Сполучливи имитации на маркови парфюми - 41

• 75 911
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Deutschland
На кой да изпратя актуализираните списъци на Заг или да пробвам да ги пусна в мнение?

# 391
Пускай,пускай чакамеее.❤❤❤

# 392
# 393
  • София
Фрау С ,може ли дамските да ги снимате, ако трябва на 2 части, но в по-близък план... Мъжките горе-долу се виждат, но дамските аз поне не мога да различа освен "Новите аромати"

# 394
  • Варна
Емси, отвори си изображението в нов раздел, или си го запази на компа и там можеш да го увеличаваш колкото си искаш. Освен това на първа страница ги има списъците до 558 номер. Само последните 4 парфюма няма.  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1I_mFuCVfLjCrs7a2px3MEA5v … it#gid=1534037722

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 16:22 от Nell999

# 395
  • София
Утре, вдругиден ще се постарая да обновя списъка на 1 стр.
Допълвам - последните два само ги няма, 559 и 560 съм ги изнесла най-долу.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 19:25 от bubanka

# 396
  • Deutschland
И She wood няма от дамските.
Взех си Ерба пура, в началото ухае на потни подмишници. Взех и от новите 565 Fleur narcotics или каквото е. Ухае на цветя, бели цветя според носа ми, на нещо ретро. И двата са трайни много, но незнам Ерба дали ще я изтърпя.

# 397
  • София
Емси, отвори си изображението в нов раздел, или си го запази на компа и там можеш да го увеличаваш колкото си искаш. Освен това на първа страница ги има списъците до 558 номер. Само последните 4 парфюма няма.  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1I_mFuCVfLjCrs7a2px3MEA5v … it#gid=1534037722
Благодаря, ще изчакам да обновите списъка и тогава ще поръчвам, че на тъпия комп нещо му стана и не мога да свалям нищо...

Фрау С Жалко за She wood, много го харесвам, имам останало мъничко,ще си го пазя за сега.
На моята кожа Ерба Пурата е много свежа, плодово-дървесна. Може би от мускуса го усещаш така потен.На много кожи мускуса не понася.

# 398
И на мен Ерба Пура ми е много свеж, бях си поръчала 30 мл., които изпръсках за отрицателно време, и съжалих, че не поръчах повече.

# 399
Фрау, и моята кожа прави супер неприятна реакция с цитрусови аромати, особено грейпфрут или микс от портокал и лимон, както е в Ерба Пура - мириша на потен тийнейджър, даже ми направиха забележка веднъж, след като бях пробвала един оригинал на Jo Malone. Въобще не мога да изляза от тази нотка и да има някакво развитие ароматът, с мускус нямам проблем по принцип, имам много и ги нося.

# 400
Привет, дами. Има ли запознати с оригинала на Уоманити и относно имитацията му на Заг, приближава ли се до него? Понеже си го взех ,хареса ми странната миризма ,не мога да определя на какво ,хем свежо ,хем различни от другите. Знам ,че в оригинала има смокини.

# 401
Има. Сравнявах ги. Аз разлика намирам само първите 10 минути. Оригинала в началото е по-свеж, но след няколко минути са неразличими.

# 402
Вчера минах през Гиза за пореден път и сигурно изкарах 1 час там, да усетя новите аромати, разбира се и някои от старите.Heart Eyes Отидох планирано, за да взема Магиите на Кирке, който съм мирисала в оригинал и за мен е 1:1 (и на кожа, и като аромат), свежата круша мноого изпъква при мен, лек и пролетен е. Имах го на масло, но го направих на спрей и мисля, че е по-добре.

Взех също така и Starry Night на Montale и до колкото го помня от около 2-3 теста на кожа на оригинала, също е 1:1 или поне на 95% същия. Много траен. При мен се усеща мускусна нотка най-вече. Много интересен аромат.

Тествах отново Бакара руж - някой може ли да сподели дали се доближава до оригинала??Thinking При мен е много остро, ретро в началото, наистина мирише медицински и като стар парфюм на баба ми, но после се развива много приятно и сладко. Ще го тествам още веднъж.

