ТАТКОВЦИ ‘ Тема 2’

• 38 290
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Хей, хей, хора. Да споделя тук в една от групите на татковци споделиха че новите епизоди евентуално ще започнат от 28 февруари. Дали е вярно или не ще се види по-нататък. 😆

# 691
Да ги пускат вече де!
Гледате ли в "Полицаи на края на града" колко млад и хубав е Павел?

# 692
  • Галифрей
Да сладур е 😘 Аз се чудех от къде ми е познат 🤭

# 693
Още преди НАТФИЗ беше хубав и много, много талантлив! Той е човека, с когото съм работила най- леко и в едно почти обречено представление той спаси всички.
И много хубаво свири на китара... Незабравими нощи на фестивал в Каварна!

# 694
И аз го засякох в Полицаите и бях изненадана колко млад изглежда. Не, че не е млад, но просто има голяма разлика между Павел в Полицаите и Павел в Татковци.

# 695
  • Ню Йорк
Супер, че ще има нови епизоди Simple Smile

# 696
# 697
Здравейте, мъча се да намеря една от песните във сериала, обаче не уцелвам в Google. Предполагам е писана специално за филма, пиша почти всичките т.нар Lurics , но нищо не излиза.
  Пее се това - Even on your darkest day, i will be here to help you find the way. Even when the lights go out, i will be here to help you through the dark... Една бавна такава, лирична. Търсих и със Саундтрак към Татковци,  но нищо не излиза.
Ще се радвам, ако някой знае как се казва.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 02:28 от Teodor Dimitrov 635330

# 698
Здравейте, мъча се да намеря една от песните във сериала, обаче не уцелвам в Google. Предполагам е писана специално за филма, пиша почти всичките т.нар Lurics , но нищо не излиза.
  Пее се това - Even on your darkest day, i will be here to help you find the way. Even when the lights go out, i will be here to help you through the dark... Една бавна такава, лирична. Търсих и със Саундтрак към Татковци,  но нищо не излиза.
Ще се радвам, ако някой знае как се казва.
Песента не е просто песен, а е от компания, която издава песни за филми и сериали, които могат да си ги купят и я няма разпространена в интернет, затова не Ви я намира.
Казва се: If you need me - Alexandra Maria Elenora Berglof, Ebony Rose Buckle, Nicholas Robert Bums (Chappell Grand Stage)
 Има я в сайта на UNIVERSAL за саудтраци Simple Smile

# 699
Здравейте, чак сега се включвам в темата. Прочетой почти всичко написано, но не видях някой да е питал преди (ако съм го пропуснала съжалявам) някой гледал ли е оригинала на сериала, за да каже нашия как е в сравнение с чуждестранния (американски, доколкото знам Dear Daddies) Thinking

# 700
някой гледал ли е оригинала на сериала, за да каже нашия как е в сравнение с чуждестранния (американски, доколкото знам Dear Daddies) Thinking

Аз съм гледала началото на оригинала (първите 4 епизода). Но не е Американски (американския е много далеч от типа на този, става дума за възрастни мъже и техните татковци, които са дядовци и едното даже е момиче, затова не е бил успешен и е останал само с 19 епизода, понеже някой го беше споменал), а латинo-американски. Продукция на тяхната най-известна телевизия Telefe. Казва се Señores Papis и има няколко версии (чилийска, аржентинска, мексиканска и словешка). Гледала съм първите 4 епизода на чилийската версия, снимана 2016-2017. Излъчена е същите години, има 144 епизода.
Лично мое мнение нашият е в пъти по-хубав.
(аржентинците имат много добри продукции, затова сега като повдигна въпроса, ще потърся тяхната понеже чилийската ми се стори слабичка, а Аржентинската е най-стара 2013-2014, така че тя би трябвало да се води оригинал; погледнах чилийския, защото него намерих първо в gogle като започваше нашия).

Сега ще обясня разликите:
Като за начало бащите са 3-ма и не се познават до деня, в който танцуват и пеят пред децата в детската градина.

