Сполучливи имитации на маркови парфюми - 41

• 72 332
  • 739
  •   2
Отговори
# 600
Знам, че Делина има много почитатели, затова споделям една достъпна и добра имитация според мен. Взех парфюма съвсем случайно, след като го видях публикуван във фейсбук групата на парфюмните ентусиасти, от чисто любопитство. Арабски е, на фирмата Емпер и се казва Мелина. Имала съм Делина в оригинал, с която се разделих на половин изпръскана бутилка, та за моя нос е много добра имитация този парфюм. Струва около 22-25 лв. без доставката и е 80 мл. Предлага се в няколко български сайта. Моят дойде перфектно запечатан и опакован. Така изглежда:

Ще видим колко ще е траен.

Редактирам се: Хубав аромат, много доближен, но и много нетраен. Трябва с постоянно подновяване.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 17:02 от Viki_123

# 601
  • София
Преди няколко дни и аз питах за My Way, но този който е на "Парфюми с мисия".  Назад в темата четох, че бил сполучлив и траен.

# 602
Аз също чакам парфюм от тези с мисия, вие доволни ли сте?Четох много добри отзиви.

# 603
  • Стара Загора
Мисля че Ре няколко пъти хвали My way на Мартинез, дано не ме лъже паметта. Беше споделяла и снимки с изразходвано количество. Повече й харесвал от оригинала. 😊

# 604
Подкрепям за имитацията на Мартинез имам оригинала имам и версията на Мартинез и Заг. Според мен по-добри се оказва Мартинез, а Заг сакаш е друг парфюм. който сам по себе си също е много хубав, но не е доближен до оригинала

# 605
  • Somewhere far away
Момичета,
 има ли някъде каталог или нещо подобно, за да се ориентирам в номерата и парфюмите  на Заг? Тъкмо отворих профила на човека от олх, но  осъзнах че не мога нищо да поръчам, защото не знам кой аромат какъв е.

# 606
Пиши му в приложението на OLX той ще ти изпрати актуалния каталог и ще си харесаш

# 607
  • Стара Загора
Имитацията на Мартинез на кой La belle e? Питам защото преди време имах листче от тях и бях очарована...сега имам отливка на оригинал на La belle ...и няма много общо между двата. А освен това оригинала ми е супер нетраен...

# 608
На първообразa но няма нищо общо с оригинала

# 609
  • Стара Загора
На първообразa но няма нищо общо с оригинала

Ясно тогава..на мен поне повече ми допада имитацията.

# 610
  • Somewhere far away
Ок, поръчах си два- Alien i La belle - това ми е първа поръчка от въпросните имитации, вълнувам се!

# 611
Аз също чакам парфюм от тези с мисия, вие доволни ли сте?Четох много добри отзиви.
Аз от вчера тествам моя Си Пешън от Парфюми с мисия! Супер траен и шлейфов, ако мога така да се изкажа! Доколкото съм чела оригинала бил доста нетраен на повечето хора, не съм тествала лично оригинал но този от Боби ми хареса, много!

# 612
Много се чудя дали да поръчам Ерба Пура от "Парфюми с мисия", само хубави отзиви видях досега.

# 613
Аз нещо с Ерба Пура и Кирке не се спогодих! Мислех, че Киркето от Заг ще одобря, да ама не! Мирише ми на бинтове, йод и производните...става ми лошо, чак! За сметка на това БР540 от ЗАГ и от Рефан са ми любими, въпреки че много казват, че в тях усещат гореописаните неща! 🤔 Но пък от Парфюми с мисия, гледам че доста поръчват и от трите, та не пречи да се пробвате, ако си го харесвате Ерба Пура 😉

# 614
Мисля че Ре няколко пъти хвали My way на Мартинез, дано не ме лъже паметта. Беше споделяла и снимки с изразходвано количество. Повече й харесвал от оригинала. 😊
iv4enceto_91, благодаря ти, много точно си запомнила Simple Smile My way е слабост на дъщеря ми, за това имам оригинала, версия на Мартинез, версия на Заг и версия на " Парфюми с мисия" Laughing . И трите наливни са по-силни и трайни от оригинала! На Мартинез е най-хубава за нас двете и най-близка, на Зак е по-туберозен,което също го прави прекрасен (обичам млада Тубероза)и безумно траен , на  " Парфюми с мисия" също е много хубав,мек, близък до оригинала,без изявена и крещяща Тубероза и доооооооста траен,на дреха ми държи 2 дни!Мисля,че Мартинез и " Парфюми с мисия"  са по-близки до оригинала(ако търсите това).

Общи условия

Активация на акаунт