Също така със сигурност ще взема Black Afgano на Насомато, имате ли идея дали е близък до оригинала? За съжаление няма къде да го помириша, а го искам, не усещам канабис, но е много приятен и опияняващ и задължително ще го взема от Гиза. Чудя се и Хипнотичната отрова на Dior дали се доближава до оригинала...
Тествах паралелно Santal Royal с копието на Гиза и е доста близко, но сякаш не е точно същия, на Гиза е по-сладък, докато другия е по-опушен и силно тютюнев, но ще пробвам пак. Искам да се сдобия и с оригинала със сигурност.Two Hearts

Харесах също много и Венум Кис (който е копие на https://www.fragrantica.com/perfume/Ex-Nihilo/Venenum-Kiss-31090.html ), както и Магма (Memoir Women Amouage), който също много ме грабна - препоръчвам.
Скрит текст:

Милка сподели, че очаква доставки на новости като Le Lion de Chanel, Love don't be shy By Killian и нещо ново от Byredo(унисекс).

Маслото от Тонка боб ще взема по-натам, просто се влюбих - отчетливо се усеща ванилия. Освен за парфюм, става за добавяне в масла за тяло, както и продукти за коса - Милка сподели, че така носел най-много комплименти.

Скрит текст:
От маслата (стават освен за продукти, така и за дифузер, арома лампа и т.н.) харесах много Печена ябълка, Топъл ябълков пай, Шоколадова бисквитка, Карамелен тютюн, Горещо какао, Сандал, Пало Санто, Бял мускус и Бял лотос.

# 403
В сайта на Гиза продължава да виси каталога, актуален към август 2020г...Несериозна работа....

# 404
  • обл. Шумен
Преди няколко месеца си взех мострички от Заг Зодиак .Това е моето скромно мнение, изградено с помоща на мързеливия ми нос 🤪. Понеже не харесвам рози и ванилия, сякаш ги усещам навсякъде. 😛В никакъв случай не настоявам, че написаното е точно и вярно.🙂 :

Gucci Rush 2 - Лек цветен аромат, в началото аромат на лимон, след това на роза. Никаква трайност.
Аrmani - Mania - Започва с магнолия и роза. После преминава в кехлибар и мускус. Прилича на крем за ръце с мастика. Тежък и странен аромат.
Dior - Pure poison - Смесица между Нивея и крем за бръснене Каро. Нищо особено или запомнящо се.
Cacharel - Eden - Много тежък бадем. Зимен. Прилича на lintendit na Givenchy, но още по-тежък. Малко удря на одеколон Торойной.
Bvlgari -  Jasmin noar - Средно тежък аромат, основно жасмин. Трайност около 2 часа.
Guerlain - Idylle- Нежна роза и момина сълза. Свеж аромат, но не е нещо запомнящо се.
Trussardi - Donna - Нежни цветя смесени с крем Нивея. По нещо, много слабо, ми напомня на Брайт Кристал. Хубав е, не е натрапчиво или досаден.
Bvlgari - Jasmin Noir L'Eau Exquise  - Олекотен вариант на Jasmin noir. В началото лек цитрус, после основано аромат на жасмин. Женствен аромат, вечерен и за по-официални поводи.
Carolina Herrera - Good girl - Прилича на лилавото Си тру, сладникав. Лек бадем в началото, следва жасмин. Зимен.
YS  Laurent - Mon Pars - нежен ягодов аромат. На мен ми предизвиква болка в стомаха.
Armani - Si - Усеща се касис, много ванилия и канела. Интересен след известно престояване. Тежък, странен. Не се усеща дълго. Не е за сляпа покупка.
Dolce i Gabbana - Desire - Ванилия и кехлибар. Тежък, вечерен
Gucci - Premiere - Нежни цветя, мускус, дърво, кожа. Най-силно се усеща мускус. Нежен, женствен.
Armani - My way - Праскова и ванилия. Не е тежък , но не е нещо особено.
Narciso Rodriguez - For Her Pure Musc - Ухае на чисто, свежо, нежно. Прилича на лилавото Ситру,  но е доста по-мек.
Givenchy -  L’Interdit - Тежък бадем. Напомня на Eden, но е по-лек и приятен. Зимен, доста силен и траен. Усеща се и на следващия ден,  дори и при 3-4 пръскания.
Boucheron -  Quatre - Нежен, интересен. Хубав е.
Gucci - Bloom -  Изветрял мед и липа или чай с мед. 2- 3 часа трайност.
Dior - Jadore - Нежна роза и други наситени цветя, но не мога да определя точно. Лесно се носи и не е натрапчив. Трайност 2 часа.

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 22:47 от Емилия Петрова 684235

Общи условия

Активация на акаунт