Имаме типаж Алекс- много по-възрастен, не е адвокат, а бизнесмен.
Имаме типаж подобен на Радо - пак работи в стрителния бизнес, същата възраст е май, но не е толкова шантав, разведен с Дана, ще има дъщеря, а не син от Жени.
Слави и Тодор са обединени в един герой- много млад, честно казано, аз не мога да кажа, че има и 25, но има момченце (не момиче) на около 5 така, че сигурно го дават на 25 поне. Купонджия е и има карава в парка за храна.
От дамите имаме:
Валерия - която по подобен начин си оставя детето на Алекс.
Жени- не е толкова шантава и изглежда поне на вид по-млада от Жаклин.
Дана - която, не е феминистка като нашата и по-скоро се опитва да съблазни бившия си Радо, Мони и Биби ги има, но Биби е просто средностатистическа тийнейджърка.
Галя липсва напълно.
Ивана е на лице, заедно с мъж. Някакви богаташи са, които са дядо и баба на детето на Тодор/Радо.
Еми и Яна са малко умешени:
Имаме 2 по-млади момичета, които са не точно типажите на Яна и Еми, но в момента сравнявам сериала с нашия.
Яна е Еми и Еми е Яна.
Едната е нова съседка на Тодор/Слави, която е адвокатка, която ще се хареса с него. Братовчедка е на Жени.(по-скоро типаж Еми, но реално е в ролята на Яна, понеже се харесва с Радо).
Другата почти блъска Алекс, докато той гони Валерия, а после се оказва учителка в детската градина на Дана. (тоест това е по-скоро Яна, но се харесва с Алекс)
Чучи е едно младо момче, което работи в караваната на Слави/Тодор, а Еми (в смисъл човек, който помага на Алекс с детето) е мъж портиер в сградата на Алекс.
Здравко се губи тотално в цялата картинка и децата на Слави реално липсват заедно с Галя.

Първи епизод започна с почти 3 единтични с нашите сцени. Тримата бащи се карат в детската градина. Връщаме се 2 дни по-рано в апартамента на Алекс, където случката е почти същата, но той не затръшва вратата на Валерия, а говорят доста дълго и тогава мадамата, която е при него си тръгва. После детето му взема телефона и докато той се опитва да му го извади от ръцете, Валерия си тръгва, той я гони и тогава Еми/Яна го блъска почти с колата си. Така се запознава с той с нея и по-късно портиера предлага да заведе детето в близката градина, докато детектива, който е наел намери Валерия.
Третата и последна еднаква сцена е как Жени и Радо спят и Дана звъни, за да напомни за издръжката и за празника в градината и след това нещата вече започват да се случват различно.
Тодор /Слави се среща с Яна/Еми сутринта, когато закъснява да заведе детето на детска градина, понеже вчера пак е имало купон у тях. И тя му казва, че е нова съседка и го моли през седмицата да не вдеигат шум до толкова късно.
Учителката в детската градина казва на Алекс да е банан, за да може Макс да остане без документи този ден в градината и тримата бащи точно ще се качват на сцената, когато Жени звъни, че ражда ама другите не дават на Радо да тръгне за болницата, докато не  изпеят песните.
С Радо като цяло се случват подобни неща като в нашия сериал, вдигат му колата като тръгва за болницата, а в същото време в детската градина идват полицаи да вземат детето на Тодор/ Слави и да го дадат на баба му и дядо му, понеже той го возеше на мотора си да доставят храна без да обезопасено детето. Радо се връща да пита дали може да му махнат скобата от колата, защото жена му ражда и той трябва да я заведе в болницата, Тодор/Слави отказва да си даде детето, Алекс иска да тръгне понеже му звънят спешно от фирмата, а полицаите не му дават и така и тримата се оказват в ареста в края на първи епизод.
С Радо се случват подобни неща, Жени го гони от вкъщи и прочее...
При Алекс: във втори или трети епизод намира Валерия и успява да я хване на автогарата как се готви да замине за Сао Паоло (Бразилия), за да свърши нещо уж за 2 седмици, но тя запова да вика и охраната го хваща и тя успява да замине. Детето казва на учителката, че Алекс не му е баща, както е твърдял като го е записвал в детската градина учителката го моли да си направи тест за бащинство, той отказва. Детективът на третия ден намира леля му (не баба му) и той го закарва при нея и ѝ дава пари, с които да се погрижи за него, учителката иска номера на лелята от Алекс, за да се увери, че детето е при човек, който може да се грижи за него, но детето ѝ казва, че леля му ще го води на улицата да продават козметика и тя вдига Алекс да ходят до дома на леля му, за да види той, че детето не е на хубаво място, както той твърди. И Алекс се сбива с шефа на лелята, за да вземат детето и си го прибира вкъщи и го дават, че се е привързал към него за 4-5 дни, което не е нормално...
При нас беше за 2 седмици, което по-става, а и бабата при нас е с деменция и наистина не може да се грижи за детето.
На Тодор/Слави му вземат момченцето и той моли съседката Яна/Еми адвокатката за помощ и ги има в съда как свидетелстват другите двама бащи, за да върнат детето на Тодор/Слави, въпреки, че те реално не се познават....

