основания за това, особено ако са му обещали, че ще спрат Татковци за по-кратко.
Пък в крайна сметка като не иска да бъде цакан от телевизиите, да работи само с едната. Той си поема рисковете, значи той трябва да "бере плодовете" от това.
Не че в крайна сметка не ги обираме ние...

Общи условия

Активация на акаунт