Сполучливи имитации на маркови парфюми - 41

• 72 259
  • 739
  •   2
Отговори
# 615
Някой дали е ползвал този парфюм, че да пише как е? Като трайност и сходство🤨

# 616
Някой дали е ползвал този парфюм, че да пише как е? Като трайност и сходство🤨..
Няколко момичета писаха по-назад за него, аз лично го чакам до 1-2 дни заедно с други непознати за мен аромати на Гиза (много обичам да ги тествам спрямо оригиналите,много са добри, мастъри Nerd ) Ще споделя как е,като дойде Innocent

# 617
Здравейте, някой ползвал ли е парфюми от The moon и kameya... от дни ми излизат като реклами... имат добри коментари и в двата сайта.. но определено имах нужда да се допитам до вас🙏🏼🙂

# 618
  • София
В Младост на щанда на Парфен има намаление 50% на 10-тина аромата до изчерпване на количествата. Момичето каза, че след това ще може само да се поръчват. Ето една част от тях:
587- Cherie- Dior
800-Le parfume-Elie Saab
854-Chance eau tendre
877-Eros - Versace
901-Modern muse-Este
Моля,ако някой ги познава да сподели дали са близки до оригиналите и как са като трайност.

# 619
  • Burgas, Bulgaria

Това е труден аромат от "тежката артилерия" , не препоръчвам без проба. Flowers Hibiscus

# 620
Ако се интересуваш от Магма на Гиза, пиши, мога да дам 10мл.парфюмно масло, не е моят аромат.

# 621
901-Modern muse-Este
Моля,ако някой ги познава да сподели дали са близки до оригиналите и как са като трайност.
Modern muse съм зареждала няколко пъти на Парфен , 1:1 е и получавах страшно много комплименти.Един от най- леките ,свежи и същевременно траен аромат на цветна градина Animal Ant

# 622
Здравейте дами,чета ви от доста време и съм  изумена от знанията ви! Искам мнението во относно тази имитация

# 623
Здравейте дами,чета ви от доста време и съм  изумена от знанията ви! Искам мнението во относно тази имитация
Скрит текст:
Лъки,Парфен и Гардени са едни и същи,като Пардени Гардени ги водят една идея по-концентритани! Дамите от темата са много доволни от Лъки,аз лично не съм ги ползвала.
Днес сутринта си получих поръчката от Гиза и имах подарък -Tobacco Mandarin Byredo . Толкова се изненадах,дори не знаех ,че го имат...в сайта го няма, а маслото е надписано на ръка Green Heart Естествено се омазах с него, много мой- кожа,ууд,мандарини и табак.Не е лесен,с мъжки уклон,никаква сладост(или съвсем лека от мандарините) и изключително интересен.Ще се взима спрей Smile Нямам честа да познавам оригинала,но при първа възможност ще ги сравня.
Разнасям и Магма(Мемоар на Амуаж) и все още не знам харесва ли ми или не. Амуажите са ми трудни,само два харесвам до момента.Започва със сладка слива с подправки,опушени бели цветя,който ми придават ретро нотка, жасмина го усещам повече отколкото ми се иска...определено е хубаво гурме ,добре балансирано и балсамирано Grinning

# 624
Цитат
Днес сутринта си получих поръчката от Гиза и имах подарък -Tobacco Mandarin Byredo . Толкова се изненадах,дори не знаех ,че го имат...в сайта го няма, а маслото е надписано на ръка Green Heart Естествено се омазах с него, много мой- кожа,ууд,мандарини и табак.Не е лесен,с мъжки уклон,никаква сладост(или съвсем лека от мандарините) и изключително интересен.Ще се взима спрей Smile Нямам честа да познавам оригинала,но при първа възможност ще ги сравня.

Значи Милка е заредила новите, нямам търпение да пробвам. Доколкото помня ми сподели, че ще зарежда Le Lion на Chanel, някои на Byredo (не помнех кои, явно този), Love don't be shy на Killian и може би още някой, който не помня, аз я попитах за Scandal 2021 мъжкия, но все още не ми е отговорила, дано и него заредят.

Колкото до имитацията на Мемоар на Амуаж мен много ми допадна, миналия път само подуших маслото няколко пъти и мисля занапред да си взема малко количество, беше много приятен, стоеше класно и скъпо, това помня. Този Венум Кис на Нихило пробвах миналия път и страшно ми допадна, приятна, топла ванилия, марката ми е малко позната, но ще се взима за в бъдеще: https://www.fragrantica.com/perfume/Ex-Nihilo/Venenum-Kiss-31090.html Grin

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 23:33 от choogie

# 625
  • София
Вчера и аз реших да почета Thierry Mugler ,но имам само Angel Nova на Заг, което носих с голямо удоволствие  лятото. Сутринта го нанесох с 5-6 пръскания (пръскам и в косата).Майка ми каза,че много хубаво мириша,когато излизах. До вечерта си го усещах,но исках още и още, и преди да си тръгна от офиса поднових само с едно пръскане на едната китка и допрях другата и двете слепоочия. Пазаруване по магазините поне 1 1/2часа, и когато влезнах при майка ми, тя ме попита сега ли съм се пръскала. Не познавам оригинала и на Гиза, но на Заг мноого ми харесва. Ще чакам да пуснат и другите нови аромати на Гиза и ще пробвам и техния.

# 626
Здравейте, момичета! Можете ли да ми препоръчате добро подобие на. YSL Libre Intense? Нямам възможност за оригинала, а мострата свършва вече...

# 627
Не съм сигурна,че има имитация на Либре Интенз.

# 628
Може ли някой доверен да попита Нилка за новите попълнения на Гиза. Искам да направя поръчка, но понеже не пазарувам често се притеснявам че ако попитам няма да ми се довери да ми каже за новите.

# 629
Здравейте,
В края на декември миналата година ми се наложи да пътувам до Черноморец. По пътя спряхме в Бургас, Елитис до Била (дано да не бъркам) и от там се сдобих с два парфюма на Aristea. Единият беше Scandal by Night Jean Paul Gaultier, а другият Angel Muse (мир на праха на Thierry Mugler). Scandal by Night ми хареса страшно много - Сладък, черешов и пудрен. Изключително наситен, траен и присъствен. Между другото, имах и Scandal пак на Aristea и мнението ми е същото - отлично качество! Сега си спомням, че него си го купих от Самоков...аз където и да отида си купувам парфюм. Смело мога да твърдя, че и на двата оригиналите не ми харесват толкова много. Колкото до Angel Muse, тук нещата са малко по-различни. На Aristea отново е прекрасен, но е някак по-остър и груб, докато в оригинал е един от любимите ми парфюми. Scandal съм имала и на Refan и на Zag Zodiak и на D&P. Най-добър е на Aristea. Ако и останалите им парфюми са със същото качество, в бъдеще бих си купила и други от тях. Цените в Елитис малко ме объркаха. За единия парфюм ми взеха към 6 и нещо, а за другия към 13 лв. На въпроса ми каква е разликата продавачката каза, че просто в компютъра едни  й излизат с едната цена, а другите с друга. Нищо, важното е, че останах много доволна!

Общи условия

Активация на акаунт