ТАТКОВЦИ ‘ Тема 2’

• 38 298
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Цитат

Предупреждение за спойлери !!!!

Скрит текст:
1) Ще има нещо между Вени и Христо, до толкова, че дори тя ще остане да спи в дома му и Галя и Слави пак ще се наложи да спят в едно легло, след като Слави вече е звъннал на Алекс, за да подават молба за развод.
2) Слави и Галя ще се скарат за едно старо кресло кой им го е подарил (дали родителите на Галя или дядото на Слави) и Чучи, ще помага на Галя да си вземе креслото от пицарията, обаче Слави ще ги хване и с Галя ще се сбият и ще го счупят.
2) В пицарията ще има нова сервитьорка, която ще се казва Михаела. (Слави няма да я иска първоначално)
3) Еми ще каже на Алекс, че го мрази и че иска да е с Дани, ще се напие в пицарията, докато той е там и ще започне да го обижда.
4) Здравко ще дойде да се кара с Тодор в пицарията и Алекс и Рад ще станат да го защитават.
5) Еми ще се раздели с Дани и с Алекс точно ще се нещо от сорта на съберат (даже Алекс и Макс ще изберат пръстен за Еми) и тогава Валерия ще се върне и ще се наложи да остане да спи у Алекс.

Оле, ще е ужасно интересно Hushed
Не знам откъде ги знаеш тези неща, понеже аз всичко следя, което качват и не съм ги разбрала...
Надявам се да започне скоро Pensive

# 706
Цитат

Оле, ще е ужасно интересно Hushed
Не знам откъде ги знаеш тези неща, понеже аз всичко следя, което качват и не съм ги разбрала...
Надявам се да започне скоро Pensive

Ами гледала съм как ги снимат тези сцени, затова знам. No Mouth
Обаче за връщането в ефир положението е по-трудно, отколкото всички мислят.
Затова се бави сериалът.
Може да прочетете в тази статия 2 от причините за забавянето: Рокада в ефир! БГ сериалите по бТВ – под въпрос заради турските сапунки (потърсете името в google, понеже няма как да споделя линк тук)

# 707
  • Sofia
Бях видяла в инстаграм Яна Титова с клапа на сериала и беше написана датата 19.09.22 🎬

# 708
Много кофти че забавят сериала. Ех, тези турски сапунки... Със сини бийч и татковци с нетърпение ги чакам.

# 709
  • Велико Търново
В тази "статия" не е казано нищо ново. Просто се преразказва какво е положението с пролетния сезон в bTV към момента. Реално според мен този, който е написал материалчето и грам не знае какви са намеренията на програмните редактори.
В темата за Сънибийч Иван писа, че няма право да издава кога ще започне втори сезон, но подметна нещо в посока, че ще е по-често. Т.е. може пък да излъчват не по една, а по две серии седмично.
И това да пуснат Мен не ме мислете на мястото на турския сериал, който има огромна постоянна публика (вероятно разочарована от това, че няма да го гледа 5 поредни вечери), си е доста смело. Едва ли биха си и помислили директно да го изместят изцяло, камо ли да го направят.

# 710
Аз лично имах опасения със сериала когато е замесен Милошев. Даже като споделиха че ще има нов сериал Нова телевизия и от към сценарии и операторската са същите които правят и Татковци се надявах да няма проблеми. Дано е още така.

# 711
  • Велико Търново
Е да, но Милошев прави и Сървайвър все пак.

# 712
Милошев не беше ли и част от Столичаните?

# 713
Може, но тук сървайвър не е в праймтайма на Бтв от 8 до 9 часа, но те не биха имали проблем защото чакано доста време и те лятото или есента го бяха заснели , не зная. А тук има сериал които още се снима и от това може би страда. На мнение съм че трябва повече българска продукция спрямо турската, но бтв решават. За мен беше глупост да го спират тъкмо набраха скорост и популярност  и го спряха заради стани богат (колкото и да го харесвам това предаване беше излишно да го слагат. Не е същото.) Накрая да не стане да го сложат със сини биич събота и неделя по два епизода на ден...