Ако съм изпуснала нещо важно и се сетя, ще редактирам по-късно...
Като цяло прибързано се случват нещата  и нашите епизоди са много по-добре заснети и сценария е по-добър.
Тодор/ Слави, актьорската му игра е добра, един благичък като Павел в лице.
Радо, както казах актьорът не е толкова шантав и така му се губи чарът.
Алекс е изигран от доста по-възрастен актьор и като цяло Филип Буков е уловил емоцията на героя за разлика от този в чилийската версия. Има и мили погледи, вижда се на лицето му как се размеква за секунда, но после се осъзнава и има кой да му влияе, понеже с Еми се познават, а тука с тази учителка сега се запознаха, а в четвъртия епизод като прибраха детето и тя го изкъпа то поиска тя да остане и тя остана и те се целунаха вече все едно са влюбени, а се познават от 4-5 дни....

Като видя началото на Аржентиския, който би трябвало да е първия (тоест оригинала) ще се включа пак Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 21:06 от poli221998

# 701
Много благодаря, @poli221998.
Аз определено мисля, че на Буков и на малкият Филипчо химията им е най-силната в целия сериал и най-добре, заедно Жени и Слави са си уловили емоциите на героите. При Буков обаче си личи кои сцени са снимани като е бил изморен, но е нормално. Все пак не е толкова опитен, а и много тренира и това измаря доста.
Много благодаря, отново...
А някой знае ли нещо, което ще се случва при някой от героите в новия сезон?

# 702
Грешка, сори.

# 703
Много благодаря, @poli221998.
Аз определено мисля, че на Буков и на малкият Филипчо химията им е най-силната в целия сериал и най-добре, заедно Жени и Слави са си уловили емоциите на героите. При Буков обаче си личи кои сцени са снимани като е бил изморен, но е нормално. Все пак не е толкова опитен, а и много тренира и това измаря доста.
Много благодаря, отново...
А някой знае ли нещо, което ще се случва при някой от героите в новия сезон?

Много снимки се споделят от снимачния екип в фен групите. За мен ще са ми интересни взаимоотношения на сина на Галя Христо и дъщерята на Филип Вени, май ще са гаджета. Grinning

# 704
Цитат
За мен ще са ми интересни взаимоотношения на сина на Галя Христо и дъщерята на Филип Вени, май ще са гаджета. Grinning

Предупреждение за спойлери !!!!

Скрит текст:
1) Ще има нещо между Вени и Христо, до толкова, че дори тя ще остане да спи в дома му и Галя и Слави пак ще се наложи да спят в едно легло, след като Слави вече е звъннал на Алекс, за да подават молба за развод.
2) Слави и Галя ще се скарат за едно старо кресло кой им го е подарил (дали родителите на Галя или дядото на Слави) и Чучи, ще помага на Галя да си вземе креслото от пицарията, обаче Слави ще ги хване и с Галя ще се сбият и ще го счупят.
2) В пицарията ще има нова сервитьорка, която ще се казва Михаела. (Слави няма да я иска първоначално)
3) Еми ще каже на Алекс, че го мрази и че иска да е с Дани, ще се напие в пицарията, докато той е там и ще започне да го обижда.
4) Здравко ще дойде да се кара с Тодор в пицарията и Алекс и Рад ще станат да го защитават.
5) Еми ще се раздели с Дани и с Алекс точно ще се нещо от сорта на съберат (даже Алекс и Макс ще изберат пръстен за Еми) и тогава Валерия ще се върне и ще се наложи да остане да спи у Алекс.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 20:29 от poli221998

Общи условия

Активация на акаунт