Сполучливи имитации на маркови парфюми - 41

• 75 679
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
Днес носих любимия Ла Бел льо парфюм, за който все още не знам дали някоя фирма го е имитирала. Понеже не го нося с мен, а студа сякаш го изяде и в офиса в петък оставих копието на La belle на Мартинез, надградих с него. И преди сякаш съм споделяла, оригинала върху мен не трае. Създава впечатление че е по-сладък и плътен, но кожата ми като че ли го изяжда и след 2 часа няма никой. Версията на Мартинез за мен е с по-свежа круша и ми харесва повече. Сладък е, но не толкова лепнещ. Чувствен, вкусен и привлекателен парфюм е. Освен това трайността му е много добра. Колежка, с която си го купихме заедно миналата зима, влезна следобяда в стаята и ме попита 'С какво си напръскана, много е приятно и ми е познато.' Бях го подновила преди 3-4 часа.

Сега преди малко четох в парфюмната тема за Ла Тоска. Едната дама била с нея и си викам дали не го купих от Muscent, та бръкнах в едната торбичка и се озова в ръчичките ми. Страхотен нежен цветен аромат с виолетка, свежа роза, малко зеленина и мека ванилия с кедър и муск. Не е сладък, нито пък е прекалено виолетов или флорален. Ухае ми на луксозен венециански букет. 😍Цитрусите в началото освежават, но не са остри. Има и евкалипт, който придава естествено природно звучене. Много хубав пролетен аромат, нетипичен, но и лесен за харесване. Върху мен поне стои приказно. Пролетна феерия 😍🍀
Оригинала не познавам. 😊
От познатите и по-масови, сравнително нови, единствено ми напомня бегло на Givenchy Irresistible, но този е по-свеж и зелените акорди го правят очарователен. 😊❤️

# 586
Днес носих любимия Ла Бел льо парфюм, за който все още не знам дали някоя фирма го е имитирала.
Нямаше ли от предпоследните нови на ЗАГ Ла Бел, или има голяма разлика с Ла Бел Льо Парфюм Thinking

# 587
  • Стара Загора
Имаше, но аз говоря конкретно за Le parfum. За мен има голяма разлика, много по-чувствен, плътен и траен. Тонката си казва думата. А варианта на ЗАГ на първия мен не ме удовлетвори. Някаква сладост, незапомняща и съвсем лека круша. Не я харесах. На Мартинез е класи над нея. И като аромат, и с развитието си и с трайността.

# 588
  • BG-DE
Да, голяма разлика има между La belle и La belle le parfum, вторият е единственият парфюм, който ми се задържа осезаемо повече от 24 часа, а моята кожа дори ЛВЕБ изяжда за нула време 😊 обаче първата версия нищо, че не ми е толкова трайна ми харесва повече някак по-звънлива и сочна ми идва. Днес в памет на Т.Мюглер съм с любимото Уоманити и за пореден път се сетих колко хубава е версията на Заг.

# 589
  • обл. Шумен
....... се сдобих от Парфимо с менте на L'eau d'issey и ме убеждаваха, че формулата е сменена и затова мирише различно и изфирясва бързо.... 😊
И мен така ме убеждаваха в една друга тема тук. Като попитах, как може един парфюм в български сайт да е доста по-евтин от немски сайт. Отговориха ми , че било заради по-ниския стандарт на живот тук, а не защото бил менте 🤪😝
Знам, че не е по темата, но не се сдържах 😄. А и какво лошо има да се казват нещата такива, каквито са. Голям праз, че се пръскаме с имитации.

# 590
Дами, думата "МЕНТЕ" никак не звучи добре. МЕНТЕ според мен е парфюм, който е в опаковка точно като оригиналната, и който се опитват да ти продадат като да е оригиналният парфюм. Парфюмите, произвеждани от Рефан, Заг, Сангадо, Сан Сиро, Гиза и т.н.НЕ заслужават тази ОБИДНА дума. Не случайно и темата ни не се казва "МЕНТЕТА", а се казва "КАЧЕСТВЕНИ ИМИТАЦИИ".

# 591
Разликата между "сполучлива имитация" и "менте" е разлика от земята до небето.

# 592
  • Бургас
Не знам,имам и аз два парфюма от Нотино,единият не е много ок.Убедена съм,познавам добре(уж) оригинала.
Писах,че вероятно не е оригинален,казаха,че се шегувам.
Явно не  само при мен се е случвало.

# 593
Аз съм получавала от Нотино менте на Омния Кристалин. С 300 зора го върнах и едвам си получих парите обратно. Това беше преди поне 4-5 години, но още ми държи влага. Според мен сред оригиналите пробутват и имитации или нещо подобно, явно за да са на печалба. Въпреки че цените им не са ниски, нито имат безплатна доставка.

# 594
Май сме вече за съседната тема- относно Нотино често правят промоции и имат безплатна доставка, наскоро поръчах оттам. Всичко беше точно.

# 595
Здравейте, не е много по темата, но търся ето този аромат на zara - до сега без успех. Моля ако някой знае от къде мога да си го взема.

# 596
Само в техните магазини и на сайта им, там няма ли го?

# 597
# 598
  • BG-DE
От коя имитация на My way сте най-доволни, а My way intense има ли го? По въпроса за ментетата по сайтовете, според мен от всеки един може да се получи менте, защото източниците им за снабдяване не са официални, покупката винаги е като игра на руска рулетка 😊 а пък тестерите, които продават няма сила, която да ме убеди, че 99% не са фалшиментоси 😊

# 599
От коя имитация на My way сте най-доволни, а My way intense има ли го? По въпроса за ментетата по сайтовете, според мен от всеки един може да се получи менте, защото източниците им за снабдяване не са официални, покупката винаги е като игра на руска рулетка 😊 а пък тестерите, които продават няма сила, която да ме убеди, че 99% не са фалшиментоси 😊

И мен ме интересува за имитация на my way. Помирисах на ЗАГ и ми допадна, но не знам как е откъм трайност, откъм близост ми се стори добре докаран.❤️

Общи условия

Активация на акаунт