# 714
  • Велико Търново
След толкова години турски сериали от 20ч. не може изведнъж да сложат край. Т.е. не че не може, но е доста рисковано. Така че - това е начинът - постепенно и не чак толкова бързо. Ако трябваше да го премахнат изцяло, трябваше да го направят с нещо изключително и сигурно. И пак си е риск. Явно, че не им се поема. А и всички тези, които нямат отлепяне от турските сапунки... като нищо може да се вдигнат на бунт Laughing

# 715
Бях видяла в инстаграм Яна Титова с клапа на сериала и беше написана датата 19.09.22 🎬

Не съм сигурна в каква връзка казваш това за клапата, но мисля, че това ѝ беше първият снимачен ден като режисьор, затова Яна качи снимки от тогава, защото тогава е започнал първият ѝ снимачен блок, а като качи публикацията, започваше последният ѝ.

# 716
Аз лично имах опасения със сериала когато е замесен Милошев. Даже като споделиха че ще има нов сериал Нова телевизия и от към сценарии и операторската са същите които правят и Татковци се надявах да няма проблеми. Дано е още така.

И аз така. Даже се почудих след успеха на ОЖ по Нова как така и Татковци не е по Нова.
Не е проблемът толкова, че има друг сериал по друга телевизия, дори не е толкова проблемът, че е в праймтайма, а Татковци не е.
Най-големият проблем е това с екипа.Реално екипът на терен, който работи, почти не е претърпял промени, с изключение на гардеробиерката (която отиде при "Лъжите в нас") и едно от момчетата в оператосркия екип, доколкото ми казаха, но при него причината е друга. Проблемът е повече в частта от екипа, който не работи толкова на терен, които са се преместили, заради Милошев в другия сериал. И те нали в Татковци, Поли беше обяснила във фб, че снимат с 2 екипа едновременно, в единия екип почти не са останали хора, доколкото разбрах аз, защото са се преместили в другия сериал, което е некоректно и от тяхна страна, но това няма да го коментирам.
Лошото е, че заради това, зрителите страдат. Надявам се да не стане като със Забранена любов като бях малка.

# 717
  • Sofia

Не съм сигурна в каква връзка казваш това за клапата, но мисля, че това ѝ беше първият снимачен ден като режисьор, затова Яна качи снимки от тогава, защото тогава е започнал първият ѝ снимачен блок, а като качи публикацията, започваше последният ѝ.
Права си,така е 👍
Не съм догледала и прочела правилно написаното 🥺

# 718
Накрая да не стане да го сложат по btv comedy заедно със съни бийч. 😆😆 Аз вече от btv какво ли не очаквам. Така кофти прецакоха няколко български сериала че вече нищо няма да ме учуди.

# 719
  • Велико Търново
Защо Яна Титова ще пише дата, която предстои?

Даже се почудих след успеха на ОЖ по Нова как така и Татковци не е по Нова.
Защо да е по Нова? Без значение, че не е в праймтайм, друго си е да "държат" гледаеми часове в две телевизии, не само в една. То е все едно да се чудиш как така пуснаха Откраднат живот по Нова, като правеха Столичани в повече и Комиците по bTV.

И те нали в Татковци, Поли беше обяснила във фб, че снимат с 2 екипа едновременно, в единия екип почти не са останали хора, доколкото разбрах аз, защото са се преместили в другия сериал, което е некоректно и от тяхна страна, но това няма да го коментирам.
Щом са снимали с два екипа, може в Татковци да остане само единият. И не смятам, че е некоректно, защото работодателят е един и същ - той е този, който решава къде да пренасочи служителите си. Т.е. те към него са си напълно коректни.
Според мен, ако bTV са обещали, че през пролетния сезон ще продължат да излъчват Татковци, но сега се дърпат, ето това може да се нарече некоректно.

Общи условия

Активация на акаунт